to farmar: hele jako sorry, ale zaplatit petikilo abych se rozhodnul jit ven, to mi neprijde uplne v poho. A ja se bohuzel jit ven rozhodnul....
m11
8. 7. 2009, 22:49
hele, já sem zejtra přijedu, bavte se už taky vo mně ...
morrissey
8. 7. 2009, 21:57
Jako nic ve zlym,ale nic moc ty Neurosis.
rider
8. 7. 2009, 21:32
...hm, když mi zalehlo v uších, tak mi to přišlo až překvapivě srozumitelné a čitelné, žádné trhaviny. Když sem je v půlce profoukl, tak se jasně zdálo, že je to akorát vytočené, ale ne stylem ´Karle, dej to nahlas´(všechny kolíky doprava na max). Dost, líbilo se mi oboje. Nářky vesměs překonám, pár lidí hulilo, ale zas to nebylo vysloveně zkázonosné, pár lidí mělo tendence během koncertu všechno řešit a gestikulací podpořit, poziční basketbalisté na place jsou už klasikou. Jedině čumět na půl koncertu přes monitor kompaktu, to je fakt o nervy (i když třeba proti SunnO))) ještě zlaté..).
jkl
8. 7. 2009, 21:09
Jebejec: Vstup do stanu, kde se bude hrát, je 200 Kč, ještě nějakej poplatek ale bude za vstup na koupaliště, to ještě dolaďujeme.
Aran uv@silver-rocket.org
8. 7. 2009, 21:08
a teď vážně. Ten zvuk byl fakt mohutnej. R. včera řikal, že to bylo moc potichu a já si řikal BLBOST. Ale musim potvrdit, že v uších dneska nehučí. Divný.
K.ba
8. 7. 2009, 20:59
stará letuška: kerá ty seš, že tě neznam ?
Old Pilot
8. 7. 2009, 20:58
Jako všichni pičujou s kouřenim, focenim, vedrem a dovíčim na koncertě. Já řikám, že největší mor jsou vysoký lidi, co se ti stavěj do výhledu (většinou hradba třeba rovnou šesti lidí, že fakt pak nemáš kam uhnout). když už může být před vchodem do sálu napsáno nekouřit a nefotit z bleskem, měl by tam být i ten pouťovej kartónovej kohout se zdviženou pravicí ukazující nad jakou vejšku už lidi dovnitř nesměj. nebo dávat místenky na stání podle výšky?..
K.ba
8. 7. 2009, 20:57
Neurosis naprosto mocnej koncert.. naprosto. Vzpomínám jak byli Neurosis v devadesátým šestým, po koncertě v Roxy, neustálý téma hovoru spolužáků ze třídy (ve čtvrťáku na střední) co na ně tehdy zašli... to bylo pořád: "ty vole a jak ten ... no a potom ten ... no z něj šel strach... takovej týpek.. pařil jak hovado před tím na Unsane a pak se z něj vyklubal basák Neurosis, no a jak ten řval..."
Skoro to mělo nádech situace z 80. let na základce - kdy všichni s podobnou energií probírali právě shlídnutej díl Profesionálů.. podobný jikření vzduchem.. Teď po 13 letech ..vole krásnej koncert, až na práh bolesti, až na práh domu....a já mám dnes tendence, rozkládat rukama a vyprávět o tom zážitku, jak tehdá ty blbci od nás z lavic.. Checht chlív!
Bugrr bugrr@centrum.cz
8. 7. 2009, 20:56
Ahoj, kolik bude prosím vstup na SRSS? Díky.
Jebejec
8. 7. 2009, 20:56
nez: :-))))) super! Chtěl jsem taky ještě pochválit včerejší zvuk, byl nejlepší co jsem v akráči kdy slyšel.
vlkoldak
8. 7. 2009, 20:25
troy bude asi slušnej úchyl, už se těšim
michal
8. 7. 2009, 19:51
nez: hehe
honza. xhu.dbax@gmail.com
8. 7. 2009, 19:35
na jednu stranu fotrovatim, ale nekterejm stiznostem moc nerozumim. bylo tam vedro, bylo tam dusno, dokonce strikal pot! Ty vole nebylo tam taky moc sero? co lidi co nosej brejle, videli dobre? pustili ty vyssi ty mensi dopredu? nebylo to moc nahlas? a co texty - korektni?
nez
8. 7. 2009, 19:28
jo a nevim jak je to možný, včera mi přišlo, že je to nahlas, no a dneska normálně slyšim a ani mi nehvízdá v uších, takhle kdyby to bylo po každým koncertu...super zvuk.
elfa
8. 7. 2009, 19:23