Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Chute ma kazdej jinej. Me Holba prijde strasne zelezita a nemuzu to pit.

Jinak opravdu doporucuju si udelat vylet do novohradskych hor (krasa) a navstivit vesnici Zumberk (stredoveka opevnena vesnice). Chlapik si tam pro zabavu vari kvasnicovou dvanactku a dodava ji do mistni hospody. Lepsi pivo sem jeste nepil.

Jo ale jinak vladne Klaster, vo tom zadna.
landofka 10. 2. 2012, 18:45
adam: No prostě kvašení a ležení piva probíhá v jedný nádobě. Dřív to kvasilo na spilce (kádě) a leželo v tankách. Tady je to v článku zmíněno - http://tinyurl.com/6mw6sfv . Pivovarský kapitalisti by mě s timhle názorem samozřejmě poslali do prdele, ale chuť nelže.
Radim uv@silver-rocket.org 10. 2. 2012, 18:16
Radim: Co je CK technologie? Asi blbej dotaz, jenže já to fakt nevim... Jinak volim Braník z lahve, nebo jakejkoliv Kácov z hospody u pankrácký věznice.
adam 10. 2. 2012, 17:59
supr pivo dělá Černá Hora, z točenejch bych doporučil Chýši, Rohozec
černý ležák "Nakouřený Švihák" z nakouřeného sladu byl taky chuťovej zážitek.
Co se týče pšenice tak dobrou dělá (dělal) Primátor. Velen ani pšenda od Černé Hory nic moc.
Martin 10. 2. 2012, 17:54
S desítkama je to bída všeobecně. S nástupem CK technologie výrazně utrpěly.
Radim uv@silver-rocket.org 10. 2. 2012, 16:58
desítka je patok, šerák se dá, ale má takovou divnou dochuť. já občas s chutí nasávám holbu dvanácku lahváče, stjí 11 korun a je v pohodě
olomócké twargl 10. 2. 2012, 16:53
Jinak jsem teda překvapenej vašim slušnym pivnim vkusem, akorát nechápu, co vám vadí na Hanušovicích.
Radim uv@silver-rocket.org 10. 2. 2012, 16:49
Torr: Dobrá volba, u tebe o ty klíče nemám strach.
Radim uv@silver-rocket.org 10. 2. 2012, 16:44
u mě je favorit pelhřimovský Poutník čep a Bernard kvasnicový ležák (s tim keramickým uzávěrem) lahváč
bys 10. 2. 2012, 16:22
ty vole, to je vzpominka. vsacan 11 stupnu lahvovy jsem kdysi rad popijel u babicky na valassku. nebylo zly, ale je to tak uz dobrych 20 let.
richard 10. 2. 2012, 15:28
Po pivu Platanu rychle se poseru (ten kdo pyje Platan, sere jako Satan).
Vsacan blahé paměti 10. 2. 2012, 14:58
Já beru přímo u zdroje: http://twitgoo.com/5d169u
Aran uv@silver-rocket.org 10. 2. 2012, 14:06
Krakonoš 12° je nejlepší. Pak všecko možný - Svijany, Rohozec, Bernard a minipivovary - např. Ječmínek v Prostějově, i když se zhoršili (už to není takovej krásně hutnej malvaz a má slabší vůni)
pp 10. 2. 2012, 13:54
Třinecké kvasnicové, večer chutná, ráno pomáhá (od hoven)
slezan 10. 2. 2012, 13:53
jako rozstrel doporucuju X-33 (pivovar u Medvidků), nebo BrewDog Hardcore IPA 20°, vyborny jsou pivka od pivovaru Vansdorf ci Matuska.
wydlak 10. 2. 2012, 13:48