no mi to pade přijde uplně bez rozdílu
jinak za my disco velkej dík, hodně sympatická kapela, tepali jak stroje
akorát jste se možný měli vysrat na ty němce, to sem nějak nepobral, a vrznout tam třeba ten hukotův ansábl, hehe
dav
5. 9. 2011, 12:08
to all: proč nechoděj lidi v r 2011 na koncerty?
proč chce 007 za pronájem 4?
proč není víc superčopr klubů, kde se daj pořádat koncerty?
blbec scény amargok
5. 9. 2011, 11:27
Aran: Checht, ukázková virální perla. Ale ruku na srdce: kdo z nás by se s Rickem a jeho The Allnighters necítil jako W. A. Mozart?
Job honza.krejca@gmail.com
5. 9. 2011, 00:09
Nejlepší bubeník na celým celičkým světě:
http://www.youtube.com/wa…
Aran uv@silver-rocket.org
4. 9. 2011, 22:51
pro zacatek by stalo za to naucit se cesky
navrh
4. 9. 2011, 22:33
Hukot: Hele tak sorry, že jsem se dovolil zeptat se lidí, který PLATÍ za koncerty, který děláme, jak to vidí s tou pajskou navíc. Mohl bych napsat - "příště se na to vysereme a osolíme to rovnou" - ale nenapíšu to, protože to kurva neuděláme.
"Jedna scéna" naštěstí není. Boom digidigi boom digi boom.
4. 9. 2011, 22:31
to Aran : Boom digidigi boom digi boom....
Hukot pavel.lukacovic@gmail.com
4. 9. 2011, 22:15
to Aran: Chtěl jsi napsat názor, tak ho píšu. Ale to vocintávání si pochopil asi jinak než sem myslel já....No nic..Ale příjde mi, že píšeš furt dokola to samí a skoro po každym nějakym dotazu když se "nás" na něco ptáte. všichni víme o co SRR jde, jedna scéna, DIY, Noise!!!!! Tak proč to takhle dycky rozebíráš....
A zbytečný garance: kapela si řekne o garanci (teď plácnu) třás 200 eu a přitom jí uplně v pohodě stačí třeba ani ne 100 eu. Tak takhle sem myslel ty "zbytečný" garance. Ale samozřejmě, že můžeš smlouvat a nebo nemusíš, každýho věc...
4. 9. 2011, 22:14
200 nebo 250 beru jako to samý (což je myslim přirozený, když koncert v praze pro mě znamená mj. dalších cca 300 za cestu.. no ale ani u akcí v čb nebo poblíž takovej rozdíl neznamená žádnej rozdíl). jako tzv. dražší koncert bych označil něco od třeba 350 vejš, ale těch zas tolik neni. podstatně větší roli může hrát, když jsou třeba 2 koncerty během pár dnů nebo 4 za měsíc, to už tady taky bylo (prosinec 2009, že), ale to je něco jinýho. u my disco bych čekal i určitou natěšenost po tom volným létě, a hlavně ta kapela zní fakt dost unikátně. no ale i když si zkusim představit rozhodování někoho z prahy, tak 50 korun mi jako důvod k neúčasti přijde srandovní, rád bych věřil tomu, že v tom to neni.
2075
4. 9. 2011, 21:20
Hukot: Ještě mě zajímá: proč jsou garance "zbytečný"?
4. 9. 2011, 21:09
Hukot: "Vocintávám" to, protože mi přijde dobrý, aby lidi věděli, na čem jsou. "Je to taková a taková kapela, mají takový a takový náklady. Co si o tom myslíte?" Úzkostlivě dbáme na to, aby VŠECHNY naše aktivity - desky, koncerty, cokoliv - byly co nejvíc dostupný, tak mi přijde správný zeptat se, co si lidi myslí.
4. 9. 2011, 21:07
to Aran: A proč to teda tak vocintáváš? :))) Napiš rovnou jestli vadí/nevadí dražší vstup o 50 Kč.
Je každýho pořadadatele věc jestli přistoupí kapele na garanci. O nic nejde ne? Jen jsem chtěl napsat (občas se složitě vyjadřuju), že ty grarance jsou kolikrát zbytečný nebo i přehnaný.
No srovnání kapely z ČR vs. zahraniční... To sem nemyslel SRR, ale celkově. Ale ptal jsi se na tu "pajdu" tak píšu, že ta pajda je v poho.
A souhlasím s Jožinem :)))
4. 9. 2011, 20:44
Já sem akorát nasranej, že sem kapelu, jako je My Disco, neviděl. 200,- nebo 250,-? Klidně tři kila. A nebejt to sobota večer. Miluju pondělky a čtvrtky...
Jožin
4. 9. 2011, 20:07
pro mě 50 nehraje roli,když na tu bandu chci jít tak jdu,vstupné málokdy řeším
chodič
4. 9. 2011, 20:02
Hukot: To srovnání turné český kapely po Evropě versus turné zahraniční kapely je úplně mimo mísu. Navíc - v Silver Rocket jsme VŽDYCKY podporovali lokální scénu, to je smysl naší existence.
4. 9. 2011, 19:35