Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
weiss: Tesat!
Job honza.krejca@gmail.com 29. 6. 2011, 09:39
Osobně mi je to jedno co a v jakým pořadí budou Unsane hrát, páč všechno od nich je boží!!! Ale taky nazapomínejte na Calveru.
Hukot pavel.lukacovic@gmail.com 29. 6. 2011, 09:19
http://www.setlist.fm/set…

tak přibližně takhle to bude asi vypadat v sobotu
luklukluk 28. 6. 2011, 23:35
Kladivem zaražený vlasy? Kšiltovka NYC, někdy zobákem dozadu, což jsem nikdy, kromě nohejbalu, nepochopil, proč to i celkem chytrý lidi dělaj. A z týhle kožený lebky trčej oči! Já se vlastně celej koncertu Unsane koukám Spencerovi do očí! Já nevim, co se mu děje v palici, prej je to hodnej dospělej chlap, ale když si tak zasune mikrofon do krku a koukne do sálu, mám chuť se schovat a chce se mi pofňukávat. S Celan hrál v brejlích a hned to bylo bezpečnější. Jak řikával Beckett Samuel: podívat se Medúse do očí a nezkamenět!
weiss 28. 6. 2011, 20:50
pár momentek ze soboty tady na fóru kontroll http://www.kontroll.cz/fo…
K.ba 27. 6. 2011, 19:57
Já se klanim až k zemi. Kdyby tohle začali dávat, tak si snad koupim televizi...
pičwáry 27. 6. 2011, 19:30
Jak se tu někdo ptal na koncert Reka v hradci tak je to skutečně dneska, ani promotér s tim nějako nepočítal. Takže pokud si to tady přečtete a jste někde okolo hradce tak je to v klubu čtyřka na malym náměstí.
jun/july 27. 6. 2011, 17:47
Dvě fobalový má Adam.
Michal borke.michal@seznam.cz 27. 6. 2011, 17:30
Prosim fotky ze soboty, diky
Frana 27. 6. 2011, 15:58
hehe - takze rzn me ihned provaril, timto se omlouvam adamovi za prirovnani -ale chtel jsem jen priblizit davu ktery nevi.... aspon malicko.....
bica 27. 6. 2011, 14:17
Lapa excelentní. Kousavý jak sviň především díky síle cirkulárky Šimáněho a Fresh Fantova deklazpěvu. A jestli Old Pilot škopkama netvrdil muziku, tak už fakt nevim...
Job honza.krejca@gmail.com 27. 6. 2011, 13:52
jaka byla LAPA ?
zvedavej 27. 6. 2011, 13:21
http://www.shinygreymonot…
a dneska na kopci 27. 6. 2011, 12:21
UKRADENO Z NYX.Cz- festival v brance - becvary- lyssa, aran epochal, lapa, vepřový prase.. a dalši...

druhej rocnik festivalu kolektivu okolo party holubník..a okolo labelu silver rockets zacal fotbalovym zapasem mezi vydavatelstvim a mistnim dorostem...vtipne
pak zjistujem ze mame uplne vysranej mixak a tak narychlo schanime nahradu.jenze vsichni sou v riti.
zvukar kapel nam dohazuje kluka s kutny hory kerej mix ochotne doveze takze vyreseno. nic za to nechce...dokonce bez papiru nam ho tam necha..a ze mu ho mam druhej den vratit...cizimu cloveku pujci svuj mix..cuze?? ...odlet.. - fest zacina pozdeji pac zvukar ma jeste druhou akci jinde a nestiha prejizdet..:))...takze par kapel podle me vubec nehraje... nas chill out je konecne opravdovy...s cajovnou lezenim, plachtama, celkove hodne utulny misto... na zacatku se hraje docela kill out / dub step, misty i rovnoty s beatem../ ale pak si priveze desky prave klucina co nam privezl mix / o ta moje hlava na jmena sorry kemo/ a pro me necekane hraje dobre selekci dnb...asi po peti letech me bavi klacky v kyblu....puvodne tam mel hrat jinej mistni borec ale prej prodal gramce a ma depku..:)))...vubec se nepocitalo s projekci ale projekce jede...vubec se nepocitalo s fireshow..ale nejakej manik skvele toci...vubec sem nepocital ze tam budem mit nejaky svetla..najedou sou tam dve pidi hlavy a laser...wao..jakto?...proste lidi sami chtej...!!!!..vsechno sedi jak prdel na hrnci...kluk toci naprosto presne do zvuku muziky.kouzlo nechteneho.funguje!!!...vepredu uz kapely jedou HC masakr....vrchol festivalu pro me je vystoupeni ARANA SATANA - dolu klobouk, one man show...neco mezi baumaxou a henry rollinsem...ovsem uplne skvely..!!!! texty me trhaj, muzika pod tim viri krev...obrovsky prekvapeni...az nam z toho s moji zenou spadli trenky..!!!!...po kapelach uz realy chill.....dovalilo dost lidi..v kavarne delali super kafe...ve stanku s hadrama meli hezky kusy...kotel u kapel velkej..na vesnicky pomery....v chill outu v dobe fire show a dramenbejzu uplne plno..rano dostanem bankovku na naftu..a hura domu...klobouk dolu pred klukama s holubniku...ze tohle delaj..a za rok zase cau ne..!

festival v brance pro me necekane aspirant na kalbu roku?cuze?...fakt ze jo...vole!

rzn 27. 6. 2011, 12:13
udalost leta a deniksport mlci
absurdni 27. 6. 2011, 12:00