Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
A jakej bude program potý 22h? Ruce na deku a spí se...
Přemysl z šonokrK 29. 6. 2009, 20:40
pedro: Je to klidně možný. Bude to hnusný celý prostě.
Aran uv@silver-rocket.org 29. 6. 2009, 20:40
nebo to bude jako že se sesednem do kroužku a každej postupně dostane mikrofon a bude povídat takový to: "Ahoj..já jsem ten a ten se Silver Rocket jsem začal už v patnácti a rád bych toho nechal, ale vždycy když je nová deksa nebo koncert tak to prostě nejde a zas tam musim/musim si to koupit .. byl bych rád kdybyste mi pomohli .. DÍKY"
pedro 29. 6. 2009, 20:39
budeme radsi v depresi smradlavy na sedmicce
vyjimecne 29. 6. 2009, 20:39
pedro: Jsi nějakej temnej more...
Aran uv@silver-rocket.org 29. 6. 2009, 20:34
Pravda! Bukovina není Lhota...
Přemysl z Krkonoš 29. 6. 2009, 20:34
no těšim se, ale nevim esi na Portu letos dorazim...je to příliš prozářený sluncem...jako na tech fotkách...ani v tom chapeau jsem to nezvládal všichni byli tam mladí, zdraví a perspektivní...a když pařili na Sporto tak dokonce voněli?! na to nejsem ze sedmičky zvyklej..budou tam i takovýdle lidi? nojo ok jdu si pustit HAIR třeba pak pochopim o čem ta Dolní Bukovina je..
pedro 29. 6. 2009, 20:33
Přemysl z Krkonoš: Rozumím. Celý SRSS ale proběhne ve FAKT VELKÝM stanu - nebudeme hrát lidem ze Škodovky přímo do gáblíku. Pro správce ani starostu to celý není problém. Myslím, že to bude úplně v pohodě, každý léto je na koupališti brajgl do noci i tak...
Aran uv@silver-rocket.org 29. 6. 2009, 20:31
jakovždyzvědavej: to je dobrá poznámka. Z vlastní zkušenosti-vesnice vím, že místní pivaři v kšiltovkách krucipYsk nebo husgvarna a v džískách s nášivkama arakaJn, nejsou takovýhle avantgardě nakloněný. Do půlnoci se pouští děvky ty to znaj a po půlnoci tři kříže z kamení na španělu. Jinak vás zbijeme hipíci, nebo co jste :-) Kurna, to bude jak za vsí na srubu. He...pulitr do báglu!
Přemysl z Krkonoš 29. 6. 2009, 20:27
fst: Na stan tam bude pronajatá jedna část koupaliště, což je domluvený se správcem a starostou. V tý části - je to v takovým rohu hned za vjezdem vpravo - nebudou od pátečního poledne žádný stany, abysme my mohli stavět ten náš obří. No a celý to skončí do 22.00, takže Škodováci na dovolený budou snad v pohodě. Ty vole budou lemtat pivo u stánků a k tomu jim budou hrát Paramount Styles, myslím, že budou spokojený.
Aran uv@silver-rocket.org 29. 6. 2009, 20:25
fst: ajo! sem to ale lama.. ja opomnel, ze tam budou hrat otk, hehe.
honza. xhu.dbax@gmail.com 29. 6. 2009, 20:23
carusella byla jako dost!
máte se plzeňský na co těšit
ciiikaal 29. 6. 2009, 20:09
- nevim sice kde, ale myslim, ze zejtra by abuch na sedmicce z jistych duvodu celkem bejt mohl...
- za to ja tam nebudu resp. bejt nemuzu. hnus. kamze mam poslat prachy?
- kdyz tak koukam na tu krasu na koupalisti (kde taky nebudu - hnus) fakt me zajima, jak to bude s tema obvyklyma obyvatelama tohoto prostoru...? to to mate nejak pronajaty separe nebo se budete dohadovat s navstevniky koupaliste, ze to "...prece vubec neni nahlas..." ?
- uz jste nakoupili síťe, až budete lovit opilce?
fst jakovždyzvědavej 29. 6. 2009, 20:06
Abuch: psals "jestli se tam vydam tak nejaky vemu" - uz je jasny, ze se zejtra vydas? rad bych si ten lupen na Neurosis uz taky poridil.. dik!
honza. xhu.dbax@gmail.com 29. 6. 2009, 18:42
A mám to bez práce. Dobrá dobrá...
Přemysl z hor 29. 6. 2009, 17:44