Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Banáne dej mu do držky...díky.
j. 18. 2. 2010, 22:24
Ted hned cetejedna jilkova. dolezal. horwath. povine
Fatbastard 18. 2. 2010, 22:22
Mr.Bungle: Tak fajn, beru tě za slovo.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 18. 2. 2010, 21:29
Peklo: připrav si šrajtofli, z Prahy přijedu coby řidič značně dehydrován:-)
siki 18. 2. 2010, 21:12
Pro všechny, kdo jdou zejtra: strašně se na vás těšim. TAHLE KAPELA tu bude hrát!!! http://www.youtube.com/wa…
Aran uv@silver-rocket.org 18. 2. 2010, 21:00
vole, vemte si příklad ze mě
f. 18. 2. 2010, 20:53
rádoby liberál bungle znova zasahuje. svoboda, trh... ve jménu těhle věcí se daj dělat pěkný sviňárny. jseš jen jeden z mnoha magorů.
patton 18. 2. 2010, 20:41
Banan: ale jo...když se potkáme tak klíďo pokecáme...já vim že se ti nick asi s xichtem nespojí a nechci zůstat anonymní tak se aspoň ohlásim. Mně to popravdě zas tak moc nepálí...včera sem si dal na spaní jointa...narazil sem na to a prostě mě trošku nasralo jakym stylem je to napsaný... tak sem cítil potřebu se vyjádřit... ale s osobní konfrotnací problém nemám...
mr.bungle 18. 2. 2010, 20:37
Mr.Bungle: Stejně jako ostatní, máš možnost za mnou přijít osobně a vyřikat si to. Ale stejně jako u ostatních si myslím, že ani u tebe se to nikdy nestane.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 18. 2. 2010, 20:16
Bigbeatový akce podporovat nebudeme, i kdyby byly třeba nekuřácký.
Jandák 18. 2. 2010, 19:47
nemáš startku?
Miloš Zeman 18. 2. 2010, 19:37
Já bych také nerad dostal banánem mezi oči.
Jirka Paroubek 18. 2. 2010, 19:31
člověk hledá pochopení, chce si popovídat, postěžovat na svět na kruté a podlé lidi a vy furt hudbahudbahudbahudbadba!
m_m 18. 2. 2010, 18:53
mr.bungle: rozdíl by mohl bejt třeba v tom, že když jdu na koncert tak s hlukem je automaticky počítáno, patří to ke kapele a pokud mi to vadí, nacpu si špunty do uší... kouř je z mnohem větší části tvořen publikem a pokud mi vadí, tak mi nezbejvá nic jinýho než vůbec nejít nebo přijít s plynovou maskou. kuřák se může rozhodnout jestli si zapálit venku nebo uvnitř.
navíc, když jako kuřák půjdeš na koncert, kterej je označenej jako nekuřáckej, prostě budeš chodit ven (v tom lepším případě), pokud je kuřáckej, neřešíš žádnej problém (ale jsi na tom koncertě). Já jako nekuřák když vím, že se na místě bude kouřit, začínám řešit jestli mi to za to stojí. řeším jestli vidět kapelu, ty řešíš, jestli si zapálit venku (je v tom trochu rozdíl), s hlukem jsou na tom všichni stejně a dobrovolně...
být či nebýt? 18. 2. 2010, 18:47
ty mě blbě chápeš...já absolutně sdílim Moniky pohled na věc a vnímam to stejně.
řikám, je to z jejich strany určitá benevolence, na druhou stranu vy platíte fixní nájem a je logický vám v tomhle vyjít vstříc...

Nehledě na další kydy co sem tu naplácal mi primárně šlo o to, že mě zrovna moc nenaladil Banánuv generalizující přístup.. Řikám, o nekuřáckejch či SRR akcích nepadlo v inkvizici ani slovo (krom příkladu), ale jak už tu od vás někdo upřesnil je to adresovaný "všem který jsou schopný si zapálit na Sedmičce před pódiem 5x za sebou." Prostě bych se nerad potkal s Banánem před pódiem na akci co dělaj AM180, Shindy, Pechys nebo kdoli jinej a dostal vajglem mezi voči... Na vašich nebo Kejmyho akcích prostě nekouřim, přestože je to pro mě na 007 nezvyk a sere mě to...
mr.bungle 18. 2. 2010, 18:43