ten statement neni jen pro lidi, co chodej na forum
webmachr
3. 3. 2010, 06:11
esi to si pridas = esi si pripadas. hotentot.
Bourek uv@silver-rocket.org
3. 3. 2010, 01:35
no, sorry, esi to si pridas jako oni ve sporu my vs. oni. to bych byl nerad. vim, ze i kdyz se v necem neshodnem tak si samozrejme spis my nez oni (ale samotna podstata silver rocket je hodne my vs. oni. my to delame takhle a oni jinak, proto se s nima nekamaradime, ne.)
nezlob se, ale souhlasim s holobradym. nevis o cem je rec a nerozumis tomu. mozna to neni vysvetleny dost jasne, mozna nejses schopnej ty veci cist tak jak jsou napsany (no offence, to se nam stava vsem, jsme lidi), mozna neznas ty souvislosti. takze to asi nema cenu dal resit. ja myslim ze jsme to dvojite vysvetlili az na pudu. nemam na todle moc cas, takze az se potkame, muzu se ti to pokusit treba zopakovat.
jenom este, zamysli se prosim, kde presne se vztekam a podle ceho to de v textu poznat (vykricniky? nemam). ublizena hystericka reakce? ja ctu pomerne srozumitelnej a vecnej text bez velkejch emoci. asi si tam neco promitas.
ver tomu, ze sem v tehle vecech pomerne klidnej a pragmatickej, rad vysvetlim a spis se tomu vsemu pochechtavam. jenom sem si dovolil pozastavit nad tim, ze se nekdo tak dukladne zabejva mejma picovinama. ja bych na to nemel. ale to uz k tomu asi patri.
3. 3. 2010, 01:33
Já jsem si ten text přečetl rád (jako obvykle). Ty vysvětlovačky mě trochu matou, protože si teď nejsem jistej, jestli se o SR něco šušká konkrétně nebo v náznacích. Já to nedokážu posoudit, málo čtu ty vaše interweby a mám to dle Vaší terminologie v píči. Důležitá je jiná věc. Jste přesvědčení o tom, že věci děláte dobře, existuje nezanedbatelný množství lidí, který to ocení a má vás rádo, tak se soustřeďte na to.
John
3. 3. 2010, 01:24
Aran - já už se v tom taky trochu ztrácim, a trochu mě vykolejila ta bourkova reakce. Nechme to na face to face. Pátek podobně jako Pinto bohužel nezvládám, ale určitě se brzo potkáme. Samozřejmě, že mě leccos zajímá - jinak bych se neptal.
fst
3. 3. 2010, 01:24
Tondo, zkus to teda (jestli tě to zajímá a chceme to řešit) zformulovat do nějakejch bodů nebo otázek nebo já nevim... Většinou obdivuju tvoje stylistický schopnosti, ale v tomhle mám dost bordel, i když si to po tobě čtu třikrát a víckrát. Neber to jako urážku.
Aran uv@silver-rocket.org
3. 3. 2010, 01:21
holobradej- a) to já skoro pořád b)my nesmíme ani naznačovat?
FST
3. 3. 2010, 01:17
"Pořád je vlastně začátek novýho roku čili doba žebříčků, rekapitulujících ten starej. Všimli jsme si, že třeba na Freemusic.cz se v poslední době zase různě objevujou narážky na nějakou "řevnivost", "spory", "žabomyší války" a jiné oné mezi promotérama (krásně Klusákovskej všeobjímající termín)."
jedna z odpovědí
3. 3. 2010, 01:16
rozhlídni se kolem sebe, v letošnim roce. pochopíš.
holobradej
3. 3. 2010, 01:14
boha, esi to neni trochu vic o tom, ze ses mimo fousadlo.
holobradej
3. 3. 2010, 01:12
Tomu co psal Aran už rozumím spíš. Jen by fakt nebylo marný konkretizovat - pro koho to teda vlastně je? Kdo jsou ti "insajdři" atd...
FST
3. 3. 2010, 01:09
Ty voe - to je přesně to, čeho jsem se bál. Že v tom bude hledat někdo něco, co tam není a nikdy nebylo.
- myslel jsem to smrtelně vážně. Bohužel převážně něco jiného, než o čem mluvíš ty. Prostě mi připadne, že v tom textu se mluví o spoustě věcí, který se jakože vysvětlujou, jako by je někdo nechápal, ačkoliv já nikoho takového neznám. ok.
a) No o tom to právě je. Pokud je to kolektivní postoj, těžko něčí postoj k tomu může bejt jen osobní, že.
-b) Nevim o čem mluvíš. Ale pokud o reakcích na svou tvorbu, tak moc nechápu, čemu se na tom divíš. Každá akce vyvolává reakci. Myslet si, že tvý sety budou sledovat jen ti, kteří k tomu mají kladný vztah mi přijde úsměvný. To by se dalo zařídit asi jen tak, že bys pořádal soukromý akce pro zvaný doma v obýváku.
c) Koho co pobuřuje? Zas moc nevím o čem a hlavně o kom mluvíš. Kdo to je v tomhle případě "Vy"? A co konkrétně dává smysl a nad čím by se měl někdo povznášet?
Ad ta věta - 1) nechápu proč se vztekáš 2) vyhýbáš se dotazu a mluvíš o něčem, o čem nebyla řeč.
NIKDO NIC DO ŽÁDNÉ SOUVISLOSTI NEDÁVAL !!! (to už je fakt trochu moc)
kurva zkus si to přečíst, než zas začneš kopat okolo sebe na všechny strany.
Kdo se "do vás sere"? Opět moc nerozumim, o čem je řeč. Což je pak těžký.
Vlastně vůbec nevim, jestli se někdo z těch tím textem napadnutých ozval a nebo ten celej text byl jen "preventivní", ale udivuje mě celej ten útočnej tón.
Celkově mi tvá reakce přijde jako neskutečně ublížená a hysterická, jako by tě něko napadal, nenáviděl a co já vím ještě. Jenže nic takového tu neproběhlo. Trochu mě mrzí, že to celé stavíš jako my vs oni, přičemž se tváříš, že já jsem ti "oni".
Jestli máš někoho v piči je sice pěkný, ale pak by nebylo marný říct koho.
FST
3. 3. 2010, 01:05
Jo. Hehe, přesně. Tondo, jen bych ještě odpověděl na to tvoje "Takze o co vlastne jde?" Jde o to, jak všichni choděj po špičkách kolem "žabomyších válek mezi promotérama" a "řevnivosti" a blablabla, všechny tyhle kecy... Každej z těch interwebovejch publicistů a insajdrů to jakože opatrně a tajemně nakousne v nějakejch náznacích (protože o tom vlastně moc neví - maximálně nějaký klepy) a pro jistotu nikoho nejmenuje (radši?). Odmítáme hrát nějakou úlohu v těchhle umělejch konspiracích, který maj působit jakože zajímavě. "Silver Rocket nemají rádi AM 180, Silver Rocket nemají rádi Stimul, blablabla". Vypadá to, jako kdybysme žárlili na to, že si někdo udělá fakt velkej koncert nebo festival, zatímco my pozveme pár magorů na Dolní Bukovinu do cirkusovýho stanu na one man pičuse. Tak to ale není. Dneska (už vlastně včera) jsem si zrovna se Štěpánem Bolfem z AM 180 psal kvůli nějakýmu květnovýmu datu na 007. Nehrozil jsem mu, že mu dám do držky, ani on mě. Jde o to, že se do nás furt někdo sere a jebe, jako kdybysme měli splňovat něčí posraný představy o "nezávislým labelu" nebo "nezávislejch promotérech" a už je to otravný. Neřešte nás, nikomu neškodíme (a nikdo neškodí nám), jsme jen zkurvená sekta, to je celý, nazdar.
Aran uv@silver-rocket.org
3. 3. 2010, 00:49
No, uprimne doufam Tondo, ze to nemyslis vazne, ale ze chces jenom rozproudit debatu.
Takze to, ze hovorim sam za sebe je proto, ze sem chtel zduraznit tri veci.
a) je to MUJ text, co ty lidi sere a i kdyz SR se s tim stotoznuje, je dost mozna, ze cela ta "revnivnost" muze bejt osobni. mozna ze nekdo nerozumi cesky, tak jsem chtel tu vec vysvetlit - o cem to cely je. po lopate, Tondo.
b) vsichni me maj plnou hubu na interwebu a tim to hasne. to me nebavi.
c) fascinuje me, jakej vyznam se dava na naky priblbly texty... dokud to byla nesrozumitelna poezie, tak vsichni kejvali uznale hlavou a ja sem se moh pochechtavat, ze stejne nikdo netusi. ale jakmile to de k veci a dava to smysl, tak vas to poburuje? proc se na to jednoduse nepovznesete, kdyz je to takova poza a naivita?
"Můžu si řikat co chci, kdy chci a jak chci, jsou to moje názory a moje postoje. " znamena v prvni rade jednu vec: ja to nikomu necpu. nelibi se ti to, neposlouchej to. je to blby, neposlouchej to, je to prece muj prablem, moje vizitka. takze ja se neohanim ani tak svobodou projevu jako pravem NEBEJT POSLOUCHANEJ. delam to pro lidi co to chtej slyset a rozumej tomu a nechci nikoho o svy pravde presvedcovat. znova rikam: neres me, nech me at si melu svoje. nelibi se ti to, vypni to.
davat to do souvislosti s nakym nackem je pro ten absurdne liberalni charakter tohodle fora, kde sou lidi schopny kopat za omezovani svobody mensinou zavislou na drogach celkem typicky. to me ani nerozesmeje.
a posledni vec. celym tim textem sme chteli rict jedno: neni tu zadnej konkurenci boj - my vas mame v pici, tak se do nas neserte (pokud nemate nakou konkretni vytku, jako jsme meli my, resp. ja - a to sem snad vysvetlil jak pro uplny debily. doufam)
3. 3. 2010, 00:12
proboha. kral liberalu. vzpamatuj se. bonus vs. vandas?
uz to nepi
2. 3. 2010, 23:49