Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
lavi lavi, řítí se jak lavina, lavický rulez nejvíc
vyšehrad jede 9. 1. 2017, 21:29
zdenda izer má super humor, nic pro rádoby vtipne intelektualy
zděněk 9. 1. 2017, 20:35
venca: píšeš o dělnickym udělu z pozice člověka, kterej se jinak prace štiti jak mrtvej hrobu tyvole Dokaž to!
soudce Dreadlock 9. 1. 2017, 16:45
ja su rad ze naka I. po delsi dobe byla a film mam v pici!
takze diky 9. 1. 2017, 15:33
toni erdmann pt. 2

tuhle věc jsem sepsal proto, že jsem na fejsáči (i v reálu) viděl pár lidi, kterým to jak se říká "nenajelo".

Samozřejmě problém dovysvětlování vtipu je v tom, že pak člověk působí jako patetická piča a nějak si vytratí i ta potencionální "vtipnost".

Viděl jsem nějaké technické otázky - jakože jediná inkvizice je to prostě proto, že nikdo žádnou jinou nenapsal a zrovna na tenhle film, protože jsem na něm prostě byl a nasral mě. Není to fakt žádná konspirace, že by se dvouletá odlmka vysublimovala do textu, který tuhle etapu shrne.

A pak samotný obsah tý inkvizice - já chápu, že někoho ten film mohl dojmout a pak taky, že někoho zas mohlo nasrat, že jsem v "recenzi" úplně opomenul zmínit, proč Toni Erdmann vlastně všechny ty opičky dělá - protože zoufale hledá způsob jak se s dcerou (která radši předstírá, že telefonuje s klientem než aby se s ním bavila) sblížit. Problematické je pak pro mě jen to konkrétní provedení ve filmu. Ta moje kritika je taky napsaná z řekněme angažované nebo spíš "komunistické" - perspektivy ve smyslu toho, že se tam rozčiluju nad ponižovaním dělnictva. Což je a není vtip (no a takový snad byly skoro všechny inkvizice ne?). Je to jen prostě podnět napsaný z určité pozice - podle mě je ten film fakt strašně zdechlý a dělá vtipy na první dobrou - ne jako právě Andy Kaufman ale spíš takový Zdeněk Izer, který je ale aspoň někdy vtipný v té svojí debilitě...

No a ještě k samotnému žánru inkvizice - jakože to se snad už kdysi řešilo v souvislosti s #čurákuvmlejn, že silver rocket není žádnej arbitr "pravosti" scény a kdo si to myslí tak je debil. Tak nějak to (Aran asi?) psal ne? Tak samo ty inkvizice - nevim, když byla kdysi nějaká, která sundávala Petra Fialu, tak to snad neznamená, že to byla instrukce pro všechny true fans aby vyhodili všechny svoje nahrávky Mňágy a Ždorp. Ale zároveň to bylo myšlený vážně...tak jako na Babiše tak jako na Ladislava Jakla...a co Glen Hansard ten má snad nějakou diagnostikovanou úchylku, která ještě souvisí s tím že má rezavý vlasy?

asi to působí směšně, že to tak "řeším" ale prostě to nečtěte jak boží přikázání. čest
Venca 9. 1. 2017, 15:17
On jeste nekdo posloucha KORN? No do prdele.
SEW 9. 1. 2017, 11:05
jednou sme te smazali
admin uv@silver-rocket.org 9. 1. 2017, 00:24
Sorry za dvojitý odeslání žebříčku, nějak mi fixluje myš.
osb 8. 1. 2017, 21:43
dobra zprava
j 6. 1. 2017, 17:34
Channels s J Robbinsem vydaj 20.1. NOVEJ singl http://www.dischord.com/r…
konec hlášení 5. 1. 2017, 08:46
landofka: no číst si Vaše zajímavý postřehy ... a samozřejmě sestovat žebříček na rok 2017 ... první super desku už má Dimitar na soundcloudu
Pedro 4. 1. 2017, 12:12
tyvole pedro a co budes zbytek roku delat, kdyz nejvetsiho uspechu si dosahl prave ted!
landofka 4. 1. 2017, 12:10
gratulujeme
admin uv@silver-rocket.org 4. 1. 2017, 11:58
HATTRICK!
Pedro 4. 1. 2017, 11:23
zvedavej - az na jare, cekaj na Amaka
t. 4. 1. 2017, 10:04