Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
nejakou elitarskou mrdku jakoze
jo? 31. 5. 2011, 23:07
sakra..u 3. odstavce jsem se nadšením skoro zakuckal...totiž pochopil jsem to tak že uděláte něco jako Sub Pop singles club pro předplatitele..škoda že to tak rychle vyprchalo, hned bych do toho šel..
bb 31. 5. 2011, 22:58
nevim jak je to v Táboře s cenama hostelů, ale pokud se to nezměnilo tak v budějcích začíná nejlevnější spaní na 250kč..a ve srovnání se zahraničím je to myslim taky velice levný
bb 31. 5. 2011, 22:50
chvalozpevy do Tabora za FDF, bylo opet velmi povedeny, dikes
wydlak 31. 5. 2011, 22:41
Hledáme někoho, u koho by mohl přespat Unur v Praze. Je to jen jeden chlápek. Nabízíme vstup zadara a piváci zadara v to pondělí na 007. Když tak díky!
Aran uv@silver-rocket.org 31. 5. 2011, 22:20
Kdo jezdí na fdf kvůli chlastu, je opravdu vůl. Já si taky vypiju, ale po naplnění se (mj. tentokrát výtečným) pivem volně přecházím na předem zakoupené stáčené víno ověřené kvality a tak mi finanční kolpas rozhodně nehrozí. Spaní venku bylo v pohodě, most to jistil jako vždy a tentokrát i bez komárů a bez veder. Je pravda, že pamatuju spaní na CESTE za 50Kč za noc (odpovídající taxa), ale ser to pes. Snad se další rok vydaří o cosi lépe dramaturgicky, letos mi tam chybělo něco navíc, ale i tak - díky všem zainteresovaným za akci, která stojí za to.
huxl 31. 5. 2011, 20:30
Kdyby někdo scháněl bydlení 2kk na Praze 4 v rozumné cenové relaci, pište na email.
Job honza.krejca@gmail.com 31. 5. 2011, 19:13
haha, jo, možná je můj příspěvek zbytečnej, ale ne víc než ten tvůj, chytráku.
michal 31. 5. 2011, 17:48
kdo jezdí na FDF kvůli rumu je vůl
ferneťan 31. 5. 2011, 16:44
michal: hovno smrdí, dík za upozornění
chytrák 31. 5. 2011, 15:00
FDF:k cenám na baru snad jen to, že letos jsme poprvý oddělili bar od festu a nechali jsme to komplet udelat naseho znamyho kamose.
A ta cena za spaní, souhlasim s tebou, ale vysvetleni s tou volbou presne popsal Aran tady níž. A spali jsme tam s vama my, spaly tam i kapely a za vsechno tohle jsme museli zaplatit stejnou cenu...jako vy.
A jinak díky kdo prijel!
Tmsk 31. 5. 2011, 14:58
jinak bohuzel to nejsem schopnej najit v archivu ceskyho rozhlasu, ale bylo to vcera na radio česko, někdy mezi 10 a 12 dopoledne, fakt by to podle me kazdej mel slyset...
michal 31. 5. 2011, 14:26
vcera jsem slysel v rozhlase vybornej rozhovor a analyzu ceskejch festivalu, z pohledu jejich organizatoru (nepamatuju si jmena hostu, ale byl tam nekdo za mighty sounds a sonisphere a jine, ale bylo to o letnich festivalech obecne). padaly perly typu "bez generalniho partnera v podstate jiz dnes nelze uspesny festival postavit", hesla marketing, reklama, nejlepsi je mit logo sponzora za umelci na hl. podiu atd.. atd.. atd... strasne jsem si pral, aby to vsichni slyseli, aby si vazili (jako ale FAKT) toho, ze tu mame akce (FDF, SRSS, sun wu kung a plno jinych, cest lokalnim hrdinum!) kde se tohle vubec neresi a kde nejsme jen cilovou skupinou nejakyho reklamniho projektu. kdyz si pak nekdo stezuje na rum za 35, tak nechapu???? tak jezdete na rock for people, tam je mozna rum levnejsi (jestli fakt jo, tak uz doufam chapes proc)?
michal 31. 5. 2011, 14:21
fdf ceny: Na Free Dimu jsem letos nebyl a nechci rozjíždět nějakou kauzu (proti anonymům stejně nevyhraju), ale jestli tady naznačuješ, že lidi z FDF to dělají z nějakejch zištnejch důvodů, tak mi to připadá absurdní. Na CESTĚ snad každej někdy byl a může se sám rozhodnout, jestli chce:
1) spát za 200 Kč na CESTĚ
2) radši spát zadara venku ve spacáku ("punk!")
3) nahoře ve městě v hotelu
Spíš mi přijde skvělý, že lidi z FDF dávají k variantám "spát venku" a "spát v hotelu" ještě další možnost.
Aran uv@silver-rocket.org 31. 5. 2011, 13:54
rum za 35? spaní za 200 při kvalitě "barák B3 birkenau"? punk!
fdf ceny 31. 5. 2011, 13:39