ber nebo nech bejt..
t
21. 6. 2012, 14:22
Do prdele, já tam chtěl jet jentak zachlastat, abych se nenudil.
John
21. 6. 2012, 13:24
Dělat akce v úplných Vyhnalovech má svůj půvab. Alespoň má jeden jistotu, že tam příjdou opravdu ti, kteří chtějí a pro které to něco znamená a ne náhodní kolemjdoucí nebo nudící se mlaďoši jen tak zachlastat. Prostě kdo chce, tak dorazí, a kdo nechce, tak důvod nedorazit si najde, i kdyby se to konalo u něho na zahradě.
Sedlo
21. 6. 2012, 13:08
Takže zase zůstanu za nenávistnou svini, protože nemám auto...
Radim uv@silver-rocket.org
21. 6. 2012, 12:53
ja vim, blbost: ja jedu z hobitina, ale tebe naberu uplne kdekoliv (bez ironie). blbecka jako ty bych fakt chtel videt.
landofka
21. 6. 2012, 12:46
nejednou je hoch na roztrhání
tam určitě, provokatér, přiletí soukromym tryskáčem
John
21. 6. 2012, 12:31
ja vim, blbost: Mělník.
m++
21. 6. 2012, 12:11
ja vim, blbost: my z Kolína
Jožin
21. 6. 2012, 12:01
ja vim, blbost: pojedem s partou autem z brna, taky te muzeme nabrat
kdyz tak nos problemos
21. 6. 2012, 11:56
ja vim, blbost: Já pojedu z Prahy autem, můžu tě vzít. Jestli jsi z Prahy, je to ideální, ne? Jestli ne, do Prahy se dostat není tak těžký, ne? Když tak mi napiš.
Aran uv@silver-rocket.org
21. 6. 2012, 11:48
Ty voe! Batňovice? Jsem si musel najít na gůglu, kde to je. Tady se už fakt někdo posral... Že vy ste se zas ožrali a plácali různý místa a kdo vymyslel největší hovadinu, tak vyhrál? Šílenější místo už nikdo pro podobnou akci asi nevymyslí. Že už to rovnou neuděláte v Košicích - tam je taky určitě hezky... Jako nápad skvělej, jen škoda, že ho uvidí asi tak 40 lidí...
JASNÁ IRONIE!!!!!!
21. 6. 2012, 11:47
ja vim, blbost: Hochu, a víš, že jsem čekal, že to celý otočíš, žes to vlastně myslel dobře, nebo žes nám dokonce chtěl pomoct. Díky.
Radim uv@silver-rocket.org
21. 6. 2012, 11:35
Na řeči o stádnosti a breku bych se vykašlal. Spíš zkus nějak konkrétně poradit, jak by se měla lokalita vybrat líp, resp. proč Tobě konkrétně nevyhovuje? Žiju v představě, že vlak, autobus, nohy, auto, kámošovo auto, kolo, stop v nějaký kombinaci jsou dostatečný prostředky pro každýho, kdo si udělá na den a půl čas.
John
21. 6. 2012, 11:19
Brante demograciji - To je dobře, že v tom máš jasno. Stejně tak je dobře, jak si tu všichni notují a vědí jak správně reagovat, když si dovolí někdo myslet jinak. Obzvlášť Radim - ten třeba vůbec nemá stádní názor a přesně ví odkud jsem. "Problém" je a) v tom, že už tu někteří nejsou ani schopni poznat ironii b) že se mi ta akce dost líbí tím nápadem, ale díky lokaci ji vůbec nemám šanci stihnout, takže to půlroční těšení je mi tak nějak na nic. No nic, tak se poplácejte po ramenou, jak jste mi to nandali a nezapomeňte tady pak zaplakat, jak je škoda, že tam dorazilo málo lidí...
ja vim, blbost
21. 6. 2012, 11:12
stevie brufen: Electronic Body Music!
Aran uv@silver-rocket.org
21. 6. 2012, 10:26