Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Díky ještě jednou všem, kdo dorazili na NMA... ale jedeme dál: kdyby ČIROU NÁHODOU někdo měl prostor, možnost a chuť nám pomoct s ubytováním 5 solidních a seriózních lidí 22/10, ozvěte se prosím! Vím, je to trochu drzá prosba, ale za zeptání nic nedáme, žejo...
Töhötöm uv@silver-rocket.org 15. 10. 2013, 12:37
HLUK http://www.last.fm/event/…
dav 15. 10. 2013, 11:34
dekuju za skvele napsanej text o budvaru-..je toho nejak moc...toho znasilneni... napada me to vic a vic pri pohledu do pole streeartu pro gambrinus excelent / jeste ze to nekdo ze sceny prejel penetrakem a pak zapalil par citylightu /, pri pohledu na karla vole fajfku na baraku par bezdaku u nas na invalidovne, pri pohledu na mozek vymejvajici TPCA kera zaplati klukum supr performance s karkama...a vsichni jeste tlaskaj...hura nase pivni kulturo...kdy plastici hrajou bakalovi teda karlovi na predvolebnim meetingu.....skvele to nekdo popsal a shrnul..fakt diky...
bica 15. 10. 2013, 09:49
Hezky to bylo...........
- 14. 10. 2013, 21:07
Díky moc všem, kdo dorazili! Tady je včerejší setlist:

I Need More Time
Today Is A Good Day
March In September
Did You Make It Safe
Pull The Sun
The Hunt
Archway Towers
Here Comes The War
Knievel
Between Dog And Wolf
Stormclouds
No Rest
High
Seven Times
Stupid Questions
Get Me Out
-------------------------
Summer Moors
Purity
Wonderful Way To Go
Aran uv@silver-rocket.org 14. 10. 2013, 12:11
Nejlepsi kapela.
NMA 14. 10. 2013, 11:36
a to sem si myslel, že koncertem roku pro mě, jako pro mladýho cápka bez znalostí NMA, bude osmej prosinec (pač dvě z mejch nejoblíbenějších kapel na jednom místě). nebude. byl včera. dík dík dík.
pavel 14. 10. 2013, 11:31
jeden z nejlepsich koncertu co jsem kdy videl
nepametnik 14. 10. 2013, 10:22
Díky za úžasnej zážitek, jakým koncert NMA byl. Takový mrazení po těle už jsem dlouho necejtil. Fakt síla. A unkilledepochal taky supr.
hawran 14. 10. 2013, 00:14
Dneska jsem nemohl usnout, převaloval jsem se v pokoji s fosforeskujícím Jižním křížem nad hlavou a přemýšlel o muzice New Model Army. O prvním setkání, někde na branném kurzu v září 1988, kde jsme ve společenský místnosti koukali na véháesku s hudebníma videaama a já poprvé viděl 51st States. O nekonečných hodinách poslechu The Love of Hopeless Causes, u který mě fascinoval otvírák i obal znázorňující Věčnost. Pak ještě na burzu cédéček, kterou si otevřel Márty na dvorku Café Baru 7 Free Dim Festu, kde jsem pořídil fantastickej úlovek Radio Sessions '83-'84. Letošní deska Between Dog and Wolf mě ale nabídla úplně fyzickej zážitek, hnutí mysli. Nejde o nějaký planý polomystický vzplanutí, ale spíš o uvědomění si zlomový a zcela unikátní doby, kdy se návrat ke kořenům stává nutností. March in September, Seven Times, Pull The Sun anebo Tommorow Came jsou skvostnou pozvánkou s setkání s lidma, který mám rád a ve kterých cítím krevní spřízněnost. Na New Model Army jdu jako na kmenovou kapelu pochodovým krokem ve spojeném vědomí minulosti, přítomnosti i věcí budoucích. Tak večer! SPRÁVNEJ PUNKOVEJ NÁZOR
Job honza.krejca@gmail.com 13. 10. 2013, 14:44
Naprosto skvělej název, zvlášť pro kapelu z Brna.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 12. 10. 2013, 14:27
http://cs.wikipedia.org/w…
jasny, tleskat netreba, staci nezapominat.
hanz 12. 10. 2013, 14:21
fakt se nejaka kapela menuje Todesmarch? netleskam
mladi vpred 12. 10. 2013, 12:45
Čau,
hluchá reklama - pokud nevíte co s večerem. dneska děláme v Café V Lese super pévé z Německa Henry Fonda & Afterlife Kids, s nima brněnskej pochod smrti Brünner Todesmarsch. Vstupný klouzavý (nemáš prachy = doraž)
Váša 12. 10. 2013, 10:31
http://www.youtube.com/wa…
New Brno Metal
moudivláček 11. 10. 2013, 23:10