rolling stones - exile on main street v mp3 prehravaci a sisters of mercy nahlas v aute
bigbee
30. 8. 2011, 14:21
objevil sem tam netušený psychedelický vokální pasáže. prodavač na drogách...
Pe.klo uv@silver-rocket.org
30. 8. 2011, 14:10
já sem asi poprvý od tý doby co ta deska vyšla zprovoznil doma pořádně gramofon, tak sem si pustil Sporto - More.
Pe.klo uv@silver-rocket.org
30. 8. 2011, 14:02
Torr: Dneska jsem ráno dával Arcwelder - Xerxes a Isis - Wavering Radiant, ale jinak poslouchám skoro furt tohle:
http://www.youtube.com/wa…A strašně se mi líbí ten poslední živák New Model Army k třicetiletýmu výročí. 4 CD, cca 60 skladeb a užasná atmosféra od začátku do konce. NMA jsou výjimečný v tom, jak dovedou ve všech sestavách svý kariéry zahrát jakoukoliv písničku ze všech svejch desek. V tomhle jsou jako Fugazi.
Aran uv@silver-rocket.org
30. 8. 2011, 12:01
se zpožděním ale: moonless v velbloudu byli velká jízda.
radek
30. 8. 2011, 11:53
v šest hodin, na cestě k práci, sou nejlepší unsane - visqueen, kladivo do vlaku. na zpáteční cestě title tracks - it was easy, pokaždý mi to vykreslí na tváři úsměv, doma cokoliv, teď předevšim cloud control - bliss release, my disco - little joy, the minutemen - to je jedno a guilty pleasure: navždycky chew lips - unicorn.
em.pa
30. 8. 2011, 11:28
Dneska ráno u snídaně proběhlo pouze Radio 1. Jinak včera ráno novej Apparat. Minulej tejden dost Danava, Lecherous Gaze, Edie Sedgwick a hlavně hodně Spam poetry by BenePeko & Roland Kanik.
Radim uv@silver-rocket.org
30. 8. 2011, 10:27
Torr: Macklemore and Ryan Lewis – Life Is Cinema, Listener – Seatbelt Hands; jedny z nejlepších hudebních textů, jaký jsem kdy slyšel - Macklemore i Listener jsou bytostní vypravěči, dost mi připomínaj Dessu (ta mimochodem vydává v říjnu nový album!). A jako uvolnění Austra – Lose It. :)
punkistpop punkistpop@gmail.com
30. 8. 2011, 10:24
Úplně prvoplánově točim My Disco Little Joy, v babím létě skvěle zabírá DJ Shadow s Endtroducing..., Jesu Conqueror a The Horrors Skying. K okamžitýmu nabuzení jsou nejvíc Disrupt Unrest. Guilty pleasures? Fear Of God part 1 & 2.
Job honza.krejca@gmail.com
30. 8. 2011, 10:20
Včera jsem poslouchal Gray Matter - "Thog" a dneska Quicksand - "Slip". Oboje geniální.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
30. 8. 2011, 09:54
Zajímalo by mě co posloucháte v současné době na cestě do práce/škole/atd. Já teď každý ráno pustím A World Without od 2econd Class Citizen a lepší deska v 8 hodin na přelom léto/podzim možná neznám. Nebo asi znám, ale jsem zapomněl.
Torr uv@silver-rocket.org
30. 8. 2011, 09:41
Včera jsem se v práci jen tak hrabal v deskách a zasekl jsem se právě na Delta 72. Asi 5 minut jsem tu desku jen tak držel v ruce a chvilku regulérně přemejšlel, že bych si ji koupil ještě jednou, abych měl 2. Skvělá kapela.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
30. 8. 2011, 08:30
miluju Delta 72
000
30. 8. 2011, 07:43
Nedávno jsem poslouchal po delším čase The Delta 72 a uvědomil jsem si:
a) že to je snad jediná kapela, kterou můžu poslouchat v těch šílenejch vedrech, co byly minulej tejden
b) že mě sere, že jsem je nikdy neviděl živě
c) a jak je i po těch letech neuvěřitelný, že Touch and Go najednou NENÍ
Aran uv@silver-rocket.org
29. 8. 2011, 23:57
podle me furt lepsi nez 3 tejdny v kancelari
bezdovoleny
29. 8. 2011, 21:41