RESPEKT JAKO KOSE Z NOSA: Co budeš dělat ty, to je tvoje věc, ale nevysmívej se jinejm lidem, když za někoho držej smutek. Že je to tobě jedno, nebo tě to dokonce těší, to je vážně jen tvůj problém. A řeči o tom, kolik je všude jinejch tragédií a úmrtí na tom nic nemění. Argumenty jako "byli tam jen generálové a politici", to je ubohost. Kde bereš právo někomu určovat, čí smrt ho má mrzet a čí ne? Nechápu ...
pochop to už
12. 4. 2010, 10:07
az rachne letadlo s paroubkem, klausem, rathem a bemem, tak ja smutnej nebudu.
RESPEKT JAKO KOSE Z NOSA
12. 4. 2010, 10:02
peklo: hele, nejde o to, ze budes litovat nekoho vic, nebo min. je ale kazdyho vec, jestli projevi spoluucast jakymkoli lidem, v tomto pripade polakum, kteri v te katyni ztratili naprosto svinskym zpusobem spousty lidi, kdyz je tam naprosto hnusne vrazdili rusaci a ted se jim tady neco stalo zase. a pokud vim, v tom letadle bylo i spousty pozustalych po obetech te puvodni tragedie a tak dale. asi tak. tot vse.
richard
12. 4. 2010, 09:49
tyvole koldo chodíš ty vůbec spát??
ckl
12. 4. 2010, 09:40
jedna věc sou anonymní kecy na internetu, ale stjně -
při všech těch katastrofách, který komerční leteckej provoz způsobil za posledních 30 let, nevim, proč by mi mělo bejt líto někoho víc jen protože je prezident, generál nebo nejvyšší armádní duchovní. s touhle lítostí to snad nemyslíte moc upřímně.
Pe.klo uv@silver-rocket.org
12. 4. 2010, 09:39
Beng! Přesně!
smrt
12. 4. 2010, 09:25
RESPEKT JAKO KOSA Z NOSA: ty blba pico, pri vsech tragediich maj lidi rodiny. a ty jsi ten posledni, kdo by mel kadrovat, komu kdo a z jakyho duvodu projevi spoluucast. anonymnich zmrdu, co rypaj do vseho, vedi hovno a jeste se i stydi za svy jmeno, na ty bleju!
richard kutěj
12. 4. 2010, 09:24
Tyvole, právě pro zápis jako tenhle to tu MILUJU. Jasně, píšou sem i učiněný hovada, ale tohle je čirá radost!
smrt
12. 4. 2010, 09:23
B:Nechci hrát tuhle tvoji hru
T: Ty už mě nemiluješ?
B: (ticho)
T: Bourku!
B: 8 dlouhejch odstavců
SR telenovela!
12. 4. 2010, 08:50
Bourku tys pil!
Lemmy
12. 4. 2010, 08:28
Ten čtvrtek 22.4. je fakt docela nezvykle nehuštenej, přemejšlim že dilema vyřešim tím že pujdu do futura na Katapult, hm ?
http://www.last.fm/events…Jinak ladí neladí, kecy nehodnotím, je to sestřihaný brutálně do mrtě. A hudebně... fakt už se po tomhle pekelně tešim na Sporto live konečně, vypadá to že to docela tepe. A Kosa z Nosa mě sice sral ten falešnej zpěv..fakt hodně..já tyhlety (záměrně) neumětelský věci nemusim...ale kytary nebo prostě ty songy se mi celkem líbily. Mě se na tom všem líbilo asi nejvíc vidět MMM a další v televizi :))) To jsem fakt nečekal. "Marx" v první řadě a v posledním záběru. Pocta střihačů voe, Orle.
vlkolďák NAAB zejtra AHLEUCHATISTAS se poserem
12. 4. 2010, 05:49
Podle mě to je na dobrý cestě, držim palce. Pokud má mít slovo scéna, který bytostně nesnášim, nějakej význam, koukejte si to vysvětlit.
John
12. 4. 2010, 02:45
no tak já nevim, Tondo. nechci hrát tuhle hru, kterou ty rozjíždíš. bereš si mě do pusy na veřejnosti (teď na facebooku, jindy na fóru) a chceš po mě abych ti psal mejly?
víš už jsem si zvyk že všechny tvoje "jiný názory" znám fakt jenom odsuď nebo z tvýho facebooku, když se potkáme, tak buď mlčíš nebo mluvíš o něčem úplně jinym, než jsou tvoje "jiný názory" na věci, co já dělám.
nebudu ti lhát, že se mě to nedotýká, že mi nevadí, když sleduju, jaký věci na mě dáváš. vadí mi to ne proto, že bych potřeboval aby mě všichni plácali po ramenou (vždycky jsem měl možná víc lidí proti sobě, než za sebou), ale protože ty věci řikáš ty. před sto lety, eště dřív, než jsme se poprvé spolu potkali, jsem si začal vážit tvojí práce pro českou scénu, v mnoha ohledech si pro mě legenda a máš muj respekt. Zároveň mám intenzivní pocit, že ti poslední dobou ležim v žaludku a přitom nevim, čim jsem se provinil. chtěl bych to vědět.
já samozřejmě z každý věty cejtim, že si opatrnej, že se hlídáš a určitě mě budeš chytat za slovo a hájit se tim, jak to všechno strašně uznáváš a respektuješ, a máš rád, jenom něco nechápeš, no ano, hlavně nikoho neurazit. a vidiíš, mě si urazil už poněkolikátý.
ale nevadí mi vlastně vůbec, že mě máš za naivního blbečka, co lže sám sobě, že o mě trousíš, jakej jsem dogmatik a já už nevim co bylo, nechce se mi to hledat. nechci tě chytat za slovo, to je dětinský. mně hlavně vadí, že to děláš aniž bys se mnou v posledních letech mluvil víc než ahoj ahoj. z očí do očí tu potřebu asi nemáš a nechceš se nic dozvědět. víš, oháníš se tady "jinym názorem", ale co si myslim já, je automaticky dogma. neni to třeba taky jenom jinej názor?
znova řikám, že cenim všechno co si udělal pro SR, pro mě, pro českou scénu. myslim, že si pracovitej, bystrej chlápek, bez kterýho by byla spousta věcí jinak. ale o to víc mě mrzej tyhle situace. chtěl bych tě poprosit, vyřizuj si se mnou ty věci tak, jak se to většinou mezi lidma dělá a ze svýho internetovýho života mě vynech. děkuju. zajímá mě tvůj názor, vždycky to pro mě bylo nějak důležitý, ale timhle způsobem to pro mě absolutně ztrácí váhu.
a ještě jedna věc: je určitě super, že sis našel spřízněný duše ve skupině KzN. já ti můžu upřímně říct, že jsem dlouho nepotkal takový lidi. sebestředný alibisty, který s náma jednali s naprostym pohrdánim jako s nějakejma malejma klukama, co můžou tak akorát držet hubu, protože o tý velký pravdě věděj úplný hovno. já jsem byl hodně vzteklej, ale držel jsem se a dokázal jsem to udržet v klidu. snažil jsem se vysvětlovat naše postoje proti přístupu "to si jenom myslíš" "to ti někdo nakukal" "to sis někde přečet". ta situace byla tak trapná, že jsem se dokonce několikrát snažil celej ten konflikt urovnat, jak mi to přišlo celý zbytečný. to, že si pánové vyvrátili všechny svoje argumenty sami, byl jenom takovej bonus. ke konci dokonce i kaščák s fialou opustili svoje neutrální pozice a vyjádřili se k tomu, co tam slovenský NMA předváděli. a tohle je jasně čitelný i z toho sestřihu.
my jsme byli strašně zaskočený, vůbec jsme takovej konflikt nečekali. chovali jsme se mile a čekali jsme, že využijeme ten prostor k propagaci tý dogmatický ideologie o tom, jak by měli lidi kdekoliv cokoliv tvořit, mít kapely, dělat koncerty, vydávat desky, využívat technologie, šířit svojí hudbu mezi lidi. a místo toho jsme dostali pár skvělejch rad do života od chlápků, který se za dvacetpět let ani nedokopali k tomu, aby nahráli singl. ne, já tenhle postoj asi nedokážu dostatečně ocenit.
to je všechno a tim končim. pokud se mnou nechceš mluvit osobně, nemusíš na to vůbec reagovat. myslim, že jsem jasně vysvětlil proč. díky.
(a sorry všem, že to musej číst)
Bourek uv@silver-rocket.org
12. 4. 2010, 01:32
jakože že si namlouvá leccos jinak než to je.
12. 4. 2010, 00:23
Já mám sporto fakt rád a bourka si za mnohé vážím, ale myslím že poslední dobou má nemalé problémy s dogmatičností a právě v konfrontaci s těmi od kosy z nosa na mě některé jeho výroky působily vyloženě komicky tím, jak sám sobě lže tak, že tomu věří...
jak jako lže?
12. 4. 2010, 00:18