najednou se citim moudrejsi
zazrak!
7. 3. 2012, 23:42
punkistpop: Jestli ono to nebude tím, že ti reportéři a redaktoři se prostě trefují do problémů, který připadnou důležitý jim a který ty prostě nechceš vidět, čímž neříkají věci, které bys chtěl slyšet a říkají ty, které jsou pro tebe nepříjemné. Zatímco Dalek říká přesně to, co slyšet chceš... Je to to samé, jako to, že doba je dneska nakloněná lidem, kteří věří, že za jejich problémy mohou ti ostatní - což je samozřejmě to nejpohodlnější, co existuje.
jiný pohled
7. 3. 2012, 22:49
kle kle kle kle kle šplouch... kle kle kle kle kle kle-kle-kle-chrrrsst!!!
byrokrat pěrestrojky
7. 3. 2012, 22:14
jsem snad zcela mimo? kurva do psí kundy - já vařím na pánvi. děkuji za pochopení
starej Pohlreich
7. 3. 2012, 20:19
eidam: babica by misto vareni v televizi moh nekdy zkusit varit v hrnci
pablo
7. 3. 2012, 19:33
ještě k tomu žvanci, jaký máte názor na Jirku Babicu?
30% eidam; pokud nemáte dejte polystyrén
7. 3. 2012, 18:47
bgtt ma evidentne smysl pro humor
suchar
7. 3. 2012, 14:09
bez urazky: jeste jsem tam koncert nedelal, tak uvidim. Ale na par jsem tam byl, a kdyz zvladnes vstup do podzemi tak pak jsem si niceho nejhorsiho nevsiml.
vaclav
7. 3. 2012, 13:46
Tak to je skvělý, že jste jim pro nějakou jejich studentskou televizi kupodivu kejvli.
Dälek 100%
bgt
7. 3. 2012, 11:32
dav: haha a stojí to na zahradě Tada Doylea, tak to jo.
ondra.
7. 3. 2012, 10:26
proc ty koncerty delate v chapeau? s prehledem nejhorsi misto v praze
bez urazky
7. 3. 2012, 10:05
c b h a o: vstup??? teď jsi měl dostal.... 150
Václav
7. 3. 2012, 00:50
ad krkovicka: to cele proneseno hlasem hlavniho aktera videa "Bzenec filosofie", viz youtube
pametnik
6. 3. 2012, 23:18
trochu mi to připomíná:
http://www.dailymail.co.u…jinak článek pravej chlap - myslim, že je jasný, že to je naprostá demence míněná jako vtip, reakce s nabídkou zápasu mi přijde adekvátní (předpokládám, že bude bez odezvy)... některý reakce pod článkem na tom serveru mi ale přijdou, že fakt "vegetariáni nechápou vtip". (vtip dost ubohej, ale takovejch asi bude většina článků na tomhle serveru, ale nevím, nečetl jsem. ač sám se o vegetariánství snažim, tak takovýhle blbosti mě teda vůbec nevzrušujou...)
m
6. 3. 2012, 23:16
rychlá rota: mám pár ročníků zemědělský unverzity (sice ekonomický směr ale to tam nehraje roli) takže podobný stroje znám z praxe (návštěvy v provoze, videa)... není to nejhorší věc, tos neviděl drůbežárny
tak pozor: autor článku co je pravej chlap je debil, a luxusně si naběh... ale sorry stejně maso mám rád, miluju jeho přípravu a všchno koem vaření a militantní veganství/vegetariánství mě připadá stejně debilní jako ten výplod pravýho chlapa.
respekt pičo...
řezník krkovička
6. 3. 2012, 22:58