Brutal Breakdown na Točník!
http://www.youtube.com/wa…
ddr
11. 6. 2013, 13:13
palma: To právě nevíme, kdy ty desky budou k vyzvednutí. Ale už to je vyřešený, díky moc!
Aran uv@silver-rocket.org
11. 6. 2013, 12:52
A: jedem 14. v pátek... to by šlo?
palma
11. 6. 2013, 12:48
dark side of the moon: Dokonalý tyvole. "Emocionálně přepjatou show má plně v rukách frontman Jared Leto, který kromě zpěvu, hry na kytaru, kontrolování kameramanů a dalších detailů zvládá i mistrně a místy až děsuplně dirigovat publikum."
11. 6. 2013, 12:32
http://kultura.idnes.cz/k…
dark side of the moon
11. 6. 2013, 12:26
káka už zase vyžaduje dostat od někoho na zadek, viz novinky
POZOR, VTIP!
santa
11. 6. 2013, 09:50
Hele jedna prosba / dotaz: nejedete někdo ve dnech 15. nebo 16. nebo 17. června z Prahy do Brna? Jde o to dostat tam nějak vinyly MRC Riddims / Karaoke Tundra, který budou hotový až v pátek. A v pondělí 17. června hrajou MRC Riddims + Napszyklat v Brně v Kabinetu múz, tak aby to tam měli... Když tak díky!
10. 6. 2013, 21:50
ht: EPOCHAL!
10. 6. 2013, 21:48
prespolnak: Ve 22.00 se musí končit a DW hrajou sami, takže to asi fakt začne spíš nějak před devátou. Jinak dneska jsem je vyzvedával na letišti a super zážitek - Troy furt zíval a znělo to, jako když zpívá, ten samej zvuk.
10. 6. 2013, 21:48
Caute, nevite nekdo, zda ten zitrejsi koncik Dead Western bude zacinat vazne kolem osme nebo pozdejc, treba v devet?
prespolnak
10. 6. 2013, 21:38
neurosis jsou pochopitelne ve forme, zde profi zaznam z parize
http://liveweb.arte.tv/fr…
ht
10. 6. 2013, 21:20
no, hele, co sme dostali, to předáváme, nepsal to nikdo z nás kdo by chtěl bejt vtipnej, spíš jsme to sem dali jako takový povzbuzení, že k SRSS můžete napsat cokoli a nikdo se vám nebude smát a my budem rádi, že se s náma podělíte o ty nejniternejší pocity (nepočítám samozřejmě ty co prožíváte v koupelně u zrdcadla). Sám třeba chystám veselý článek o tom jaký je to zvučit celodenní, nebo i dvoudenní festival. Ale po takovymhle demotivačnim ohlasu jednoho debila, nejsem si jistej jestli ty křehký květinky básníků v nás nejsou trošku pošlapaný. Tak se nebojte, nejsme žádný veřejnoprávní médium ani noviny, těšíme se i nadále na vaše příspěvky, chceme jen vaší odvahu a pokud nevíte jak to napsat, můžete to třeba z oblázků. klacíků a korálků vyskládat do písku, vyfotit a poslat nám to.
Abuch uv@silver-rocket.org
10. 6. 2013, 16:15
orp: Stojí, ale to je jméno tak maximálně Honzy Kundy zasvobodna.
no
10. 6. 2013, 14:57
no: Stojí tam jméno Petr Lidiček.
orp
10. 6. 2013, 14:40
sice moc necháopu, proč dáváte na vlastních stránkách prostor takovým názorům jako 5 důvodům proč nejzedit, ale je to samozřejmě správný, je vidět, že njste žádný dogmatici a dáte prostor oponentům vyjádřit názor. Nicméně teda pokud je to tak, jak se tam píše, tak třeba já nepojedu. Nejsem zvědavá na to, aby mi někdo nachcal do spacáku apodobně, i když OTK mám ráda
Magdaléna
10. 6. 2013, 14:36