Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Při paramount styles už sem si tak trochu uvědomil, že tahle celá obrovská paráda pro nás pár už vlastně pomalu končí. A když spustili song Girls of Praha, tak sem normálně uronil slzičku, jak to bylo silný
Radši anonym tyvole 27. 6. 2013, 15:59
ještě že jsem si vzal dneska tak velkej kapesník, protože takhle dojatej sem byl naposled u Titaniku
f. a myslim to upřímně 27. 6. 2013, 15:21
to je husty a hezky....................
mam z toho energii furt 27. 6. 2013, 14:37
Hele ještě k SRSS - tohle jsou sice části z nějakejch soukromejch mejlů, ale cejtím, že to patří především VÁM, tak snad se na mě Úřad pro ochranu osobních údajů nebude zlobit...

"The tour was awesome. Tons of fun. Great people, great shows. Just really excellent. But ... the highlight was ABSOLUTELY SRSS! What an amazing day that was. I am not lying when I tell you it's the best festival I have ever been to. Rick said the same thing. The bands, the food, the atmosphere, everyone who attended or was helping was just perfect. Thanks very very very much for asking us to be a part of it."
Sohrab / Obits

"it was an amazing festival. i wish i could have stayed for the second day as well. it was really one-of-a-kind and just totally perfect from my point of view. i hope you had a good time and it wasn't too much stress. hopefully i can make it out next year as well. if not playing then visiting for a couple of days. it seems like the one festival i've been to that i would be very excited to be a visitor!"
Dave / Auxes

"Please tell all the SRSS people and whole crew we said thanks FOR EVERYTHING!!!!!"
Oktopus / MRC Riddims

"I just felt the whole thing was such a special and cool weekend for all involved, and I am humbled and inspired by everyone at Silver Rocket for working so hard to make something like that happen. Endless respect!"
Scott / GvsB, Paramount Styles
Aran uv@silver-rocket.org 27. 6. 2013, 14:29
Tak já jsem rád, že na louce bylo všechno, jinak by SRSS nebylo úplný, o tom žádná. Hele, budu opakovat už řečený - ale já se regeneroval letos několik dní, a opakovat tyhle věci nemůže škodit.

DÍKY MOC všem, kdo přijeli, kdo nám pomohli, kdo si dal pár piv a panáků, kdo si dal nějaký super jídlo, koho bavila nějaká kapela... vždycky když se trochu sešeřilo, koukal jsem na ten hrad a kapely a lidi a fungovalo to fakt MOCNĚ. Na tohle všechno si v životě ještě často vzpomenu, a určitě nejsem jedinej. Pořád mi připadá výjimečný, že se hrad dostane do rukou takovejmhle existencím, jako jsme my a vy. Nic se neposralo, nezničilo, žádnej bordel - všechno dobře. Jedno z nezapomenutelnejch SRSS, bez debat.

A taky díky naší uklízecí četě, nezávidim jim úklid louky po všem tom prcání - naštěstí jsme na to angažovali skutečnej lidskej odpad, takže všechno ok.

Ale tohle už bylo - teď budou: NEUROSIS!!!
Töhötöm uv@silver-rocket.org 27. 6. 2013, 13:08
parkrat aj normalne, nie len furt do kundy
Laci 27. 6. 2013, 12:43
aj niekolkokrat po sebe
Stano 27. 6. 2013, 12:25
hodně a DOBŘE
před stanem za stanem 27. 6. 2013, 11:48
nz, časově jsme reko nestíhali a tribo bylo cestou....aneb lupeny mohli byt už od srss..to by ale nesměl být démon alkohol....
brutusáček 27. 6. 2013, 11:35
lepší časy: i na louce bez stanu a HODNĚ
pozorovatelka 27. 6. 2013, 11:24
Díky za konstruktivní rejpání! Už to maká, jak má.
Radim uv@silver-rocket.org 27. 6. 2013, 11:22
brutusáček: Tak to díky za upozornění, to musí zmizet.
Radim uv@silver-rocket.org 27. 6. 2013, 11:12
Kamošovi se dostala odpověď, že jako jo ale už je to dávno.... :)
brutusáček 27. 6. 2013, 10:31
http://www.silver-rocket.…
brutusáček 27. 6. 2013, 10:30
brutusáček: Taky nevím, že bysme někdy prodávali lístky přes Tribo - kdes na to přišel?
Aran uv@silver-rocket.org 27. 6. 2013, 10:15