Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Nevíte jak dlouhý péra maj klucí z One Direction? POZOR, VTIP!
Nahodou 30. 12. 2012, 10:44
hlasky letos nejvypecenejsi
gut karel 29. 12. 2012, 21:00
Nezapomeň, že je to nahrávaný v bytě se studenou vodou.
coooo? končim 29. 12. 2012, 00:05
ty vole na muj zuby pouzivali LAZER, a rikali, ze pokud to bude bolet zitra mam prijet a to UMRTI.

NEJLEPŠÍ
hlášky - top 28. 12. 2012, 13:46
Bugrr: Přidávám svojí trochu do mlýnice přání! Všem třem králům – dlouhý léta!
Job honza.krejca@gmail.com 28. 12. 2012, 12:31
dík a já tímto přeju i Benovi Šatrovi a Tysonovi neb jsme se všichni narodili ve stejnej den
Bugrr bugrr@centrum.cz 28. 12. 2012, 11:05
Všechno nejlepší Bugříčkovi k narozeninám!!!!!!
Janina 28. 12. 2012, 10:51
strb: částečně souhlasím... ale zároveň částečně souhlasím i s johnem. de o to, že holky ze "scény" (jo, říkejte si tomu jakkoliv) nemaj jména. možná to vzniká tím, že je do tý scény přiváděj právě ty muži a tak zná každej nejdřív toho chlapa a na ženy v jeho okolí jím odkazuje. dám blbej příklad, ale pro mě byla třeba káka nejdřív ségra zdendy a holka míry... něcí ségra, holka, manželka, bejvalá, budoucí... ve chvíli, kdy si ta ženská vybuduje vlastní pozici (jakkoli debilně to zní), dělá koncerty, hraje v nějaký kapele, a vejde to v obecnou známost, tak "dostává" jméno. jenže tak to pravděpodobně probíhalo i v případě "pojmenování" jejího muže - do scény se zapsal tím, že něco dělal a ne tím, že byl něčí přítel/manžel/... nebo aspoň ve většině případů tomu tak jistě bylo... to vlastně jen na vysvětlenou, proč, když terka napíše "terina", tak nikdo nebude vědět, o koho se jedná, ale když napíše "terinajožina", tak si jí okamžitě každej zařadí. proto to vztahování nechápu nijak majetnicky. prostě to možná bylo napsaný jen pro lepší orientaci nás všech... a navíc - každej chce přece někam patřit. mít někoho v zádech. a pokud nám furt estě pomáhá vyjadřovat to i lingvisticky... (což se děje ale dennodenně na eště primárnějších bázích - pan xxx ze sr, pan xxx z kapely yyy.) howgh.
ir 28. 12. 2012, 10:11
Pepi, ale takhle Tě tu vidím podepsat se prvně. Myslím, že ani do mailu to nesázíš..Je zbytečný "jožinterin" ale "terinajožina" je v pohodě protože to je vlastně něco jinýho? Z putyky jsem tehdá přišel, ale to nic nemění na faktu, že o tom přemýšlím už dlouho. Jako proč má někdo tendenci říkat "mojekdokoli" Vím, že to, nejspíš, nemá co dělat s vyjádřením majetnickýho vztahu, a právě proto mi to přijde prostě zbytečný. A samozřejmě tahle "diskuse" je naprosto zbytečná protože tady se ničeho nedobéřem.
John: Dívka kohokoli ze "společenství supermužů" ale není zajímavá tím, že je dívkou někoho z nich, ne? Mi šlo o tohle. A samozřejmě to není moje věc.
strb 28. 12. 2012, 09:17
Už mlčím.
Aran uv@silver-rocket.org 27. 12. 2012, 18:25
john nevysvětlitelný
aleluja 27. 12. 2012, 18:23
Cheché, já myslim, že Straba akorát přišel z putyky, něco sem plácnul a je z toho takovádle diskuze. Viď, Zdendo? A že je Tereza mym majetkem, to je snad jasný, ne?
jožinterin 27. 12. 2012, 17:29
bla bla bla. nemate co delat?
vanoce 27. 12. 2012, 17:21
Aran/strb: tohle je krásný. Podle mě oba máte pravdu a VŮBEC nejste v rozporu. Partnerství snad není o majetnictví (proto ty uvozovky, ne? I když "jožina" - koho, čeho?) mezi žádnejma rozumnejma lidma v našich zeměpisných šířkách. Nutnost odkazovat se chápu tak, že SR a spol. je parta, kam se partneři (ano, zejména partnerky) netahaj (resp. výjimečně). Protože pravděpodobnost, že by tohle systematicky dávali oba partneři je malá. Stejně malá, jako že mezi SR fanouškama vznikne partnerství.
(Těšim se na protipříklady.)
Čili jinými slovy dívka SR muže obvykle není obecně známá. Pokud nejseš zakladatel, kterej každou viděl aspoň jednou.
John 27. 12. 2012, 17:05
tms: taky mj. jako jedni z mála měli stejně skvělej a dobře porovnatelnej název songu http://www.youtube.com/wa…
waldemar 27. 12. 2012, 16:31