http://www.silver-rocket.… Hele, kdyby z tohohle bylo cokoliv nejasný nebo byste měli o něčem nějaký pochybnosti / otázky, napište nám to sem. Pomůže nám to, díky. Fakt.
Aran uv@silver-rocket.org
6. 6. 2013, 18:09
Ahoj, jestli jste se někdo náhodou chystali do Kopřivnice na Piperfest, máme smutnou zprávu. Letošní ročník je zrušen. Louka je totálně podmáčená a výhlídky na lepší počasí taky nic moc. Čapoun by řekl, že hrací plocha je neregulerní a odehrát na ní tento zápas by byl hazard se zdravím hráčů. Nicméně Negero + Planety + Údery údy zahrají ten večer v Mandale. Takže rock´n roll bude! Sice menší, intimnější a skromnější, ale možná o to srdečnější.
Sedlo
6. 6. 2013, 18:09
pedro_: dokud tam budou tocit kacov tak pochybuju ze se to stane
pauline
6. 6. 2013, 16:35
tak nějaká vzpomínka k SRSS
na točníku 2006 jsem měl svoje poslední cigáro
zajímalo by mě jestli si někdy na SR akci dám svoje poslední pivo
Pedro
6. 6. 2013, 15:57
jestli tady bude někdo převracet popelnice, tak to u mě neni metalista, ale normální debil.
aleš
6. 6. 2013, 15:56
katkaa: Hele, to ne. Kdo chodil před pár dekádama na fotbal, tak myslim ví odkud vane vítr. Každopádně díky, že pravidla čtete a studujete.
Töhötöm uv@silver-rocket.org
6. 6. 2013, 11:04
desátej bod pravidel hry jste si vypůjčili z reklamy
nějakýho sportovního supermarketu, ne?
katkaa
6. 6. 2013, 10:41
taky se už tak těšíte na srss jako já?
https://twitter.com/Prazs…
Kimi kim.moula@gmail.com
6. 6. 2013, 00:12
Kháá: do Bose uz bych nesel. Mel sem QC2 a odesel mi po 1,5 roce noseni nejakej tistak. Oprava mozna resit jenom vymenou CELYCH sluchatek (!) a to po handrkovani za snizenou cenu, ktera ale byla porad vyssi nez porizovaci (v US), takze fuck off.
Vicemene vsechny sluchatka mi odesli z mechanickych duvodu, takze na to bacha. Dobra konstrukce mostu je zaklad, odpojitelnej kabel (jak ted vim) neni od veci.
Muj postreh je, ze sluchatka Sennheiser basujou vic nez je zdravo (coz je vec zvyku a ocekavani) - vc jejich "elitnich" spuntu IE8 (pro hrani na koncerte asi dobry) a castecne i HD600.
Jestli chces uzavreny, tak bych sel radeji do spuntu - sou lehky, (mnohem) levnejsi, ohleduplnejsi k okoli, jen to nandavani/sundavani me asi nikdy neprestane srat. Pred koupi doporucuji poslechnout, ja bych si to bez toho nelajsnul.
Nyni mam "na ven" Etymotic hf5, ktery nemam potrebu menit a do prace zvazuju AKG 702.
honza. xhu.dbax@gmail.com
5. 6. 2013, 23:46
uvažoval jsem, že taky něco napíšu o srss, ale po tom textu od don frolimo zase tužku s hanbou schovám...
Ses posral?
michal
5. 6. 2013, 23:35
Radim: blbost, lepší mít kabel z každý mušle, z tý jedný je to nezvyk, navíc je začli dělat kratší (což může bejt u člověka 190 cm vysokýho problém) a z jinýho materiálu, kterej je "adhezivnější"-
Za mě naprostá spokojenost se Sennheiser PX100 a PX200, naneštěstí tu první verzi asi už neseženš (krom ebay). Dělaj tu dvojkovou, která má hnusnější design a ty neduhy viz. výše
J Mascis
5. 6. 2013, 22:49
Kdybyste někdo chtěl udělat koncert MRC RIDDIMS od 24. června dál, budou moc rádi. V tý době už určitě bude venku split 12" s KARAOKE TUNDRA na Silver Rocket / Lokal Rekorc. Díky.
Aran uv@silver-rocket.org
5. 6. 2013, 22:25
co Bose quietcomfort 15? jde mi spise o zvuk a uzavrenej model proste asi spis to domaci poslouchani, jenze na trhu je toho moc a nechci dat nejakou palku a zjistit ze to je sracka.
Ale i tak dík za typy.
Kháá
5. 6. 2013, 19:20
Jo, a tady pan Kabelík dole má taky pravdu s tim rušenim okolí.
Radim uv@silver-rocket.org
5. 6. 2013, 16:57
Dlouhý léta jsem měl ty S PX 200, zvuk super, ale přišly mi strašně křehký, jakože mechanicky, plus mi vadil kabel extra z každý mušle, to se pokaždý někde zahákneš. Teď mám AKG K 450 a jsem s nima šťastnej. Kabel pouze z levý mušle a zpracování robustnější než PX 200, plus velice praktický pouzdro v ceně. Zvukově taky super. Ale to se bavíme o uzavřenejch modelech na venkovní použití. Domu je lepší něco většího a klidně větší zářez do úspor. Ještě pořád mám S HD 545 -
http://tinyurl.com/mskeqjv - tak klidně nějakej jejich současnej srovnatelnej typ. Zvukově to je absolutní bomba. Akorát když to osolíš vedle někoho dalšího doma v obýváku, tak to taky dost slyší, hehe. Otevřenej model prostě. Ale už je moc nepoužívám, doma je lepší dělat tyhle věci společně.
Radim uv@silver-rocket.org
5. 6. 2013, 16:54