Díky za rok 2012!
Aran uv@silver-rocket.org
31. 12. 2012, 15:42
"Gyerekkorodban imádtál homokvárat építeni?" Tohle mě fakt zabilo.
Köszönöm szépen
31. 12. 2012, 10:14
koukam ze jsem tu zpusobila rozruch :)) ... ir to asi vysvetlil za me .. rada se podepisu za svy vyroky, ale nikdo me nezna ...
terinajožina
30. 12. 2012, 22:07
daj se nak heknout tyhle stranky???
KGB
30. 12. 2012, 19:44
Nahodou: dlouhý.
Robert R.
30. 12. 2012, 14:58
Nevíte jak dlouhý péra maj klucí z One Direction?
POZOR, VTIP!
Nahodou
30. 12. 2012, 10:44
hlasky letos nejvypecenejsi
gut karel
29. 12. 2012, 21:00
Nezapomeň, že je to nahrávaný v bytě se studenou vodou.
coooo? končim
29. 12. 2012, 00:05
ty vole na muj zuby pouzivali LAZER, a rikali, ze pokud to bude bolet zitra mam prijet a to UMRTI.
NEJLEPŠÍ
hlášky - top
28. 12. 2012, 13:46
Bugrr: Přidávám svojí trochu do mlýnice přání! Všem třem králům – dlouhý léta!
Job honza.krejca@gmail.com
28. 12. 2012, 12:31
dík a já tímto přeju i Benovi Šatrovi a Tysonovi neb jsme se všichni narodili ve stejnej den
Bugrr bugrr@centrum.cz
28. 12. 2012, 11:05
Všechno nejlepší Bugříčkovi k narozeninám!!!!!!
Janina
28. 12. 2012, 10:51
strb: částečně souhlasím... ale zároveň částečně souhlasím i s johnem. de o to, že holky ze "scény" (jo, říkejte si tomu jakkoliv) nemaj jména. možná to vzniká tím, že je do tý scény přiváděj právě ty muži a tak zná každej nejdřív toho chlapa a na ženy v jeho okolí jím odkazuje. dám blbej příklad, ale pro mě byla třeba káka nejdřív ségra zdendy a holka míry... něcí ségra, holka, manželka, bejvalá, budoucí... ve chvíli, kdy si ta ženská vybuduje vlastní pozici (jakkoli debilně to zní), dělá koncerty, hraje v nějaký kapele, a vejde to v obecnou známost, tak "dostává" jméno. jenže tak to pravděpodobně probíhalo i v případě "pojmenování" jejího muže - do scény se zapsal tím, že něco dělal a ne tím, že byl něčí přítel/manžel/... nebo aspoň ve většině případů tomu tak jistě bylo... to vlastně jen na vysvětlenou, proč, když terka napíše "terina", tak nikdo nebude vědět, o koho se jedná, ale když napíše "terinajožina", tak si jí okamžitě každej zařadí. proto to vztahování nechápu nijak majetnicky. prostě to možná bylo napsaný jen pro lepší orientaci nás všech... a navíc - každej chce přece někam patřit. mít někoho v zádech. a pokud nám furt estě pomáhá vyjadřovat to i lingvisticky... (což se děje ale dennodenně na eště primárnějších bázích - pan xxx ze sr, pan xxx z kapely yyy.) howgh.
ir
28. 12. 2012, 10:11
Pepi, ale takhle Tě tu vidím podepsat se prvně. Myslím, že ani do mailu to nesázíš..Je zbytečný "jožinterin" ale "terinajožina" je v pohodě protože to je vlastně něco jinýho? Z putyky jsem tehdá přišel, ale to nic nemění na faktu, že o tom přemýšlím už dlouho. Jako proč má někdo tendenci říkat "mojekdokoli" Vím, že to, nejspíš, nemá co dělat s vyjádřením majetnickýho vztahu, a právě proto mi to přijde prostě zbytečný. A samozřejmě tahle "diskuse" je naprosto zbytečná protože tady se ničeho nedobéřem.
John: Dívka kohokoli ze "společenství supermužů" ale není zajímavá tím, že je dívkou někoho z nich, ne? Mi šlo o tohle. A samozřejmě to není moje věc.
strb
28. 12. 2012, 09:17
Už mlčím.
Aran uv@silver-rocket.org
27. 12. 2012, 18:25