Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
chytrák: raději supertoma, ať je to správně provinční.
FC Lhota 25. 6. 2014, 14:34
cive, trochu citu tady...
starej fotr 25. 6. 2014, 10:29
já bych na sedmičku přivezl suaréze...
chytrák 25. 6. 2014, 08:37
https://www.youtube.com/w…
Pozdrav z Knedlíkové Lhoty II 24. 6. 2014, 17:59
Křepi: Podle mě se tady v nikom neozývá "zhrzený čecháčkovství". Rozumím tomu tak, že tyhle světaznalý kecy můžou leckoho nasrat. Já tě znám, takže vím, jak to myslíš, ale na někoho to fakt tak může působit, sorry... Spousta lidí, který mám rád, tvrdě maká na lokálních scénách a akcích v dost těžkejch podmínkách, snaží se dělat koncerty atd. - a pro tebe je to celý v podstatě Knedlíková Lhota, protože tady nehraje nějaká dobrá "60s psych garage punk" kapela. Noc nic, já si dám fotbal (dneska teda bez piva) a k tomu nějakou pohodovou provinční kapelu. A budu se těšit, až mi někdy na 007 něčím dech beroucím rozšíříš moje omezený obzory - bez ironie.
Aran uv@silver-rocket.org 24. 6. 2014, 17:10
logika: ne kapely co by mohli a mají rádi i jiný lidi....tohle je poslední příspěvek co píšu anonymy a zhrzený čecháčkovství jsem tady fakt nečekal ..snad na czechcore.cz ale co se po těch letech vůbec čekat ,že tak se mějte fajn dejte si pivo a čumte na fotbal a k tomu si poslechněte nějakou pohodovou provinční kapelu , o kterých se tady mele do zblbnutí ,což v případě některých přispěvovatelů není zase tak těžký .....
Křepi 24. 6. 2014, 16:48
jinými slovy,,,,, hraje tu málo kapel co máš rád ty, takže to tu stojí za hovno
logika 24. 6. 2014, 16:36
Aran: no nemá cenu sázet tady jména kapel ...snad jen některé z okrajovějších žánrů tady nemají ustláno na růžích konkrétně 60s psych garage punk and 70s stoner prog hard rock a doom ,sludge atd. samozřejmě sem tam jsem něco udělal já , kluci z Turbojugend a vy ...ale k těm turné co se proženou Evropskou kotlinou je to jen malá kapka v oceánu... jasně vzhledem k tomu , že pro tyto okrajový oblasti tu není dost lidí jsou pak kapely už pro promotéra moc velký a nezaplatí to a nebo i malý a "nemá" to cenu taky se tím zabývat je to čistý nadšenectví a odvaha kdokoliv se zhostí této bohulibé činnosti tak asi tak...
Křepi¨ 24. 6. 2014, 16:15
https://www.youtube.com/w…
Pozdrav z Knedlíkové Lhoty 24. 6. 2014, 10:15
Křepi: Který "zajímavý" kapely ti tady chybí? Jen mě to zajímá...
Aran uv@silver-rocket.org 24. 6. 2014, 08:56
světáci
Libíček 23. 6. 2014, 21:05
Křepi: Ono je to tady dost knedlíkovatý i co se výběru v distrech týká,ale srát na to,radši mlsat decentně a víc si to užít a lepší kapka v moři než ouplný hovno. Apropó rád sem tě viděl,pokaždý když tě potkám tak si druhej den pustím singl Born Against.
A já ten palec nahoře viděl , ale třeba to byl cizí palec a byl jen děsně podobnej tomu tvému.
Aran: Tvoje info na tomhle fóru ohledně shows Auxes a Sweet mne hodně nalákalo,ale musím říct,že to bylo ještě lepší,ale Sweet Cobra nehráli kavr od Devo jak jsem doufal.
vitamin multivitamin 23. 6. 2014, 20:34
wow
. 23. 6. 2014, 17:03
Aran a Vitamín :no to já taky kluci jen těch pro zajímavých vidím bohužel spatřím mnohem víc mimo Lhotu....je to taky tím , že sem některý kapely vůbec nedojedou ...bud moc velký nebo zase malý totální obscure na co dojde 30 kusů ,tak asi tak...
hogo fogo: zvedni prdel anonyme at už jsi odkudkoliv a vyjed za hranice všedních dní pak nebudeš snad blbě plkat na foru....
Křepi 23. 6. 2014, 17:00
Křepi: Mám rád koncerty v Knedlíkově Lhotě. Supr kapely, skvělý lidi.
Vitamin: Jsem rád, že se to povedlo!!!
Aran uv@silver-rocket.org 23. 6. 2014, 15:53