Baroš je jedním z důvodů stydět se, že jste z Rožnovska.
martin co má malárii
26. 1. 2012, 11:54
ať si klidně doma rodí, ale ať si taky zaplatí nadstandart
heger
26. 1. 2012, 11:45
Konečně!!!
http://zpravy.idnes.cz/ze…
Aran uv@silver-rocket.org
26. 1. 2012, 11:26
bych mu dal, cápkovi
Franta Cipro
26. 1. 2012, 10:58
Baros jeste hraje fotbal?
Frana
26. 1. 2012, 10:30
Taky si myslim, že tradiční kouči by ho už dávno nakopali, protože potřebujou vidět jak na hřišti jezdí po zadku a nechtěj řešit jeho nálady. Potom to samozřejmě dělá bordel i v mančaftu a to každej rozumnej kouč nechce, to si za ty prachy pořídí tři borce, co mu tam budou žrát trávu, když je tam pustí...
Frana
26. 1. 2012, 10:29
nejlepsi by bylo , kdyby z fotbalu zmizely penize.
pure fan
26. 1. 2012, 10:25
nejlepsi by bylo, kdyby z fotbalu zmizeli lidi jako baros... howgh
agent paulie
26. 1. 2012, 10:17
Debata o fotbalu je pro mě OK, pár lidí to možná prudí, ale na druhou stranu kdo už tady o fotbalu píše, tak tomu rozumí a nejenom žvaní a nadává, jako na normálních fotnal-like stránkách. Tevéz je mi šumafuk, ale má fakt výkyvy. Nejvíce by ale prospělo fotbalu, kdyby Man City existovali jako normální klub kdysi. Třeba za časů Joy Division.
martin co má malárii
26. 1. 2012, 09:36
Töhötöm: Je pravda, že dvojice Balotelli - Tevéz by vskutku operovala s nevídaným potenciálem psychosíly, možná by se i pár hráčů soupeře na place rozbrečelo a uteklo, nakonec by ale podle mě splakal hlavně Manchester City. Jen jsem zvědavej, jak dlouho bude fungovat Balotelli - protože to je podle všeho opravdu mentál, jakýho anglická liga dlouho neviděla ...
A k tomu Manchinimu - jako taky jsem, jak píše Jožin, velkej fanoušek třeba Harryho Redknappa, sira Alexe apod., prostě kauči ze starý školy. V tomhle případě se ale obávám se, že třeba Harry by podobný hráče vůbec nebral, nebo by se už dávno pakovali. Protože to prostě nemá zapotřebí, chce si v klidu dát svůj odpolední šálek čaje a nehodlá řešit, že si zrovna nějaká primadona usmyslela, že už ji fotbal nebaví nebo že si při večírku omylem zapálila vlastní barák atd. Manchinimu tohle nezávidim, střídá se mu tam jeden potížista za druhym - Balotelli, Tevéz, Robinho ...
Je to odvěká otázka, zdali je dobrej trenér ten, kterej dokáže podobný hejsky zkrotit a vymáčknout z nich to nejlepší, nebo ten, kterej si včas uvědomí, že to v určitý situaci dál nejde, a pošle je do hajzlu. Já jsem zastáncem druhého, konzervativního řešení. Nejdřiv pedanství, disciplína a dřina, až pak emoce. Evropská škola.
Jakub Kokodák
26. 1. 2012, 08:09
http://tn.nova.cz/zpravy/…
terrorists!
26. 1. 2012, 00:45
dotaz: jak píše Michal, nevíme nic víc... každopádně my tam jedeme.
Jinak právě koukám na webu na superclásico, je to velkej masakr teda. Real strašně tlačí, potřebujou dát ještě jeden gól. Fabregase skoro zabili, Masche se tváří strašně truchlivě, Ronaldo je pičus jako vždycky. Strašný napětí tyvole.
Töhötöm uv@silver-rocket.org
25. 1. 2012, 23:48
My víme tohle:
http://www.facebook.com/e…Zcela bez záruky odhaduju, že se to může standatrdně posunout. Ale nejsem organizátor.
ad Parlament
25. 1. 2012, 23:30
dotaz Plzen: myslim, ze to zacne trochu pozdejc, 20-21, ale presne by to asi musel rict organizator...
michal/fetch!
25. 1. 2012, 23:22
Nazdar, nevíte prosim někdo jestli v pátek v Plzni v Parlamentu začíná koncert (Lyssa, Fetch!, UW) fakt ve 20hod.? Plakát jsem, coby přespolní, žádnej neviděl, klub nemá web a je to celkem důležitý pro náš zdárnej dojezd. Díky za případný info. L.
dotaz Plzeň pátek
25. 1. 2012, 19:59