objektivni inkvizice, dalsi super napad
konyas
15. 12. 2012, 15:15
kuk, vcera moc moc pekny, skoda ze do setu Jonathana Krolla furt nekdo kecal
wydlak
15. 12. 2012, 15:14
Zdravím ÚV, ta vaše Inkvizice by byla celkem dobrá rubrika, kdyby se jejím prostřednictvím nevyjadřovali nekompetentí idioti typu Rumcajs s jeho "objektivním posudkem" Ztohoven například-můžu se zeptat Rumcajsi, co vlastně víš o tom, o čem zkoušíš psát? Zdá se, že nic moc to asi nebude, že ne? Ztohoven se daj brát třeba jako takovej lakmusovej papírek, jak to vidim já, a ten ukazuje, kolik prvoplánovejch haterů v týhle občanský společnosti vlastně mezi sebou máme-zdá se že naprostou většinu, bohužel, a tobě se k tomu papírku přímo přilepil celej xicht..
Andy
15. 12. 2012, 15:11
Chtěl za nás, lidi od dveří, poděkovat všem, co včera přišli na Dobešku. Akorát mám dojem, že moc lidí tady z fóra tam včera nebylo. To ale vůbec nevadí, hlavně mám radost, že Mono tady maj fakt svý publikum, hodně tváří znám opravdu jen z jejich koncertů.
Radim uv@silver-rocket.org
15. 12. 2012, 14:52
počkat, co s lyssou? nenaznačujete tady doufám, že dneska v blatný hrát nebude?
cretin
15. 12. 2012, 13:46
Přesně. Lyssa je jediná kapela, kerá má skutečně smysl.
Jožin
15. 12. 2012, 13:44
Jen podotýkám, že Lyssu nezastavil sníh a led, ale policie.
A díky moc za včerejšek, bylo to myslim v mnoha směrech výjimečný!
Töhötöm uv@silver-rocket.org
15. 12. 2012, 12:44
Hele díky za včerejsek a velký SORRY za dnešek, Aran Epochal, Inau a OTK dneska ve Vardnsdorfu bohužel nebudou, kombinace zdravotních důvodů a totálního ledu na silnici, se neukázala jako porazitelná. Jak řikal Hukot, když jsem s nim před chvílí mluvil: "Tady hustě chčije, ale jakože vopravdu chčije." Nebo řikal prší? teď uplně nevim, každopádně sme to vyhodnotili jako čistou ruskou ruletu.
Takže eště jednou sorry, do Rozkroku dneska nedorazíme. (ano po Lysse už další kapela měkotů, která se nechá zastavit troškou ledu nebo sněhu).
Abuch uv@silver-rocket.org
15. 12. 2012, 11:04
Martine, ale kdo teda je a kdo neni levičák? A co je správně?
Jožin pitomec@vesnice.mrd
15. 12. 2012, 03:46
Converge tepali...Dle těch ,kterejm byli doporučeni Mono...byla to krása. Tedy super!
Dobeška
15. 12. 2012, 01:34
jožin: podle toho, co stím máš společného
b
15. 12. 2012, 00:09
Diky za dnesek. Myslim, ze se to tak nejak vsechno potkalo, jak se nekdy (spis malokdy) povede a stane. Lidi, Dobeska jako supr prostor, kapela, jejich posledni dve desky, snih, prosinec, supr zvuk a krasna atmosfera. Bylo to krasny.
Gregor
14. 12. 2012, 23:43
rumcajs: jak píšu ten názor jsem někde četl, ale asi to bylo myšlený tak jakože ty jejich akce jsou myšlený: "zveřejníme čísla poslanců, bude prdel a riot, haha, "uděláme atomovej výbuch v televizi, bude prdel a riot haha" a není a nemá v tom být nic hlubšího.
Faw
14. 12. 2012, 23:14
Arane (nebo kdokoli z basketbalovejch místních nadšenců), dokážeš, prosímtě, tohle idetifikovat:
http://b.asset.soup.io/as…A bylo by fajn si taky po dlouhý době přečíst něco z Tvýho basketbalovýho zápisníčku. Fakt. Dík.
punkistpop punkistpop@gmail.com
14. 12. 2012, 20:11
vasku a tys ten svuj prvni post myslel vazne?
jakoze fakt vazne?
14. 12. 2012, 16:05