Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Aran: Nejde mi o to,jestli tam "bude nealko", to bývá vždy. Jde vyloženě o to nealkoholické pivo. Již 3 roky na důrazné doporučení svého lékaře nechlastám, a to tak,že se mi to podařilo, to jest bez excesu. Představa,že budu na akci celý den odkázán na nějaké jako limonády, coly a podobné je velmi bolestivá. Teda já chápu,že pro jedno kvítí slunce nesvítí a většinou si tohle všechno pragmaticky zajišťuju sám, ale když už se to tu rozebírá,tak jsem si chtěl sprostě přiohřát polívčičku.

Radim: Tedy mé zkušenosti,za poslední 3 roky jsou následující: Z toho co se dá běžně koupit v obchodě vede u mě triumvirát Budvar-Svijany-Lobkowicz.Každý trochu jiná chuť, Budvar hezky voňavej. Střídám to co to dá. Následováno duem Platan-polotmavý Bernard. V léťe testován s výborným výsledkem pivovar Hrubý Rohozec.Jinak co mám velmi rád je polotmavá Černá hora. Ta se teda nedá koupit všude,ale moc dobrý. Pokud máš zájem ochutnat něco ještě mizernějšího než Birell,pak vřele doporučuju trojici Staropramen-Frii-Stella zhruba v tomto pořadí.
Vítězslav 14. 3. 2013, 22:11
nealko piva, příchutoví jsu dobrý od bernardu...lidi pějou chválu na nealko lobkowicze...vyhnutí si birellu bych bral za standard...
brutusáček 14. 3. 2013, 21:14
大学教授時代 [編集]
八木は講義の際、学生に「本質的な発明ができるようになるためには心眼で電波が見えるようにならなければならない」と教えていた。これをオカルト的に解釈するのが間違いであることは言うまでもなく、「見えない物の挙動を科学的な推論によって把握する能力―科学者としての勘を持たなければ本質的な発明はできない」という意味である。 SPRÁVNEJ PUNKOVEJ NÁZOR
Hidetsugu Yagi 14. 3. 2013, 20:43
a nějaký nenikotinový cíga budou? nebo si mam vzít kartáč startek

a když sme u těch ne-věcí, bude nějakej netuzemskej rum? POZOR, VTIP!
jos 14. 3. 2013, 20:00
Dobrý nealkoholický pivo je mýtus! A když Točník, tak Matuška (nemusí to být zrovna Zlatá Raketa že jo, to bych z těch kapel asi nic neviděl, 13ka stačí) je stylová a logisticky logická volba, Broumy jsou odtamtud asi 9 km. Když to šlo loni na Playfastu, co by tu ne? Hubertus je ale rozhodně v pořádku. Únětice, Třebonice taky..
okvltista - turista 14. 3. 2013, 19:00
treba polomtavy Bernard
wydlak 14. 3. 2013, 17:48
O nealko pivu se nechám rád poučit. Perte to sem. Který je dobrý?
Radim uv@silver-rocket.org 14. 3. 2013, 17:12
Jestli se chce nekdo pridat 7.4. na koncert BRMC v Berline, tak dejte vedet. Cesta autem z Prahy, tam pres den (nedele), zpet bud hned po koncerte anebo po ranu. Dik.
honza. xhu.dbax@gmail.com 14. 3. 2013, 15:46
Vítězslav: Jako jestli tam bude i nealko? To je jasná věc, žádný obavy!
Aran uv@silver-rocket.org 14. 3. 2013, 15:42
Dobrý den vespolek,
Měl bych jeden takový dotaz k právě probíhajícímu tématu: Mohl by někdo z organizačního výboru zjistit od Skutečných Mistrů, co to maj fakt dobře podchycený,
jaké jsou jejich názory a postoje k prodeji kvalitního lahvového nealkoholického piva?
Chápu,že se jedná o okrajové téma iniciované podivínem,nicméně pro mě má vcelku zásadní význam a významně se promítá do odjezdových příprav.
Mockrát děkuju.
Vítězslav 14. 3. 2013, 15:37
nejlepší pivo je rum!
m. 14. 3. 2013, 14:32
me pivo zajima a taky tam jedu kvuli kamaradum
d. 14. 3. 2013, 13:07
Mě to nezajímá, já tam nejedu kvůli pivo, žejo, ale kvůli kamarádům.
f. 14. 3. 2013, 12:01
O pivní speciály tam asi nepůjde a Hubertus evidentně nikomu nevadí. Zřejmě správná volba. Nejhnusnější pivo je dobrej tip do některejch z příštích žebříčků. Díky za postřehy!
Radim uv@silver-rocket.org 14. 3. 2013, 11:24
Pro akreditovaný novináře byste mohli vzít malýho suda Gambrinus 12°. S přehledem nejhnusnější "pivo", co jsem kdy okusil.
John 14. 3. 2013, 11:13