Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
sem tím úterním koncertem tak naplněnej, že sem si od tý doby ještě NIC nepustil, ani schrinebulder (doma i v práci to kvitujou ;] ) .. takhle napumpovanej hudbou sem asi ještě nikdy nebyl (možná kdysi po young gods v emauzích) .. díky!
vladimorf 18. 11. 2010, 13:28
dneska daniel higgs nezapominejte na dulezity veci!!
hoof prints 18. 11. 2010, 13:16
Shrinebuilder (aspoň v mých očích/uších) představujou skvělej fůzní model, ve kterym se nacházej 4 osobnosti s naprosto odlišnejma filozofiema a životní zkušeností. To, že je jim to funguje je malej zázrak, i když je jasný, že hybatelem je šílenej rytmickej stroj DaleAl. Možná logikovi formátu Johna uniká iracionální fakt, že přesah jistejch informací nemusí nutně kopírovat linii předpokládanýho. Dost z toho, co dokázalo nadchnout posluchače během úterního večera vlastně nešlo úplně vyjádřit melodií nebo tónovou souhrou. Bylo to mocný, personální vylazení maximální. Čuměl jsem, momentálně neposlouchám nic jinýho.
Žabka 18. 11. 2010, 12:32
Johne: kolik si videl za poslednich par let koncertu? Dva? Muj vic opravdovy nazor nez jindy je, ze si ve Futuru v utery vubec nebyl.
Jim z davu 18. 11. 2010, 10:34
každého názor. já třeba zase musím přiznat, že jsem měla vůči shrinebuilder původně předsudků poměrně dost, nicméně deska mě bavila a po koncertě už není absolutně co řešit - bylo to vynikající a nenudilo mě to ani chvilku. ema byla taky ve skvělé formě. tím pádem moje subjektivní hodnocení: krása! takže díky!
totalySICK 18. 11. 2010, 10:11
Tak já se musím přiznat, že pro mě byli Shrinebuilder jeden z nejnudnějších koncertů posledních několika let. Blbej zvuk (tak nahlas, že se všechno slilo) a hlavně naprosto nezajímavý skladby. Líbila se mi 1-2, kdy zpíval Scott, ale jinak podle mě pánové předvedli, že slepenec superhvězd, ač třeba výbornejch lidí, kteří si rozumí, neimplikuje fungující muziku. Na mě působili jednoznačně dojmem, že buď neví, co a proč hrají (vystihuje to slovo neorganický - dík musicserveru), nebo že je jejich motivace hudbě na hony vzdálená. Nechci jim křivdit, hodnocení je ryze subjektivní, ale fakt jsem nepochopil, proč to dělají. V zásadě jsem rád, že jsem po koncertě našel pro tenhle pohled oporu maximálně v jednom člověku (zbytek asi raději zůstal doma), i když nadšení ostatních účastníků mi často přišlo míň opravdový, než jindy.
John sám z opačného pólu 18. 11. 2010, 09:49
Ano, bylo to skvělé: http://musicserver.cz/cla…
Term 18. 11. 2010, 07:27
http://www.youtube.com/wa…
co by byl hitler bez stalina? 18. 11. 2010, 00:39
shrinebuilder - jeden z nejlepsich koncertu co jsem kdy videl.skoda ty ucasti
bigbee 17. 11. 2010, 22:33
teda všechna čest, 4 giganti, naprosto rovnocenní, fakt sem nechápal, jak je to možný,že jsou tak sehranní a nikdo nevyčnívá. To se jen tak nevidí. Navíc ten zvuk, neuvěřitelná síla. Jen tak dál a víc.
elfa 17. 11. 2010, 22:07
dnešní koncert UNKILLED WORKER MACHINE a ARGONAUT v HK se přesunuje do Centrál music baru !!!!
foxy 17. 11. 2010, 16:31
Obits, Shrinebuilder a Imaad Wasif mi letos vrátili víru v rock. Díky těm pár statečnejm a Hluch Crew za včerejšek!
Aran uv@silver-rocket.org 17. 11. 2010, 15:50
jedna z nejlepších výpovědí kytaristy...
http://www.youtube.com/wa…
taky jeden z nejlepších 17. 11. 2010, 15:31
včera jeden z nejlepčích večerů mýho života, bez keců. díky moc za to!!!
Vikak8nek 17. 11. 2010, 14:27
big up bonus.
p. pavelrujzl@gmail.com 17. 11. 2010, 14:19