Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
dneska začíná KUBAFEST!!!!
severomoravská hudební událost roku 20. 7. 2012, 16:08
V srpnu začíná další série StreetCulture Session. Jako první poloakusticky holandští Wavezero.

http://www.streetculture.…
hvojt hvojt()streetculture.cz 20. 7. 2012, 10:38
viděl jsem Unkilled worker machine v Boskovicich a bylo to nejlepsi, co jsem tam zahlidl, schovali do kapsi paramounty, otk i bonuse, nekecám
luklukluk 19. 7. 2012, 20:57
Se zpožděním, ale přece: na začátku července jsem v Ústí nad Labem zažil (nebo spíš přežil) koncert Unkilled Worker Machine a úplně mě to rozsekalo - tu kapelu řadím co do intenzity na stejnou úroveň, jako třeba Unsane. Nekecám.
Aran uv@silver-rocket.org 19. 7. 2012, 16:18
Su Wu Kung Fest - Pokud se někdo chystá z Ostravy, máme 3 místa v autě. V sobotu tam, v neděli zpátky. Po loňském čuchnutí k Opičímu králi nelze jinak. Ozvěte se na mail.
Markéta buba.mara@seznam.cz 19. 7. 2012, 09:35
jura: loma prieta zejtra v praze nehrajou, maj day off. mozna se stavej na pulce jako navstevnici.
saman 18. 7. 2012, 13:52
black emperor: Vidím to podobně jako Torr. Navíc se nám díky výhodnějšímu nájmu v LMB podaří udržet cenu lístků na cca stejný hladině jako posledně, když byli GY!BE v Akropoli.
Aran uv@silver-rocket.org 18. 7. 2012, 09:03
Alžběta: Je to drsný kraj. Málokdo se odtamtud vrátí živej!
Pedro 17. 7. 2012, 19:55
pecival: vim, mohla sem ten koncert delat v Praze, ale proc ze jo, kdyz se misto toho muzu vlacet nekam do lesa, odkad se nemam jak dostat, takze tam asi umru... doufam, ze taky dorazis!
Alžběta 17. 7. 2012, 16:41
Alžběta: ale bacha je to daleko
pecivál 17. 7. 2012, 16:08
Čau, kdybyste jel někdo ve čtvrtek na Sen Deni do těch Batňovic (bude to stát za to!), tak dávám na vědomí, že se tam taky chystáme, tak případně je možný se k nám připojit. Teda zatím nemáme auto, takže pojedem asi vlakem. Samozřejmě kdybyste nás chtěl někdo vzít (2 nebo 3 lidi), tak se bránit nebudem, hehe..
Alžběta bjetka@centrum.cz 17. 7. 2012, 15:08
Poison Idea --- cha cha, dvakrat exkluzivně a přitom jejich současné koncerty nic moc.
martin co ma Malarii 17. 7. 2012, 13:06
GY!BE, YESSSSSSSSSSSS!
Jeste ty Dead can dance a muzu uz to tady na tehle planete konecne zabalit.
tydyt 17. 7. 2012, 10:13
black emperor: Jako vzdycky, jsou nekolik duvodu, a kazdy z nas z UV to vidi asi malinko jinak. Pro me rozhodujici byl moznost bezprostredna blizkost kapela k publikum spojeny s kontrast v hlasitostech a nasledujici celkove vliv na zvuk a atmosferu. Naposled v Akropolis jsem stravil CELY koncert na podium, i kdyz jsem mel pracovat, kdyz jsem uz tam byl jsem nemohl odejit. To se mi jeste nestalo se zadnou kapelu. Kdyz jsme probrali kde to udelame jsem si rikal, ze bych byl rad, kdyby kazdy mohl zazit co jsem zazil ja, to znamena udelat to tak, aby publikum by mohli byt co nejbliz ke kapelu. Uplne presne umim se predstavit jak to tam bude vypadat a moc se tesim.
Torr uv@silver-rocket.org 17. 7. 2012, 09:12
proc jsou ty poison idea "exkluzivni"?
vip punk 17. 7. 2012, 09:04