užitečnej: mám ten dojem, že to bez průvodce šlo. nemim ale jestli i po tý debilní krádeži.
nemajetnej
12. 4. 2010, 13:45
Radim:
zsmsdol.pp@seznam.cznebo nouzově:
pajislav@hotmail.comChvíli to trvalo, musel jsem založit nový účet. Seznamu nějak vadilo, že jsem ho delší dobu neužíval. A hotmail mrví diakritiku a češtinu vůbec. Díky Pavel
P.S. SRR: Díky díky za květnový olomoucký atak!
Učitelskej
12. 4. 2010, 13:19
Pro Johna a milovníky telenovel: Setkání na nejvyšší úrovni pořešeno.
fst |
12. 4. 2010, 13:00
Radim: OK, díky, napíšu.
Učitelskej
12. 4. 2010, 12:04
Do Birkenau je to zdarma, to vím najisto, ale v souvislosti s Osvětimí I jsem slyšel, pouze slyšel něco o cca dvou stovkách... Ale díky moc
Hlavně abych měl jistotu, že nás u brány nevypoklonkujou, když přijedem třeba i naslepo. Do Polska daleko a draho..
Učitelskej
12. 4. 2010, 12:01
Učitelskej: Když napíšeš mejl, dám ti kontakt na člověka, co tam táhl studenty před měsícem.
Radim uv@silver-rocket.org
12. 4. 2010, 11:57
Vstupné je tam zdarma, český průvodce není, ale prodávají se brožurky v češtině.
jkl ...
12. 4. 2010, 11:54
Mám prosbu. Chci uspořádat školní výlet do Osvětimi (jakkoli to zní divně). Kdo máte podobnou zkušenost za sebou, napište prosím:
1. Platí pro skupiny (mládež) nějaká sleva?
2. Musí se objednávat dopředu? Prý to nejde bez průvodce a těch je nedostatek (bral bych ale i Poláka či anglický výklad).
Původně jsem naivně doufal, že zaplatíme vstupný a projdem to sami. O tématiku se zajímám hodně dlouho, tábor jsem už navštívil a znám skoro barák po baráku, takže průvodce nepotřebuju ani v nejmenším. Na oficiálním webu je to zamlžený a na diskuzích si lidi hrozně protiřečí. Asi tam budu muset brnknout osobně, poněvadž ale nejsem zrovna polský či anglický rodilý mluvčí, tak bych hodně ocenil předběžnou pomoc.
P.S. Omlouvám se za offtěpic
Učitelskej
12. 4. 2010, 11:49
John, Buddha týhle scény.
he
12. 4. 2010, 11:45
"Tolerance každopádně zůstává největším předpokladem vnitřní integrity a síly."
Díky, jdu na věc, občas to potřebuju připomenout. Líbilo by se mi to v nějakým ozdobným písmu na zeď, a možná i tady do záhlaví.
A pak bych taky řekl, že je dobrý mít nějaký směr, a snažit se tím směrem jít. Např. Sporto, když se tady tak vomílaj, se tváří, že to tak mají, v tom je nutno s Adamem souhlasit. Jak naplněný to je, je věc jiná, ale základ je snaha, vnitřní rozpory člověk neprodá.
A zpátky ke strojům.
John
12. 4. 2010, 11:41
ahoj všem! Na jihu existuje dodávka, minibus mercedes a umí odvézt osm lidí a spoustu cajků na koncert i jinam, a určitě to nebude stát moc peněz:-), tak kdyby někdo potřeboval na tour atd., je tu i s řidičem, čus dík, exxon mcl, čb
exxon martin.exxon@gmail.com
12. 4. 2010, 11:34
Na Palici 31
Jichřichův Hradec
377 01
tak tady nebydlím
12. 4. 2010, 11:25
FST:
1) Proč by ses za to měl omlouvat proboha?
2) Myslím. Ano, myslím. Myslím si to, takže jsem to napsal, takže to znamená, že si to skutečně myslím. Ano.
Aran uv@silver-rocket.org
12. 4. 2010, 10:25
ad Katyně 2: Každej se srovnává se světem jak umí, na tom nic překvapivýho nevidim. Tolerance každopádně zůstává největším předpokladem vnitřní integrity a síly. Dost ale keců, zpátky ke strojům.
Job honza.krejca@gmail.com
12. 4. 2010, 10:22
netvrdim, že tě to nesmí nebo musí mrzet. jenom řikam, že mě to překvapuje.
Pe.klo uv@silver-rocket.org
12. 4. 2010, 10:09