Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Žába s myší: Větší PÍČOVINU jsem tu ještě v životě nečetl a to jsem tady četl už spoustu věcí. Na to ani neumíme vyrobit žádný razítko. Nevím vůbec, jestlis to myslel/a vážně. To, čím se kdo živí, je absolutně JEHO věc, pokud to není nějaká kriminální činnost. My si jen myslíme, že NECHAT SE PODPOROVAT státem v dělání muziky je zbytečný a v podstatě trapný. Můžeš mi vysvětlit, jak chceš bej "nezávislej na systému" v běžným životě? Dost těžko. Ale v muzice to jde, proto se některý muzice říká "nezávislá" nebo "punk".
Aran uv@silver-rocket.org 3. 3. 2010, 11:24
Nový album AUXES asi venku ještě neni co ? Předem dík.
-k- 3. 3. 2010, 11:11
Co se týče PUNK přístupu tak nechat si zaplatit desku z (nějakýho) ministerstva
kultury je celkem podobný jako např. nechat se platit (nějákejma) novinama.
Je samozřejmě na každém jak žije, ale pokud se řeší ten punk přístup
tak pravidlo bejt nezávislej na systému se týká i práce-obživy.
A co se týče Jakuba Hoška tak když s ním nemáte problém, tak je trochu divný
že na tomto fóru byly do něj navážky jako prase a nejen kvůli fesťáku
ale hlavně kecama o "umělcích" atd. a žádný razítko "blbost" u toho nikdy nebylo.
Žába s myší 3. 3. 2010, 11:08
Arane, já ne.. já ne.
Tmsk 3. 3. 2010, 10:37
Kdyby ste byli sponzorovaný umělci, tak byste drželi hubu
R. Krajčo a kolektiv 3. 3. 2010, 10:34
poperte se
paříž 3. 3. 2010, 10:34
Aran: Ne.
Radim radim.solc@gmail.com 3. 3. 2010, 10:29
Nemá, ale v sobotu mu vrátim 250 za triko lahar.
Peklo pe.klo@centrum.cz 3. 3. 2010, 10:28
Radim: Právě že ne. Ty jo?
Aran uv@silver-rocket.org 3. 3. 2010, 10:24
Aran: Ty máš peníze?
Radim radim.solc@gmail.com 3. 3. 2010, 10:18
Tmsk: Takže ty by sis nechal zaplatit desku Deverovky nebo Céček z nějakýho ministerstva kultury (nebo jak ty říkáš - z TVEJCH a MEJCH peněz)?
Aran uv@silver-rocket.org 3. 3. 2010, 10:17
Hele, na tohle téma sem se jednou dohadoval s Kubou Hoškem a nabyl sem dojmu, že to že maj na webu DIY a PUNK vlastně ani neví. Celá ta debata kolem CP nebyla vo tom, že by se neměly brát granty, to sere pes - šlo vo to brát granty a mluvit vo DIY principech. Nikdo nikomu nevyčítá, že na ten fesťák šel, že tam hrál nebo cokoliv jinýho. Pro mě celá ta věc je jenom vo tom, že se někdo vohradil proti rozporu mezi řikam a dělam. Nic víc. To že vo tom někdo napsal písničku, mě v čechách s takovou tou klasickou protest-folkařskou tradicí, nepříjde vůbec zarážející. AM na regulerní koncerty na sedmičce granty neberou, nikdo jim to ani nepředhazuje. To neni podle mě vůbec kauza SR vs AM, jak by to spousta lidí ráda viděla, aby nemusela dál přemejšlet.
Těma kecama vo řevnivosti a neopodstatněnejch výpadcích proti CP, akorát některý lidi úplně zbytečně hrotěj něco, co v podstatě tak vyhrocený neni, a to podle mě přesně myslel bourek tim článkem.Podle mě klasickej případ toho, že jak se votřeš vo něco, co druhý maj rádi, tak to berou jako útok sami na sebe.
Nevim, ale ať to čtu jakkoliv, tak z toho nečiší žádná nasranost, vztek nebo něco podobnýho.
Peklo pe.klo@centrum.cz 3. 3. 2010, 10:10
a kolik jsem teda Ceckam zaplatil ze svy kapsy na tom festaku?
diky pane 3. 3. 2010, 09:38
Práce se dřevem, vole dobrá taneční hiťárna!
crack 3. 3. 2010, 08:58
ve všem souhlas s Tomske
jakub.uck 3. 3. 2010, 08:34