ty fotky z bukoviny jsou bozi
tesim se
29. 6. 2009, 09:50
gaspoda13: Přeeeeesně tak more.
Abuch: Že se na to nevysereš.
totalyDRUNK: Dže dže dže...
Aran uv@silver-rocket.org
29. 6. 2009, 09:42
majkl něco něco žekson?
lyrista
29. 6. 2009, 09:13
totalySICK: "mraky děsivých lidí před a po všude okolo..." hehe, mam obavu, ze jsem do koloritu chapeau tentokrat dokonale zapadla, ja a tech par kpt. morganu, co jsem se s nema tahla z andela potazmo ujezdu. pamatuju si akorat JESUS WTF? a dal se mi konverzace rozplyva v mlze. jinak musim souhlasit, ze sporto epochal bajecny, hlavne ta posledni vec s refrenem "neco neco is not my lover, she's just a girl who claims neco neco..." ha! tak cau na totalyNEUROSIS. apacka
totalyDRUNK
29. 6. 2009, 02:56
2 gaspoda: davame sem co mame, co nam nekdo posle s prosbou aby sme to pripsali do seznamu, obcas neco nechtene vynechame, ale co nam kdo posle, tak se sem snazime dat, ale nejsme u tech debilnich pocitacu furt ani sami nevyhledavame, co se kde jinyho deje, tak nevim proc ten konfrontacni ton. do pozvanek ted davame i tuny prispevku od jinejch lidi, coz sme driv cinili vicemene vyjimecne, no ale mas pravdu je to tady nas pisecek, a pak este tech ktery nedrzkujou.
Abuch uv@silver-rocket.org
28. 6. 2009, 22:41
raduzzz: priority rozhodně, dokud se jedná jen o tebe - tvoje věc.. ale nemusím myslet sobecky jen na svoje zájmy, že (no dobře, tak můžu, ale ne pořád, hehe) - slíbila jsem (a už je to dýl) odvoz rodinky do plzně k busu na dovolenou (původně jsem tady s tím nechtěla zatěžovat fórum, ale když už ses ozval, tak to máš :D ) - datum a čas se žel zrovna kreje, takže pokud to nějak nevymyslím, jakože to vypadá bledě, mám v úterý po srandě (po neurosis snad zatím ještě ne) - a zkouška sirén po mých 150 káčé.
jinak sporto báječný (akorát příjemnou atmosféru kazily mraky děsivých lidí před a po všude okolo - v chapeau bejvaj vždycky, ale vstup je většinou drží v mezích diskotékového patra) :D
jo a taky bych jen tak mimochodem ráda pochválila demoraliser - včera u jackieho parádní nářez :)
totalySICK
28. 6. 2009, 19:13
proč BLBOST svobodné vyjadřování se tu netoleruje??????????
aha vlastně Váš píseček.
gaspoda13
28. 6. 2009, 17:24
až se naučim psát a přečíst si to po sobě
se těšim ještě víc
28. 6. 2009, 17:12
to zas bude prdel, až bude Anděl se zrzavou brécou a pekotou-mekotou v zádech předávat sošku anděla vyhlašovat desku roku pro Sporto - More
se těšim
28. 6. 2009, 17:11
zaplaťpánbu taky nějaká pozitivní zpráva. teď ještě ten Anděl a...
( bude přímej vstup z koupaliště? )
fst
28. 6. 2009, 16:31
http://www.lidovky.cz/ct-…
Otoman letí!
28. 6. 2009, 16:01
jasný. a když se budem bavit o králi popu, je taky jen jeden... Sporto!
K.ba
28. 6. 2009, 15:01
kurva. tak uz i tady? kdyz nekdo chcipne, je to dycky smutny. majkl džeksn je nevinej zpivali majkláči na tom svym albu bez amrita. a ja dodavam, kral byl jen jeden.elvis
richard
28. 6. 2009, 14:58
No hlavně, že se stihla v Jámoru nahrát ta Michaelova písnička pro chystanej split s Aranem ... stihli ste to, žejo!????
Michael Jackson vs. Aran Epochal
28. 6. 2009, 14:40
No chtěli jsme samosebou Michaela dělat, je to trochu problém teďka.
Töhötöm uv@silver-rocket.org
28. 6. 2009, 14:14