Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
čau peleton!
http://www.silver-rocket.org/kapely/peleton 9. 4. 2014, 15:56
"Projekt je určen pro žáky druhého stupně základních škol a je zaměřen na vzdělávání v oblasti autorských práv na internetu."
OSA citace 9. 4. 2014, 15:38
vclvkotrba: v mejch očích jde spíš o video pro zbytek manipulovatelný středoškolský mládeže. takže napůl emocionálně vyděračský a napůl jakože vážný.
strážce státu 9. 4. 2014, 15:31
To Aran: jestli to mysleli (osa aspol) pro děti, tak by to museli natočit ňákou zajímavou formou. A né takhle! Nuda!
vclvkotrba 9. 4. 2014, 14:57
sou to podobný kurvy jako BSA, mě na původním videu zaráží, jak pod taktovkou OSA mluví o nelegálním stahování i když musí všichni zúčastněný vědět že nic takovýho v právním řádu ČR neexistuje, maximálně si můžou stěžovat na ty co to uploadujou, což nelegální bezesporu je

navrch si ale myslim, že časy se mění a umělec kterej hořekuje nad tim jak je ty internety obírají o prachy a zároveň ty samý internety používá ke svýmu zviditelnění (pak je druhá fáze a pak profit), je u mně normální pokrytec a když ho to neuživí, tak by si měli najít jinou práci

pro mě je jedinej správnej závěr: už tu Farnou a spol. nebudu poslouchat a nelegálně šířit a na koncerty a merch jí taky mrdam
jos 9. 4. 2014, 14:22
nez: Na tom původním videu mi připadá naprosto nejzrůdnější právě tohle - že to je určený pro ZŠ tyvole!!! Když si představím, že by škola, na kterou chodí moje děti, pojala úmysl pustit jim tuhle goebbelsovskou propagandu (což se nestane, máme rozumnýho ředitele - fajn chlápek), tak na mě jdou mdloby.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 4. 2014, 13:58
Přesně, jedinej správnej závěr: už tu Farnou a spol. nebudu stahovat.
John 9. 4. 2014, 13:46
ad 2 - hlavně ty děti si řeknou, už to nebudeme stahovat...
nez 9. 4. 2014, 12:52
problém: Jestli to fakt někde pravil, tak to má dva zajímavý momenty.
1) "Umělci" z videa FOM určitě poslušně naklušou.
2) Fascinuje mě jistota OSA, s jakou prohlašujou, co poslouchají (nebo spíš co mají poslouchat) děti na ZŠ.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 4. 2014, 12:37
problém ovšem bude, až se to začne pouštět na těch základkách, tam tenhle battle fungovat nebude... jak pravil PR manager osa: "Až budou děti na ZŠ poslouchat umělce v tom videu FOM, tak to natočíme s nimi."
problém 9. 4. 2014, 10:33
statistik: je to tak! FOM má 31 tisíc shlédnutí, OSA o 2 tiskary míň.
flegmouš 9. 4. 2014, 10:23
za chvili to bude mit vetsi pocet zhlidnuti nez ta puvodni sracka, chacha........
statistik 8. 4. 2014, 23:51
Perlička na závěr: Určitě znáte písničku PROMĚNY od Čechomoru. Krásná píseň, mám ji moc rád, ale poslední sloka je podle mě totálně zmršená (textově): "A sú u nás doma takoví hvězdáři - Co vypočítajú hvězdičky na nebi" Que? Spoustu lidí určitě napadne, že mnohem líp by tam pasovalo "A sú u nás doma takoví hvězdáři - Co vypočítajú, kde ty hvězdy září" Kdyby byla hudba poskytována jako služba podobně jako počítačové hry, nebyl by problém, aby umělec pochopil, že udělal chybu, a vydal "patch" (záplatu), která to opraví. V digitální době je to maličkost. Myslíte ale, že Čechomor někdy vydá opravu? :-) POZOR, VTIP!
něco o dnešním světě 8. 4. 2014, 19:21
celé super, ale Ježkova mlčenlivá etuda na téma opuštěný mentál s psíma očima je vážně nejpovedenější
ementál 8. 4. 2014, 18:37
Díky moc za reakce, my jsme se taky dobře pobavili. Po technický stránce nám s tím hodně pomohli Ondřej Vlk, Honza Rybák a Miloš Hroch (ne, ty jména jsme si fakt nevymysleli: Ježek, Holubové a Orel tentokrát "jen" hráli) z fanzinu http://crook.cz/
Aran uv@silver-rocket.org 8. 4. 2014, 14:07