http://www.discogs.com/Wr…
super deska
1. 5. 2012, 12:32
report
scott kelly, oldseed, kaple libechov
Mrtvoly me pustej necekane driv z prace i pres tuny lidi a my se muzem spolu s rzn vydat smer melnik, libechov kaple na kopci..na benzince koupime flasku vody protoze na akci nebude vubec bar.....dorazime tam jako jedny z prvich kde na miste je malicko lidi a dve bedny...do kaple se leze pidi vchodem jak do hobiti nory...velice vtipny.....prohlizime balkony, hrobku i malby a na zdech ..hodne divny....vyhled z kopce smer kokorinsko a kousek vedle ihned elektrarna...jak symbolicke pro hudbu ve ktere kelly spojuje obrovskou silu domovskych neurosis - pohled na komin a doutnajici strusku.. a vybrnkavek, ploch, pocitu jako by ze strany kokorinu....folkovej duch, ohen, poslech...
oproti harvestmanovi na tocniku je zde o dost min lidi...o kousek dal mistni palej cary a tak se do toho proplejtaj i mistni decka a staresinove...kdo ze jim to prijel na kopec zahrat...po chvili prijde aran a rika....koncert zacne az pozdeji jste pro? coze obchazet jako org hosty a ptat se kdy se ma zacit? puvodne mel byt zacatek v 18.30h aby lidi stihli vlak...ale nakonec vlakem prijeli pouze 3lidi se kterejma se domlouvam ze je vemu autem / opet to cely dohaduje org aran//...uzasnej pristup... a tak jeste uzivame posledniho slunce...a nasavame genia loci....z louky se vynori strasak.lesni muz..teda myko muj znamej....keryho sem nevidel leta letouci a tak posloucham jak opravujou baracek a vegetujou si mimo spolecnost v sadu nedaleko..
pote uz zacina hrat oldseed coz je takovej but raynold v mladym podani...a jede se spanelkou neco pro me vzdalene podobny josemu ghonzalesovi....obcas vynecha mikrofon a hlas pousti do kaple co to udela....par riffu je znamenitych a posloucha se to moc dobre...ale lidi uz pomalu cekaj na kellyho...
kerej lehce naladi a jako skromna hvezda zacne velice potichu....presto ze me jeho muzika uplne tolik nebere...sedim si pred kapli...v zadech pomale plochy z neurosis a jeho hlas je vsude. kolem...vitr sily a elektrarna zacina sviti..v dalce ohnostroj a koncert utece jak voda....par lidi rozdelava ohen a zustava na fleku stanovat do druheho dne...ja nabiram novou posadku a vyrazim ku domovu..kde jsem pred pulnoci...
opet skvelej zazitek...opet se podarilo vykutat ze zeme celej ten stret ticha a hlasitosti....podobnou akci si dam rad tak jednou za dva roky.......ale vyrazim spis opet na harvestmana kerej je mi malicko bliz...s kombem a efektama prece jen bliz moji milovany elektronice....ale i tak dekuju........moc...
bica
1. 5. 2012, 09:18
ahoj, neshání náhodou někdo bydlení v BRNĚ, v centru 5 minut od Vegalité, velký prostorný pokoj vhodný aj pro 2 za 5700,- nastěhování možné ihned.
simona simka83@seznam.cz
30. 4. 2012, 22:15
Tak jaký byli sedmičkový Unbroken? Mrzí mě, že jsem to nestih, už Akropole stála za to.
Twinsen
30. 4. 2012, 18:19
V deset už bude pozdě. Začínáme v půl sedmý. Mrkni pořádně na pozvánku v novinkách.
http://www.silver-rocket.…
Radim uv@silver-rocket.org
30. 4. 2012, 15:22
cau, od kolika bude dneska koncert v kapli? stihnu scotta, kdyz prijedu v 10?
ital j.veselka@seznam.cz
30. 4. 2012, 12:59
Jinak mam jeste dve mista v aute na zejtrek, tak jestli ma nekdo zajem, tak je to aktualni. Pojedu cca v pulsesty z P6.
honza. xhu.dbax@gmail.com
29. 4. 2012, 17:21
Kimi: to víš že jo!
m++
29. 4. 2012, 13:16
Ahoj, da se u kaple nekde zastanovat, pripadne si udelat ohen a pripravit jidlo?
Kimi Kim.moula@gmail.com
29. 4. 2012, 12:20
UNBROKEN vybornej zazitek, diky vsem co prisli a vytvorili bezva atmosferu, nedekuju typkovi co mi asi zlomil predlokti kdyz na mne skocil, ale to uz k hc patri. Preju organizatorum, at vyjde i zbytek 1maj akcnich dnu.
jeden z davu
29. 4. 2012, 11:29
SA: Muzu te vzit, kdyz budes chtit. Dle vseho pojedu autem z Phy - takze budu mit 3 volny mista. Domluva dyztak po mailu.
honza. xhu.dbax@gmail.com
28. 4. 2012, 23:36
výbornej název článku:
http://art.ihned.cz/hudba…jó, starý dobrý časy před radiohead už se nevrátí...
michal
28. 4. 2012, 21:27
Ahoj, chtela jsem se zeptat jestli by nekdo ze severniho okraje Prahy neuzil jednoho spolujezdce na Kellyho, jsem jedna smutna jednotka bydlici u Klecan ktere bouchl odvoz. Kdyby nekdo chtel udelat dobry skutek tak bude po zasluze odmenen a obdivovan, diky.
SA sadiie@seznam.cz
28. 4. 2012, 12:11
Nasadím trenky a mažu na workšop, potřebuji ihned trochu zfotrovatět, asi si napíchám děcko a bude.
to je velká příležitost
28. 4. 2012, 11:51
zdar lidi, mam problém - musím zítra do nemocnice a už před dvěma měsícema jsem si koupil lupen na UNBROKEN.
nechtěl by ho někdo? jen mám ještě trochu logistický problém - lístek bude od oběda v kolíně, do oběda v č.brodě....:(
tak kdyby se někdo našel..
dubik - 732 724 684
dubik dubik@volny.cz
27. 4. 2012, 20:34