Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
petrE: zastrenej Lanegan? to je snad norma ne?
znalec 12. 4. 2012, 21:33
no teda nevim, ale me ten zvuk na Laneganovi neprisel moc dobrej. Vsechny nastroje byly OK,ale Mark byl zastrenej,nevyraznej. Stal jsem uprostred mezi mezi sloupama, asi 5m od podia. Jestli se Unsane a spol zvukove povedou, rad zmenim nazor. Zatim ale LBM moc nemusim. Prakticky jedina vyjimka byl koncert australskejch Drones,to nemelo chybu.
petrE 12. 4. 2012, 20:59
vencl: Lidi často říkají jak je LMB na kokot a pak tam jdu na Melvins a právě Lanegana ... a zvuk parádní! Nejsem expert, nevím jakým způsobem prostor v LMB ovlivňuje problémy se zvučením, ale i přes případné nedostatky má jednu výhodu. Uvidíme je všichni a když klub naplníme (pome pome!) , třeba pomůžeme i k dalším případným menším koncertům!
Marek zavodskymarek@centrum.cz 12. 4. 2012, 19:26
Si dyžtak povysunem špunty, žejo.
John 12. 4. 2012, 17:36
Jak řiká Bugr, to je jas. To by taky bylo, aby si Vencl nerejpnul, že jo, hehe.
V8k 12. 4. 2012, 17:27
já myslím že to bude úplně v pohodě.. a dost keců
Bugrr bugrr@centrum.cz 12. 4. 2012, 17:16
Že je v Lucerně aparát za miliony ještě neznamená, že tam je dobrej zvuk. Ten prostor je totiž na hovno sám o sobě a nezachrání to ani dalších dvacet vykrejvacích beden od světový značky. Lanegan je lehoučkej popík ve srovnání s Melvins (nebo Unsane, BB...) a to bylo po zvukový (hlukový) stránce těžký zklamání. Ale co, stejně se na to těšim jako prase a můžu bejt vlastně akorát mile překvapenej, jestli se to náhodou povede, hehe.
vencl 12. 4. 2012, 16:38
Díky za podporu. S lístkama dáme brzo vědět - ale vypadá to, že v předprodeji se to nebude moc lišit od klasický "sedmičkový" ceny.
Aran uv@silver-rocket.org 12. 4. 2012, 16:25
hosi dekujem! lepsi zacatek prazdnin nebudou mit nikde, NIKDE, na svete!!!!
richard 12. 4. 2012, 15:17
Aran: okej, díky.
vosa 12. 4. 2012, 14:36
Hele, míříte zítra někdo na Zkoušku Siréna a Raveliny? Nějaknevim co čekat od Rubínu, byl jste tam někdy někdo?
pasik 12. 4. 2012, 14:33
jo v Lucerna Music bar ma dobrej zvuk, sice se mi ten prostor taky moc nelibi ale zase ta vyhoda nepolicajni hodiny, kazdopadne se tesim
wydlak 12. 4. 2012, 11:20
za vysvědčení Lyssu
komenský 12. 4. 2012, 10:47
vosa, Twinsen: Úplně vás chápu. Co se týká zvuku, v poslední době LMB svoje vybavení hodně posílil a vylepšil. Yoz to byl "zkontrolovat" na koncertě Marka Lanegana a byl hodně spokojenej. Další výhody LMB (z našeho pohledu):

1) Levnější pronájem než Akropolis, takže ve finále i levnější lístek
2) Nemusí se končit ve 22.00, takže žádnej stres a mohli jsme nominovat i místní borce z Lyssy

Rozhodli jsme se to zkusit a věříme, že to dopadne dobře.
Aran uv@silver-rocket.org 12. 4. 2012, 10:10
Heh, když jsem to psal, tak tady ten předchozí post ještě nebyl! A nemyslím, že je to zlo, byl jsem tam v poslední době naopak častokrát celkem spokojenej.
Twinsen 12. 4. 2012, 10:07