Hele, na tohle téma sem se jednou dohadoval s Kubou Hoškem a nabyl sem dojmu, že to že maj na webu DIY a PUNK vlastně ani neví. Celá ta debata kolem CP nebyla vo tom, že by se neměly brát granty, to sere pes - šlo vo to brát granty a mluvit vo DIY principech. Nikdo nikomu nevyčítá, že na ten fesťák šel, že tam hrál nebo cokoliv jinýho. Pro mě celá ta věc je jenom vo tom, že se někdo vohradil proti rozporu mezi řikam a dělam. Nic víc. To že vo tom někdo napsal písničku, mě v čechách s takovou tou klasickou protest-folkařskou tradicí, nepříjde vůbec zarážející. AM na regulerní koncerty na sedmičce granty neberou, nikdo jim to ani nepředhazuje. To neni podle mě vůbec kauza SR vs AM, jak by to spousta lidí ráda viděla, aby nemusela dál přemejšlet.
Těma kecama vo řevnivosti a neopodstatněnejch výpadcích proti CP, akorát některý lidi úplně zbytečně hrotěj něco, co v podstatě tak vyhrocený neni, a to podle mě přesně myslel bourek tim článkem.Podle mě klasickej případ toho, že jak se votřeš vo něco, co druhý maj rádi, tak to berou jako útok sami na sebe.
Nevim, ale ať to čtu jakkoliv, tak z toho nečiší žádná nasranost, vztek nebo něco podobnýho.
Peklo pe.klo@centrum.cz
3. 3. 2010, 10:10
a kolik jsem teda Ceckam zaplatil ze svy kapsy na tom festaku?
diky pane
3. 3. 2010, 09:38
Práce se dřevem, vole dobrá taneční hiťárna!
crack
3. 3. 2010, 08:58
ve všem souhlas s Tomske
jakub.uck
3. 3. 2010, 08:34
k jednomu konkretnimu festivalu: ja nemyslim,že ty prachy jim na to dal Rath, to kurva přece nejsou jeho prachy,nebo jeho dvou družek...ale to sou TVOJE A MOJE prachy!! A než posilat skupiny poslancu na vylet do Peru nebo kupovat nejaký Pandury, tak to radsi chci za svý prachy podporit neotrelej hudební fest...na druhou stranu pak samozřejmě nemuze bejt ani nahodou rec vo DIY a panku, to je uplně jasný..
ALE!!!
To, že jsou SRR uzavrena sekta jsem po celý týdle zemi slyšel moc a mockrát a nikdy jsem to nepochopil...(spíš myslim že třeba takovýAMP/potažmo Unijazz- jakkoliv si ja osobne nemuzu stezovat, nebo treba Minority Rec. jsou TUPLEM uzavreny sekty!!).. Já od SR vidim přístup kterej mi z toho čiší na sto honů : BER NEBO NECH BEJT..
Taky me nebavi reci vo koureni na koncertech, tak nelezu denne na todle forum...Nebavi me ani solo chlapci s akustickou kytarou, tak nelezu na ty koncerty.. Vyberu si co me rajcuje a co ne, to odzívnu.. TO JE PROSTE CELY.
Tmsk
3. 3. 2010, 08:12
ten statement neni jen pro lidi, co chodej na forum
webmachr
3. 3. 2010, 06:11
esi to si pridas = esi si pripadas. hotentot.
Bourek uv@silver-rocket.org
3. 3. 2010, 01:35
no, sorry, esi to si pridas jako oni ve sporu my vs. oni. to bych byl nerad. vim, ze i kdyz se v necem neshodnem tak si samozrejme spis my nez oni (ale samotna podstata silver rocket je hodne my vs. oni. my to delame takhle a oni jinak, proto se s nima nekamaradime, ne.)
nezlob se, ale souhlasim s holobradym. nevis o cem je rec a nerozumis tomu. mozna to neni vysvetleny dost jasne, mozna nejses schopnej ty veci cist tak jak jsou napsany (no offence, to se nam stava vsem, jsme lidi), mozna neznas ty souvislosti. takze to asi nema cenu dal resit. ja myslim ze jsme to dvojite vysvetlili az na pudu. nemam na todle moc cas, takze az se potkame, muzu se ti to pokusit treba zopakovat.
jenom este, zamysli se prosim, kde presne se vztekam a podle ceho to de v textu poznat (vykricniky? nemam). ublizena hystericka reakce? ja ctu pomerne srozumitelnej a vecnej text bez velkejch emoci. asi si tam neco promitas.
ver tomu, ze sem v tehle vecech pomerne klidnej a pragmatickej, rad vysvetlim a spis se tomu vsemu pochechtavam. jenom sem si dovolil pozastavit nad tim, ze se nekdo tak dukladne zabejva mejma picovinama. ja bych na to nemel. ale to uz k tomu asi patri.
Bourek uv@silver-rocket.org
3. 3. 2010, 01:33
Já jsem si ten text přečetl rád (jako obvykle). Ty vysvětlovačky mě trochu matou, protože si teď nejsem jistej, jestli se o SR něco šušká konkrétně nebo v náznacích. Já to nedokážu posoudit, málo čtu ty vaše interweby a mám to dle Vaší terminologie v píči. Důležitá je jiná věc. Jste přesvědčení o tom, že věci děláte dobře, existuje nezanedbatelný množství lidí, který to ocení a má vás rádo, tak se soustřeďte na to.
John
3. 3. 2010, 01:24
Aran - já už se v tom taky trochu ztrácim, a trochu mě vykolejila ta bourkova reakce. Nechme to na face to face. Pátek podobně jako Pinto bohužel nezvládám, ale určitě se brzo potkáme. Samozřejmě, že mě leccos zajímá - jinak bych se neptal.
fst
3. 3. 2010, 01:24
Tondo, zkus to teda (jestli tě to zajímá a chceme to řešit) zformulovat do nějakejch bodů nebo otázek nebo já nevim... Většinou obdivuju tvoje stylistický schopnosti, ale v tomhle mám dost bordel, i když si to po tobě čtu třikrát a víckrát. Neber to jako urážku.
Aran uv@silver-rocket.org
3. 3. 2010, 01:21
holobradej- a) to já skoro pořád b)my nesmíme ani naznačovat?
FST
3. 3. 2010, 01:17
"Pořád je vlastně začátek novýho roku čili doba žebříčků, rekapitulujících ten starej. Všimli jsme si, že třeba na Freemusic.cz se v poslední době zase různě objevujou narážky na nějakou "řevnivost", "spory", "žabomyší války" a jiné oné mezi promotérama (krásně Klusákovskej všeobjímající termín)."
jedna z odpovědí
3. 3. 2010, 01:16
rozhlídni se kolem sebe, v letošnim roce. pochopíš.
holobradej
3. 3. 2010, 01:14
boha, esi to neni trochu vic o tom, ze ses mimo fousadlo.
holobradej
3. 3. 2010, 01:12