Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
prozlomenounohu: myslím, že si mohla klidně jít, na této akci se totiž nepařilo ani nepogovalo
hogo pogo 26. 7. 2011, 13:28
Hele, v říjnu bude v Evropě Cars And Trains, to je chlapík, kterej je na Fake Four (Astronautalis, Sole, Ceschi, Bleubird atd.), tady má web: http://www.circleintosqua…
Je to skvělá věc a na začátku října potřebuje nějaký koncerty - když tak mi prosím dejte vědět, díky. Jednoduchý všechno, žádný závratný garance atd.
Aran uv@silver-rocket.org 26. 7. 2011, 10:23
Na to konto jsem si dneska ráno pustil "Novelty" od Jawbox a zase mě to úplně dostalo. Jedna z nejlepších rockovejch nahrávek vůbec.
Aran uv@silver-rocket.org 26. 7. 2011, 10:18
Dobrá zpráva! J Robbins (ex - Government Issue, Jawbow, Burning Airlines, Channels) má novou kapelu Office Of Future Plans a na podzim budou vydávat desku na Dischord: http://officeoffutureplan…
Aran uv@silver-rocket.org 26. 7. 2011, 10:17
Aran: Vulfend.
Job honza.krejca@gmail.com 25. 7. 2011, 22:16
bos tam měl jít by řek mc boss
u bazénu 25. 7. 2011, 21:02
mohlo by byt eště par fotek nebo video
bosemsetamnenašel 25. 7. 2011, 20:36
Jedna z nejlepších věcí je podle mě to, že pro drtivou většinu projektů to byla premiéra. A v něčem mi to připomnělo Byšice.
Aran uv@silver-rocket.org 25. 7. 2011, 19:23
prozlomenou nohu: Myslim, že jsi přišla:
- o Martina Tvrdýho, kterej sice celkem schopně nahradil nakonec nedorazivšího Bonuse, ale pak si za to všichni od něj museli vzít tu jeho knihu...
- o jako vždy politickýho Banána, kterej překvapivě chválil i knížku Tomáše Weisse, u který jiný evidentně nemůžou pochopit, proč nemá rád ty komouše.
- o Itala Kazatele, kterýho všichni - myslim že dost nespravedlivě - odzívli.
- o Hodinu pravdy aneb zjištění, že když se půlka Kontroll spaktuje s celým NoArtistem, nemůže to dopadnou jinak než nadrženě a vesele.
- o Bugrra s Autem, kterejm v tý chvíli patřil celej vesmír.
- o MC Bosse, kterej byl fakt vynikající, včetně proslovů a nahrávky na smeč všem přechvalovatelům jablečné elektroniky
- o Klempíře Ježka i s Žaludem, jejichž humor sem měl pocit skoro nikdo nepochopil, stejně jako to jestli teda hráli nový nebo starý songy vod vOTéKá
- o Arana Satana, co byl jako vždycky. Takže skvělej.
- o Tomáše Weisse, kterej týpka vedle mě vyprovokoval k smutnýmu povzdechu "Proč všichni pořád jen nadávaj na tu ksčm, proč taky někdo třeba nenapíše něco o top09"?
- o Leninův mrd, kterej byl krátkej, ale údernej, což pocítily hlavně nevinný melouny.
- o skvělý odpoledne
- o jakovždynepřekonatelného barmana Torruse
- o akci roku
tencotambyl 25. 7. 2011, 17:21
správně je vše, co je dobré.
zamodernista 25. 7. 2011, 17:18
a nebo o všechno. podle mě je b) správně.
jak se to veme 25. 7. 2011, 17:07
o nic.
prozlomenounohu 25. 7. 2011, 15:33
To jsou nádherný fotky! Dík. Za fotky a za SRSS.
Jožin 24. 7. 2011, 23:46
tak zase za rok....
https://picasaweb.google.…
nez 24. 7. 2011, 18:50
Za barmany dekuju vsem, ze se chovali slusne u baru.
Radim uv@silver-rocket.org 24. 7. 2011, 18:03