Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
fullmoon delaji samy stihly krasavci a krasavice.
a je to perfektni hudebni zurnalistika 12. 11. 2012, 16:41
Fullmoon versus Protišedi:

PS. Máte rádi server Protišedi? Já ne. Na tom serveru je prakticky všechno špatně. Jedna velká reklama na píčovinu vedle druhé, superinvestigativní reportáže Lukáše Bendy o tom "že chemicky upravovaná ovocná piva jsou CHEMICKY upravovaná" (ŠOK!), pseudoreklamní žvásty typu tyto BOTY jsou in, sem tam nějaká hudba a nad tím vším uměle vytvořená aura nějakého super trendy webu, který pokrývá alternativní kulturu v Česku. To ale není důvod, proč je nemám rád. Důvod je ten, že jejich reportéři si chodí na akce zadarmo, aniž by měli vyřízenou akreditaci. A to nemluvím o tom, že by dovnitř proklouzl jeden kluk, ale rovnou ve třech. Tlustá píča vedoucí Kománková dělá, že o ničem neví, ale všichni víme, jak to chodí. Pokud napíšete o akreditaci měsíc dopředu, pak si řeknu, že jste asi fanoušek a nechcete to minout. Když si napíšete o akreditaci ve stejný den – budiž, zapomněli jste. Ale když si napíšete o akreditaci pár desítek minut před začátkem, prakticky tím říkáte "píčo, nemám večer co dělat, kam se můžu urvat zadarmo". A fakt, že stejně jdete dovnitř, i když nemáte akreditaci, bych nazval normální, zkurvenou krádeží. Ano, kdyby se ten koncert zaplatil nebo byl aspoň šul nul, tak to prcám. Ale ve chvíli, kdy mám pár měsíců po zábavě a dlužím, pak mi tento akt přijde, jako by mi kluci přímo z kapsy ukradli 1 800 Kč. Nakonec s tím nic nenaděláte. Můžete doufat, že ti zoufalci budou mít aspoň tolik cti, že aspoň napíšou nějaký report nebo nafotí fotky (což je smysl akreditací)... Jenže je pátek a stále nic. Takže díky, Protišedi.

UPDATE. V sobotu se na Protišedi objevil report a dvě fotky. Report, který bych, a to jsem skromný, uplácal asi tak za tři minuty (a to bych tam ani nemusel jít). Vtipná je věta: "Zdálo se vám někdy pětikilo za noise hodně? Blbost ..."

Díky Protišedi, perfektní hudební žurnalistika!

zdorj: http://www.fullmoonzine.c…
Tlustá píča vedoucí Kománková 12. 11. 2012, 15:00
Ma tak po koncerte napadlo ze len naozaj vynimocni ludia mozu zlozit takuto vynimocnu hudbu. Uz som ani velmi neveril ze ich uvidim ale na toto sa oplatilo vydrzat cakat. Spokojny pan Moya, Efrim, dve basy, dvoje bicie, string sekcia + ten treti mlady sopliak co nemal gitaru ale lodnu sirenu na GYBE riffy. NESKUTOCNY rambajz & jebot a sofistikovane vymyslene party. NEVERIM ze sa toto da ukocirovat ale vcera som to videl na vlastne okale & popolniky. Som si myslel ze clovek ma 5 zmyslov ale GYBE zvalcovali vcera aj 10 dalsich pokial pridu do cesty. Ja som len rad ze sa ich podarilo prilakat pobliz do Prahy a ze som to mal moznost zhliadnut priatelia :).
krty 12. 11. 2012, 14:43
Jsem moc šťastnej, že jsem to viděl. GYBE po většinu vystoupení umožnili cestovat zvukovýma vesmírama, ovšem s tak filigránsky sestrojenou a postupně se doplňující se instrumentální „mechanikou", až se tajil dech. Doteď třeba nechápu jak se jim ten monstrózní zvuk podařilo udržet v neustálem pohybu proměnlivých gradací. Šílená ekvilibristika, smekám!
Job honza.krejca@gmail.com 12. 11. 2012, 10:08
Souhlas, ja to normalne nepisu, ale ty vole, vcera to bylo fakt neco neskutecnyho, dik fakt uprimne DIK tyvole!
Vasa 12. 11. 2012, 09:45
vcera naprosto uchvatny
wydlak 12. 11. 2012, 09:34
8.30 zacina predkapela.
Aran uv@silver-rocket.org 11. 11. 2012, 14:59
podle me to nezacne driv nez v 9. prvni jsou air cushion finish
Abuch uv@silver-rocket.org 11. 11. 2012, 14:44
nebyl by tajmtejbl na dnešní večer? abych se do prahy nehnal nějak zbytečně brzo
cretin 11. 11. 2012, 13:36
spokojízda
ne volové 9. 11. 2012, 22:54
nechystá se někdo ze západních čech na GY!BE autem ? kdyžtak se ozvěte prosím (605487454), díky moc !
standa standalone75@email.cz 9. 11. 2012, 22:04
otkamo byli bomba, nový věci sou dost dobrý a vítek jede jak mašina!!!
jo hele, neni tady někdo, kdo má účet na aukro.cz? potřeboval bych prodat ňákej nábytek. kdyžtak na mail, nebo smsku (608 071 926), dík
dav vala.david@seznam.cz 9. 11. 2012, 13:51
sem se vzpamatovával celej vcerejsek, hele dik za stredu, to je hezky hrat tak tolerantnimu publiku, a taky sem rad, ze poslouchate zutro a ze ste si koupili tu nasi ctyrdesku v takovym mnozstvi, to uz nebudem mit v prosinci v pardubicich co prodavat.
Ad Flacy a ty vase internety, vite ze to dycky s nejakym zpozdenim vyresime a neni to nakonec problem, ale vzhledem k tomu ze vas je fakt dva, tak to jede na min prioritni koleji. dik za pochopeni.
Abuch uv@silver-rocket.org 9. 11. 2012, 13:22
Bodza: obdiv k novejm Zutro ouplně sdílim!!!!!
Tmsk 8. 11. 2012, 17:25
ten split je paradni celej - obal, muzika, vsechno
i buzika 8. 11. 2012, 16:52