Silver Rocket

Jméno: Email:
no my děkujem za odvoz zpět...trošku na nás padla stíha, že jsme jediní tři na kterých stojí začátek koncertu ale vše se nakonec podařilo domluvit. díky moc Aranovi...

koncert úžasnej, nikdy bych nevěřil jak to oproti kotoučku může naživo tak krásně vyznít....
brutusáček 1. 5. 2012, 13:27
Výjimečnej zážitek včera.
Díky!
Vít 1. 5. 2012, 13:04
http://www.discogs.com/Wr…
super deska 1. 5. 2012, 12:32
report
scott kelly, oldseed, kaple libechov

Mrtvoly me pustej necekane driv z prace i pres tuny lidi a my se muzem spolu s rzn vydat smer melnik, libechov kaple na kopci..na benzince koupime flasku vody protoze na akci nebude vubec bar.....dorazime tam jako jedny z prvich kde na miste je malicko lidi a dve bedny...do kaple se leze pidi vchodem jak do hobiti nory...velice vtipny.....prohlizime balkony, hrobku i malby a na zdech ..hodne divny....vyhled z kopce smer kokorinsko a kousek vedle ihned elektrarna...jak symbolicke pro hudbu ve ktere kelly spojuje obrovskou silu domovskych neurosis - pohled na komin a doutnajici strusku.. a vybrnkavek, ploch, pocitu jako by ze strany kokorinu....folkovej duch, ohen, poslech...
oproti harvestmanovi na tocniku je zde o dost min lidi...o kousek dal mistni palej cary a tak se do toho proplejtaj i mistni decka a staresinove...kdo ze jim to prijel na kopec zahrat...po chvili prijde aran a rika....koncert zacne az pozdeji jste pro? coze obchazet jako org hosty a ptat se kdy se ma zacit? puvodne mel byt zacatek v 18.30h aby lidi stihli vlak...ale nakonec vlakem prijeli pouze 3lidi se kterejma se domlouvam ze je vemu autem / opet to cely dohaduje org aran//...uzasnej pristup... a tak jeste uzivame posledniho slunce...a nasavame genia loci....z louky se vynori strasak.lesni muz..teda myko muj znamej....keryho sem nevidel leta letouci a tak posloucham jak opravujou baracek a vegetujou si mimo spolecnost v sadu nedaleko..
pote uz zacina hrat oldseed coz je takovej but raynold v mladym podani...a jede se spanelkou neco pro me vzdalene podobny josemu ghonzalesovi....obcas vynecha mikrofon a hlas pousti do kaple co to udela....par riffu je znamenitych a posloucha se to moc dobre...ale lidi uz pomalu cekaj na kellyho...
kerej lehce naladi a jako skromna hvezda zacne velice potichu....presto ze me jeho muzika uplne tolik nebere...sedim si pred kapli...v zadech pomale plochy z neurosis a jeho hlas je vsude. kolem...vitr sily a elektrarna zacina sviti..v dalce ohnostroj a koncert utece jak voda....par lidi rozdelava ohen a zustava na fleku stanovat do druheho dne...ja nabiram novou posadku a vyrazim ku domovu..kde jsem pred pulnoci...
opet skvelej zazitek...opet se podarilo vykutat ze zeme celej ten stret ticha a hlasitosti....podobnou akci si dam rad tak jednou za dva roky.......ale vyrazim spis opet na harvestmana kerej je mi malicko bliz...s kombem a efektama prece jen bliz moji milovany elektronice....ale i tak dekuju........moc...
bica 1. 5. 2012, 09:18
ahoj, neshání náhodou někdo bydlení v BRNĚ, v centru 5 minut od Vegalité, velký prostorný pokoj vhodný aj pro 2 za 5700,- nastěhování možné ihned.
simona simka83@seznam.cz 30. 4. 2012, 22:15
Tak jaký byli sedmičkový Unbroken? Mrzí mě, že jsem to nestih, už Akropole stála za to.
Twinsen 30. 4. 2012, 18:19
V deset už bude pozdě. Začínáme v půl sedmý. Mrkni pořádně na pozvánku v novinkách. http://www.silver-rocket.…
Radim uv@silver-rocket.org 30. 4. 2012, 15:22
cau, od kolika bude dneska koncert v kapli? stihnu scotta, kdyz prijedu v 10?
ital j.veselka@seznam.cz 30. 4. 2012, 12:59
Jinak mam jeste dve mista v aute na zejtrek, tak jestli ma nekdo zajem, tak je to aktualni. Pojedu cca v pulsesty z P6.
honza. xhu.dbax@gmail.com 29. 4. 2012, 17:21
Kimi: to víš že jo!
m++ 29. 4. 2012, 13:16
Ahoj, da se u kaple nekde zastanovat, pripadne si udelat ohen a pripravit jidlo?
Kimi Kim.moula@gmail.com 29. 4. 2012, 12:20
UNBROKEN vybornej zazitek, diky vsem co prisli a vytvorili bezva atmosferu, nedekuju typkovi co mi asi zlomil predlokti kdyz na mne skocil, ale to uz k hc patri. Preju organizatorum, at vyjde i zbytek 1maj akcnich dnu.
jeden z davu 29. 4. 2012, 11:29
SA: Muzu te vzit, kdyz budes chtit. Dle vseho pojedu autem z Phy - takze budu mit 3 volny mista. Domluva dyztak po mailu.
honza. xhu.dbax@gmail.com 28. 4. 2012, 23:36
výbornej název článku:

http://art.ihned.cz/hudba…

jó, starý dobrý časy před radiohead už se nevrátí...
michal 28. 4. 2012, 21:27
Ahoj, chtela jsem se zeptat jestli by nekdo ze severniho okraje Prahy neuzil jednoho spolujezdce na Kellyho, jsem jedna smutna jednotka bydlici u Klecan ktere bouchl odvoz. Kdyby nekdo chtel udelat dobry skutek tak bude po zasluze odmenen a obdivovan, diky.
SA sadiie@seznam.cz 28. 4. 2012, 12:11