ja vim, blbost: my z Kolína
Jožin
21. 6. 2012, 12:01
ja vim, blbost: pojedem s partou autem z brna, taky te muzeme nabrat
kdyz tak nos problemos
21. 6. 2012, 11:56
ja vim, blbost: Já pojedu z Prahy autem, můžu tě vzít. Jestli jsi z Prahy, je to ideální, ne? Jestli ne, do Prahy se dostat není tak těžký, ne? Když tak mi napiš.
Aran uv@silver-rocket.org
21. 6. 2012, 11:48
Ty voe! Batňovice? Jsem si musel najít na gůglu, kde to je. Tady se už fakt někdo posral... Že vy ste se zas ožrali a plácali různý místa a kdo vymyslel největší hovadinu, tak vyhrál? Šílenější místo už nikdo pro podobnou akci asi nevymyslí. Že už to rovnou neuděláte v Košicích - tam je taky určitě hezky... Jako nápad skvělej, jen škoda, že ho uvidí asi tak 40 lidí...
JASNÁ IRONIE!!!!!!
21. 6. 2012, 11:47
ja vim, blbost: Hochu, a víš, že jsem čekal, že to celý otočíš, žes to vlastně myslel dobře, nebo žes nám dokonce chtěl pomoct. Díky.
Radim uv@silver-rocket.org
21. 6. 2012, 11:35
Na řeči o stádnosti a breku bych se vykašlal. Spíš zkus nějak konkrétně poradit, jak by se měla lokalita vybrat líp, resp. proč Tobě konkrétně nevyhovuje? Žiju v představě, že vlak, autobus, nohy, auto, kámošovo auto, kolo, stop v nějaký kombinaci jsou dostatečný prostředky pro každýho, kdo si udělá na den a půl čas.
John
21. 6. 2012, 11:19
Brante demograciji - To je dobře, že v tom máš jasno. Stejně tak je dobře, jak si tu všichni notují a vědí jak správně reagovat, když si dovolí někdo myslet jinak. Obzvlášť Radim - ten třeba vůbec nemá stádní názor a přesně ví odkud jsem. "Problém" je a) v tom, že už tu někteří nejsou ani schopni poznat ironii b) že se mi ta akce dost líbí tím nápadem, ale díky lokaci ji vůbec nemám šanci stihnout, takže to půlroční těšení je mi tak nějak na nic. No nic, tak se poplácejte po ramenou, jak jste mi to nandali a nezapomeňte tady pak zaplakat, jak je škoda, že tam dorazilo málo lidí...
ja vim, blbost
21. 6. 2012, 11:12
stevie brufen: Electronic Body Music!
Aran uv@silver-rocket.org
21. 6. 2012, 10:26
kdybyste chteli tak tady nam radim nahral nas koncert na sedmicce, vime ze sme nebyli headliner, ale tak co uz, smejte se s nami
http://www.mixcloud.com/s…
stevie brufen
20. 6. 2012, 19:58
tam nekdo vubec leze? predseda byl jeste zmatenej po oscillation na sedmicce, ale je nasranej ze to letos neni silver rocket summer spoko ... soutezte hovada o vstup na koncert do brna - a bacha, oscillation pry uz nemaj zadny desky, takze soutezite i o desku kdyztak... dik a umrete se cti
keftesparty keftespartybrno@gmail.com
20. 6. 2012, 19:18
cars and trains na 007? Skvělý!!! Snad přijde víc než 17 lidí,co byli ve Finalu. Deska The roots, the leaves je ty vole drahokam.
zbyněk
20. 6. 2012, 19:12
nj, predseda pilch to posral. ma to byt keftesparty.cz
keftesparty keftespartybrno@gmail.com
20. 6. 2012, 16:56
zato keftesparty si vybrali spatnej SERVER, hehe. na plakatech keftesparty.tk ale tam radsi nikdo ani nelezte
huhlyhuhly
20. 6. 2012, 16:40
sleduj, jak se ted "ja vim, blbost" vrati pod nejakym podobnym nickem a vmete nam vsem do ksichtu, jaky sme tupy stado a ze se nemuze ani vozvat se svym originalnim nazorem.
BRANTE DEMOGRACIJI!
20. 6. 2012, 16:31
Ten sever je naprosto správnej sever.
Káka
20. 6. 2012, 16:29