Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
zvedav@jsemjaksvina.cz:
ja mam posledni mail od mmm z 28/11, to dulezity:
"problem byl s penezi ostatnich lidi, ta kasa chodila prubezne skoro tri tydny takze jsme cekali nez se to nejak uzavre ten definitivni pocet. ten termin je prave dneska, kdy v tuto chvili posilam objednavku do tiskarny. byla totiz blbost to posila driv a pak vicekrat posilat objednavku. kazdopadne se neboj, nic se nedeje, sve triko dostatnes. budem se snazit aby se to podarilo co nejdrive"
zzn 18. 1. 2011, 23:16
stoprocentní souhlas s Aranem.
je tak 18. 1. 2011, 23:08
naprostej SOUHLAS s Aranem ten jeho posledni prispevek!
Tomske 18. 1. 2011, 23:07
snad už to není offtopic. http://www.youtube.com/wa…
noARt_ 18. 1. 2011, 23:02
To co napsal Aran rozhodně podepisuju, cítim to úplně stejně.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 18. 1. 2011, 21:46
Ještě mě napadla jedna věc k tomu, co psal(a) "depka" o něco níž: "Potěšilo by mě víc vydanejch titulů a míň koncertů, který zajímaj jen pár nadšenců a vy na nich pak projedete kalhoty."

Možná jsem zbytečně paranoidní, ale já to vidím takhle: koncerty budou za chvíli jediný místo, kde se lidi budou fyzicky POTKÁVAT a mluvit mezi sebou. Nevím, jestli někdo máte čas chodit s kámošema do hospody, ale já třeba už moc ne. Jsou mobily, mejly, všichni máme nějakej ten MySpace, Fejzbuk, Twitter nebo něco podobnýho a POTKAT SE vlastně už není tak nezbytný, když si to můžeme napsat mejlem nebo na profil (z čehož taky vznikají různý nedorozumění a průsery atd.). Nejsem v tomhle "lepší" - taky pracuju hodně online. A čím dál tím víc si uvědomuju, jak jsou ty koncerty důležitější a důležitější jako místo, kde můžu potkat svoje kámoše a MLUVIT s nima. Nebo potkat nějaký nový lidi. Lidi už se "nescházejí" ani na internetu (absurdní obrat, ale víte asi, jak to myslím): pamatuju si, že dřív měl nejčtenější článek na Czechcore cca 2000 přečtení, teď je to nějaká recenze s cca 600 - 800 přečteníma. Každej má prostě na internetu ten svůj koutek, kam si zaleze.

Myslím si, že koncerty jsou klíčový proto, aby lidi mezi sebou neztratili kontakt ne jako fanoušci, ale fakt "jen" jako lidi. Proto budu vždycky pro koncerty - klidně i na úkor nahrávek. Desky jsou fajn a je to super způsob jak zachytit nějakou etapu ve vývoji kapely, ale ta muzika se DĚJE na koncertě - ne u někoho doma v přehrávači.
Aran uv@silver-rocket.org 18. 1. 2011, 21:42
chyběl jsem: Strašně příjemný a takový hezky "obyčejný", moc se mi to líbilo. Banán to popsal tady: http://tropicalfruit.blog…
Aran uv@silver-rocket.org 18. 1. 2011, 21:30
Jací byli Travels?ani nikdo neříkal
chyběl jsem 18. 1. 2011, 21:00
ale zase to lze brát jako investici do budoucna. až na to zapomenš úplně, tak se třeba objeví a o to větší radost to bude...
? 18. 1. 2011, 20:56
to je punk!
MMM? 18. 1. 2011, 20:55
jej tričko, co asi dělají slavná trička máma mrdá maso? před pul rokem sem to cálnul a furt nic
co_? zvedav@jsemjaksvina.cz 18. 1. 2011, 20:04
co je spatnyho na kalhotach? ja bych strasne rad kalhoty, nebo tricko.
Kamil Kalhotak 18. 1. 2011, 20:02
Nééééé! B L B O S T- přepsal sem se, sorry, beru zpět.
T. 18. 1. 2011, 19:18
myslim ze na Mother tady je vic dotazu nez na Lyssu, ne?
T. 18. 1. 2011, 19:16
depka: sice žádnou definici neuznáváš, ale definuješ, co punk není... paráda, taky to jde... punk taky není třeba dělat koncerty a vydělávat na nich na kalhoty
špeh z bagdádu 18. 1. 2011, 18:49