Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ten badalov new dog vypada jako sympatickej chlapek
takyboxer 24. 1. 2014, 22:08
za našeho mlada sme tomu řikali nazipunk.. a už za našeho mlada to vo tom kokotovi kazdej vedel..
T. 23. 1. 2014, 19:38
Oprava: ta nacipartaj se samozřejmě jmenuje Ĺudová strana Naše Slovensko, takže LSNS. Ujelo mi to.
ctib 23. 1. 2014, 15:37
Zdar a sílu! Na adresu toho článku o Koňýkovi: aniž bych chtěl zpochybňovat idiocii, ba nebezpečnost jeho výroků a vůbec, musím říct, že mám velký problém se stylem, jakým je článek napsaný. Nechápejte mě špatně - četl jsem teď několik Koňýkových příšerných rozhovorů v mainstreamových médiích, ve kterých hovoří jako primitivní homofob, xenofob a omezenec, nehledě k podpoře náckovské strany LNSN (v čele s Marianem Kotlebou), kterou jí na webu ZÓNY před slovenskými volbami vyjadřoval. Kdybych ale tohle všechno neznal, vyvolal by ve mně článek svým útočným tónem a bulvárním nádechem nedůvěru jak k publikovaným informacím, tak k úmyslům autorů - což už se ostatně kdysi stalo. Nechci teď, kdy se přes naše končiny valí děsivá vlna anticiganismu, útočit na nikoho, kdo proti tomu vystupuje. Berte to prosím jako kritiku jistého způsobu boje, který mně osobně připadá kontraproduktivní.
ctib 23. 1. 2014, 15:34
fst, Banan: Já to čet před nějakou dobou a vzpomněl jsem si jak mi jeden "punk" vysvětloval, že píseň "cigánský problém" je nadčasová a pravdivá písnička. No hold "Trojský koňýk"
zdeněk 23. 1. 2014, 14:39
fst: Spousta lidí to o Koňýkovi věděla už dlouho. Ale klasicky byli za paranoiky a hrotiče. Jsem rád, že si někdo dal tu práci a napsal tenhle článek, po kterém už není moc o čem diskutovat.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 23. 1. 2014, 12:53
Banan: Potvrzuju!!!

Co me zaujalo: http://blackblog.sk/monsi…
fst | 23. 1. 2014, 12:43
Denver Broncos UK den předtim v Bajkazylu taky supr!
m++ 23. 1. 2014, 11:04
Slim Cessna´s Auto Club včera v LMB neuvěřitelný. Pro mě zatím nejlepší letošní koncert. Navíc totální sympaťáci.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 23. 1. 2014, 10:45
sweet cobra jsou vrazdaaaaaaa!!!!
uf! 22. 1. 2014, 21:28
Po cestě z práce poslech Auxes a už teď mám husinu, jenom si vzpomenu, že tu budou s Timíkovýma SWEET COBRA! yes!
fanatička 22. 1. 2014, 19:23
Podle mě už sám moc dobře ví, jak přestřelil, ve mně vzbudil spíš lítost.
John 22. 1. 2014, 18:26
Job: jo, asi je. Pak už jen záleží, kdo má jaký žaludek. A Pavel Bém má holt jeden z těch nejsilnějších...
Marek 22. 1. 2014, 18:19
Nechci to nijak zlehčovat, ale neni právě to „hrát to na všechny strany" charakteristikou (všeho)schopnýho politika?
Job honza.krejca@gmail.com 22. 1. 2014, 16:41
dav: Snad to teď ode mě nevyznělo, že bych se snad dojímal nad jeho osudem. Fakt ne, on je kurva až to bolí, spíše jsem chtěl poukázat právě na jeho schopnost hrát krásně na všechny strany.
Marek 22. 1. 2014, 15:08