Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Souhlas s Aranem (bez podlézání). Mě fascinovalo, že jsem mohl být z boku podia, a ten pocit ze lidi jsou kolem kapely v pulkruhu je uplně jiný, prostě jsem si připadal blíže ke kapele, mohl sledovat Noaha, co prasí s elektronikou, no super. A bez projekce - velice dobrý tah, já stejně polovinu koncertu mám zavřené oči a tu druhou polovinu si užívám změnu nálad na tvářích umělců, či jejich hraní. Díky moc. Vidíme se zase na NMA.
Martin co má malárii 2. 7. 2013, 13:19
Ani to není dost velký.
John 2. 7. 2013, 12:40
Sbírka na renovaci hradu s rytířským sálem? Hlasuju pro.
Job honza.krejca@gmail.com 2. 7. 2013, 12:34
jen takovej napad: nejpozději z průběhu na letošním Točníku a louce pod ním snad každej pochopil, že to, co se postaví, nebude jenom klub.
John 2. 7. 2013, 12:15
kluci meli byste mozna postavit nejakej klub a nechat si ho schvalit
jen takovej napad 2. 7. 2013, 11:59
to co se tam dělo hudebně asi těžko popsat, to co se dělo zvukově asi nejlepší co jsem kdy v ČR slyšel...add prostor tak pro neurosis by byl nejlepší asi Točník, ale lmb v pořádku
brutusáček 2. 7. 2013, 11:54
Pica: Mrzí mě tyvole, že se to musí řešit po TAKOVÝM koncertě, ale budiž. Tak znova: žádnej další "správnej" prostor pro Neurosis na tenhle den v Praze NEBYL. O klubech jako Roxy atd. se odmítám bavit, sorry. Kapela i jejich crew z LMB mimochodem úplně nadšený, Scott říkal, že si takhle pojatý pódium užil jako máloco. Tak tyvole nevím. "Vekslácký sklíčka" nikdo od Neurosis neřešil, prej spolu s Varšavou zatím nejlepší koncert na celým turné.
Aran uv@silver-rocket.org 2. 7. 2013, 11:48
Pica: když mlčí stínovej zvukař, ozve se stínovej architekt interiéru, hehe.
2075 2. 7. 2013, 11:36
j3ns: Tady jsem. Ale včera jsem tam nebyl, takže nevím, jak to znělo tentokrát.
vncl 2. 7. 2013, 11:30
Jo bylo to skvely, ale fakt je Lucerna tim spravnym prostorem pro Neurosis?
Neni a nebude, ty zkurveny vekslacky sklicka vsude, debilni prostor par exelance.
To i ta Acropole byla tudle dustojnejsi...ale jinak dik.
Pica 2. 7. 2013, 11:27
pauline: Zrovna v těhle případech je to volba právě Mudhoney resp. Neurosis.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 2. 7. 2013, 11:26
prosímvás, kdo vybírá předkapely těm kapelám? před Gnu a Mudhoney totální píčovina, a co tam bylo včera, z toho bych potratila...
pauline 2. 7. 2013, 10:47
Viděl jsem Neurosis šestkrát, ale ten jejich včerejší koncert byl nejlepší, což jsem upřímě řečeno opravdu nečekal. Fakt hodně věcí mi došlo a zapadlo dohromady a pomohlo mi to najít si k nim zase cestu. Opravdu velmi dlouho jsem nezažil takhle brutální koncert.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 2. 7. 2013, 10:16
najde se tady ten borec co tvrdil ze se neda lucerna nazvucit? Vcera moje historicky pata neurosis experience a totalita! Zvukova stena co se lamala, tristila a pohlcovala...kdyz se poprve ozval vokal -scott nadelal jsem si do kalhot...znelo to jak rezacka co se mi sape po xichtu...dekuju
j3ns 2. 7. 2013, 10:14
Jen pár rychlejch vět...

- Tohle byl nejlepší koncert Neurosis, co jsem kdy zažil.
- NEUVĚŘITELNÝ.
- Málokdy jsem viděl Scotta Kellyho a Steva Von Tilla takhle šťastný a spokojený.
- Podle mě je ta kapela bez projekce stokrát lepší a i oni sami cejtí, že na starý kolena otevírají úplně novou etapu živýho hraní.
- Díky MOC všem, kdo nám s tím koncertem pomohli a díky všem, kdo dorazili.
- Kdo bude po včerejšku ještě někdy píčovat na zvuk v LMB, je blbej. Sorry. Tohle byl snad nejlepší zvuk "hlasitýho a tvrdýho" koncertu vůbec. A potvrdilo, že to má vždycky v rukou kapela a její zvukař, a že nic není chyba toho prostoru.
Aran uv@silver-rocket.org 2. 7. 2013, 10:07