ten živák NMA je skvělej
no rest for the wicked!
5. 9. 2013, 17:04
Pár fotek Insect Ark+Unkilled Worker z Potrvá:
http://www.fullmoonzine.c…Takže neváhejte, v neděli 8.9. v Brně v klubu Boro.
Kryštof
5. 9. 2013, 12:16
nejak sem to sem nedal do koncertu, ale kdo by chtel videt OTK dneska na Podviní, tak vykopáváme už v půl pátý, po nás pak nejak zuby nehty a plastici, hehe.
ondřej
5. 9. 2013, 11:30
no to je pekny, 18 mesicu za nejaky huleni jestli to chapu? asi se stanu clenem teamu fake four na jeden rok.
Abuch uv@silver-rocket.org
5. 9. 2013, 11:28
Hele tohle je hodně zajímavý a týká se to skvělýho labelu Fake Four (Ceschi, Cars and Trains, Astronautalis, Rickolus, Bleubird atd...):
http://www.indiegogo.com/…
Aran uv@silver-rocket.org
5. 9. 2013, 09:16
ty Benelux teda doporucuju, stoji to za to.
Kremik keftespartybrno@gmail.com
4. 9. 2013, 15:28
Cau! Kdybyste tuhle sobotu odpoledne a vecer nemeli co delat, v Bajkazylu Zizkov probehne akce v ramci Cassette Store Day. Jestli se vam doma vali spousta kazet, ktery treba chcete vymenit, prodat nebo treba mate i najaky kazetovy distro, tak se ukazte, prostoru tam bude dost. Samozrejme zahranou i nejaky kapely, cela akce je za dobrovolny vstupny, bude tam nekolik lokalnich labelu, ktery delaji do kazet a jejich distra. Line up je asi takovejhle:
16:30 otvíráme
17:30 I R (Fr/Čr)
18:15 VÁCLAV KLAUS + PAREGORIK
18:30 PAREGORIK (navazuje na set VKP)
19:00 ODEUR DE VIOLETTES
19:40 BENELUX
20:50 TOMÁŠ KOPÁČEK
Bacha, Benelux je nová Bejbišova kapela (DAT, Planety, Amebllyn apod.) a poprvý v Praze!! Díky
Lilek seekharbor@gmail.com
4. 9. 2013, 14:51
to dav: Hele, máme lednici i s mrazákem . Ale jestli to má smysl převážet.... Když tak víc info na mejlu.
Hukot pavel.lukacovic@gmail.com
4. 9. 2013, 12:54
Tomáš: Já taky.
Dneska Insect Ark + Unkilled Worker v Rožnově na Vrahu.
4. 9. 2013, 10:14
Aran: Nový desky jsou svátek a motor. Nevim proč, ale je to tak. I po dvanácti letech mám mražení v zádech, když pouštim novou placku na gramec. Fakt.
Tomáš
4. 9. 2013, 08:37
Vyborny...dalsi dinosauri, co maj nejspis taky hodne radi amprep.
http://tenzenmen.bandcamp…
Pepek
3. 9. 2013, 23:33
ten booklet je nemalo speedstop \;]
bica
3. 9. 2013, 22:41
V podstatě taky spamuju hovnama, hehe, sorry. Možná jsem chtěl jen vyjádřit to, co třema větama geniálně vystihnul Unkilled Worker v bookletu tý nový desky - hodně na to myslím.
3. 9. 2013, 17:28
Včera v Potrvá jsem seděl na vstupu i u merche a jak jsem měl ty vaše peníze v ruce, tak jsem si uvědomil, jak se od roku 1997 (kdy vyšel první vinyl se SR logem) nezměnila jedna věc - pokaždý, když si někdo koupí nějakou Silver Rocket desku, tak jsem jednak úplně u vytržení, jednak cejtím velkou pokoru. Jako tyvole když děláme koncert třeba Dinosaur Jr., tak nám rukama projdou desítky tisíc korun, ale není to prostě takový jako v to pondělí. Bylo tam cca 35 - 40 platících a prodalo se 7 kusů nový desky Unkilled Worker, 7 kusů desetipalce Insect Ark, MRC Riddims / Karaoke Tundra split, nějaký Remisové, myslím Kontroll, Bene / AE split - v tomhle ohledu prostě totálně nadstandardně úspěšnej večer. To znamená, že většina lidí zaplatila 200 Kč za vstup a ještě si koupila třeba vinyl za 250 Kč... Tyvole nemyslete si: moc dobře víme, že to jsou dneska velký peníze a že to není prdel... Vážíme si toho pořád stejně, možná ještě víc, než na začátku. Fakt, že jsme všichni schopný v tomhle otáčet nějaký peníze, i když to nemáme nějak extra jednoduchý, je prostě úžasnej. Člověka to skoro naplňuje optimismem...
3. 9. 2013, 17:27
f.: nenech se nasrat
ftft
3. 9. 2013, 13:30