Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Kiss Me Kojak musel jednoho po druhym nedávno pokousat jedovatej pavouk! Všechno v nich víří, a v té vřavě, kde se to řeže nástrojema vpravo, vlevo, pořád zbývá místo pro basu, která trne v kostech jak pocit z bolivijský kokainový pasty. Neni to žádnej běs, spíš pitvání hluku. Mě je tohle taky strašně sympatický, souhlasim s Aranem snad v každý větě. Pořizujte, tohle a El Clásico. Jsou po dlouhý době nahrávky, kterejma rozptýlíte pochybnosti. Jestli ne, tak zkuste ještě tohle... Somnambul Godry maže Scorsese z mapy filmovejch tvůrců po švédsku: http://www.youtube.com/wa…
Job honza.krejca@gmail.com 30. 12. 2011, 21:18
Nemuzu dal cekat: Si myslim, ze todle kuci ted fakt neresej...
Frana 30. 12. 2011, 20:31
m: Kiss Me Kojak vyšli 17. prosince - první omezená várka se rychle rozebrala, další budou po víkendu. K dostání pak určitě budou v obchodě Polí 5 a samozřejmě přes KMK a můj mikrolabel Bleeding Ear. Dám to vědět tady fóru nebo ti můžu poslat mail, pokud napíšeš adresu.

Jinak vlastní web kluci opravdu nemaj, ale na myspace stránkách Sun Wu Kung festu byla k poslechu jedna demo verze z toho EP (ještě před masterem). Jinak info, mp3, fotky a všechny tyhle blbosti budou na stránkách Bleeding Ear do zítřka. Kvůli mojí nemoci a spoustě jiný práce se to bohužel nestihlo dřív. Pošlu pak odkaz.

A díky Aranovi za ten pěknej text. "Pomatený kvílení mutanta v předsmrtný křeči" je výstižný přirovnání. Jen bych dodal, že ten mutant je uvězněnej v skafandru.
mty / bleeding ear bugmen@centrum.cz 30. 12. 2011, 19:15
jediný předsevzetí je vytrvat v poslechu klasiky... http://www.youtube.com/wa…
antillectual 30. 12. 2011, 18:33
nebo prvni novorocni poruseni predsevzeti ze uz nebudu masturbovat Ses posral?
pablo 30. 12. 2011, 15:33
punk: no a? ja tam jsem každej rok je to taková pěkná tradice, jako novoroční kocovina...
Pedro 30. 12. 2011, 13:55
Pedro: hele, minulej rok tady byla nevídaná poptávka po žebříčcích a nakonec to snad mělo nejmenší účast v historii týhle elitní a vševypovídající ankety...
punkistpop punkistpop@gmail.com 30. 12. 2011, 13:15
hele nějakej utajenej koncert fetch a lyssa v plzni, plzenaci, tak koukejte dojebat vy dobytci http://www.last.fm/event/…
plzen se posere 30. 12. 2011, 13:03
Jestli zprovozníte žebříčky až 10.1. jako minule tak celej leden bojkotuju všecky koncerty co dělá Silver Rocket.
Pedro 30. 12. 2011, 12:23
Co to je to: vindfous??? Jinak pro pívo samozřejmě JSEM!
Steve Jobs ze_zahrobí@....com 30. 12. 2011, 11:48
A já chci aby teklo pivo z vindousů!
pouze 12° 30. 12. 2011, 11:11
A nelejte to pivo z voken...
Aran uv@silver-rocket.org 30. 12. 2011, 10:30
Chovejte se na koncertech slušně...
Radim uv@silver-rocket.org 29. 12. 2011, 18:52
Hele, včera ten benefit na Půlce končil trochu divoce nebo co... zkrátka jsem v baťohu objevil takovou tmavě zelenou hezkou vlněnou čepici. Když tak vrátím majiteli. A jestli jste tam někdo náhodou naopak našel split Flowers For Whores / Gattaca, tak ten je pro změnu můj...
Aran uv@silver-rocket.org 29. 12. 2011, 18:37
m: sis podelal prdel ty dobytku prej jestli maj ty kiss me kojak stranky, to jedine tak vesnu hochu zlatej, ty az budou mit stranky tak se pak za tejden rozpadnou
buzerant 29. 12. 2011, 17:31