Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Já mám desky Enablers strašně rád a na koncerty se vždycky těším, ale vlastně nikdy nejsem připravenej na to, jak je to ÚPLNĚ fantastický živě... Dead Western mě takhle sólo baví víc než s kapelou a ty nový tracky bych moc rád slyšel nahraný. Hlas, texty - žeru to. Díky všem, co dorazili!
Aran uv@silver-rocket.org 25. 3. 2015, 11:42
koncert jak vino, dead western i enablers!
blazni 25. 3. 2015, 10:28
včera nádhera, TY KYTARY, velký dík
luklukluk 25. 3. 2015, 08:28
Včera fakt bomba, díky moc za takovej koncert!! Co předváděj Enablers, to je něco neuvěřitelnýho, ty kytary!! Vzbudilo to ve mně velkou pokoru...Dead Western ovšem taky nádhernej, snažil jsem se hodně vnímat texty. Spolu s kytarou a tim HLASEM - husina. Fakt jsem rád, že tady takový koncerty máme!
Váša 25. 3. 2015, 07:34
Diky za skvelej koncert!
happy 24. 3. 2015, 22:07
plakát je megaboží, neptám se kdo se chystá dneska večír na enablers (doufám že všichni), ale mám otázku zda do pátku nejede nekdo do olomouce, nebo pozdějc na slezsko, potřebuju tam doručit jednu krabici autorce plakátu.
ondrej jamorstudio@gmail.com 24. 3. 2015, 15:25
SRSS plakat je bozi, Palma rocks, tesicka na seznam kapel!
oujeeee 24. 3. 2015, 13:53
Jinak dneska na 007 (Enablers a Dead Western) start fakt přesně ve 20.00.
Aran uv@silver-rocket.org 24. 3. 2015, 10:16
JO! Nová deska New Dog vyjde na Lokal Rekorc a Kill Rock Stars: http://www.killrockstars.…
Aran uv@silver-rocket.org 23. 3. 2015, 21:20
Když už Töh naťuknul etiopský etno, nedá mi, abych sem nepostnul stream dlouho očekávný desky polovičního Albánce z Queens. Dámy a pánové, pan Arian Arslani aka Mr. Wonderful! http://www.rapfavorites.n…
Job honza.krejca@gmail.com 23. 3. 2015, 12:38
dead western v pisku superzazitek.......
don 23. 3. 2015, 12:34
Tak hele - zejtra VELKEJ KONCERT, na kterej se těšim hodně hodně moc. Enablers budou podle mě rozjetý na plnej výkon... nedá mi to a musím vytáhnout historku z našeho loňskýho španělskýho turné: Enablers jsou totiž velký kámoši s Picore (který s nima mimochodem odehráli některý španělský zastávky tohodle turné), kytarista Kevin je v Zaragoze pečenej vařenej, trávěj s Danim společně Silvestry a tak - a pochopitelně vždycky bydlí ve slavným Hotelu Picore. A když jsme tam spali my, tak jsme ráno s Yozem u kafe poslouchali fakt velmi zvláštní etiopskou hudbu, o který Dani prohlásil, že naposledy si to tady pustili právě Enablers... no nic, neni to vlastně vůbec nijak zajímavá historka, ale na ten koncert se fakt těšim!

Dejte si tohle, je to asi deset dní starej záznam celýho koncertu z naprosto podivuhodný španělský díry jménem Don Benito, kousek od hranic s Portugalskem. Ja tam klub Rincón Pio Sound, kde se konaj mraky koncertů, vždycky maj narváno, a je to jedno ze dvou míst ve Španělsku, kde je - jako fakt - valná většina koncertů zadarmo.

https://www.youtube.com/w…
Töhötöm uv@silver-rocket.org 23. 3. 2015, 11:56
nechtělo by se někomu zítra na otočku do brna nachat se popravit? retox, r-ss, hamba atd.. máme auťák, nemáme lidi. kdyžtak smsku na tel.
608 071 926 oi
dav 21. 3. 2015, 22:33
Pozoruhodnej vecer vcera,porad to tak prijemne dojizdi.Dik
zbynek 20. 3. 2015, 18:02
to sou ty novy deti deste ?
obal 20. 3. 2015, 15:25