prohogopogo: den předtím mě pustili se sroubama z voubou stran kotníku z bulovky a já byla ráda, když jsem se vyškrábala domu do postele ve třetím patře.
Holt mi byla bouře na Točníku osudná, zkusím si nic neprovýst za rok.
zlomená noha
26. 7. 2011, 20:30
prozlomenounohu: myslím, že si mohla klidně jít, na této akci se totiž nepařilo ani nepogovalo
hogo pogo
26. 7. 2011, 13:28
Hele, v říjnu bude v Evropě Cars And Trains, to je chlapík, kterej je na Fake Four (Astronautalis, Sole, Ceschi, Bleubird atd.), tady má web:
http://www.circleintosqua…Je to skvělá věc a na začátku října potřebuje nějaký koncerty - když tak mi prosím dejte vědět, díky. Jednoduchý všechno, žádný závratný garance atd.
Aran uv@silver-rocket.org
26. 7. 2011, 10:23
Na to konto jsem si dneska ráno pustil "Novelty" od Jawbox a zase mě to úplně dostalo. Jedna z nejlepších rockovejch nahrávek vůbec.
26. 7. 2011, 10:18
Dobrá zpráva! J Robbins (ex - Government Issue, Jawbow, Burning Airlines, Channels) má novou kapelu Office Of Future Plans a na podzim budou vydávat desku na Dischord:
http://officeoffutureplan…
26. 7. 2011, 10:17
Aran: Vulfend.
Job honza.krejca@gmail.com
25. 7. 2011, 22:16
bos tam měl jít by řek mc boss
u bazénu
25. 7. 2011, 21:02
mohlo by byt eště par fotek nebo video
bosemsetamnenašel
25. 7. 2011, 20:36
Jedna z nejlepších věcí je podle mě to, že pro drtivou většinu projektů to byla premiéra. A v něčem mi to připomnělo Byšice.
25. 7. 2011, 19:23
prozlomenou nohu: Myslim, že jsi přišla:
- o Martina Tvrdýho, kterej sice celkem schopně nahradil nakonec nedorazivšího Bonuse, ale pak si za to všichni od něj museli vzít tu jeho knihu...
- o jako vždy politickýho Banána, kterej překvapivě chválil i knížku Tomáše Weisse, u který jiný evidentně nemůžou pochopit, proč nemá rád ty komouše.
- o Itala Kazatele, kterýho všichni - myslim že dost nespravedlivě - odzívli.
- o Hodinu pravdy aneb zjištění, že když se půlka Kontroll spaktuje s celým NoArtistem, nemůže to dopadnou jinak než nadrženě a vesele.
- o Bugrra s Autem, kterejm v tý chvíli patřil celej vesmír.
- o MC Bosse, kterej byl fakt vynikající, včetně proslovů a nahrávky na smeč všem přechvalovatelům jablečné elektroniky
- o Klempíře Ježka i s Žaludem, jejichž humor sem měl pocit skoro nikdo nepochopil, stejně jako to jestli teda hráli nový nebo starý songy vod vOTéKá
- o Arana Satana, co byl jako vždycky. Takže skvělej.
- o Tomáše Weisse, kterej týpka vedle mě vyprovokoval k smutnýmu povzdechu "Proč všichni pořád jen nadávaj na tu ksčm, proč taky někdo třeba nenapíše něco o top09"?
- o Leninův mrd, kterej byl krátkej, ale údernej, což pocítily hlavně nevinný melouny.
- o skvělý odpoledne
- o jakovždynepřekonatelného barmana Torruse
- o akci roku
tencotambyl
25. 7. 2011, 17:21
správně je vše, co je dobré.
zamodernista
25. 7. 2011, 17:18
a nebo o všechno. podle mě je b) správně.
jak se to veme
25. 7. 2011, 17:07
o nic.
prozlomenounohu
25. 7. 2011, 15:33
To jsou nádherný fotky! Dík. Za fotky a za SRSS.
Jožin
24. 7. 2011, 23:46
tak zase za rok....
https://picasaweb.google.…
nez
24. 7. 2011, 18:50