Hlavně si vole kupte nějaký tzv. pořádný nástroje a zahoďte ty x let starý křápy.
Aran uv@silver-rocket.org
30. 9. 2009, 10:20
článek roku: Já to čet už včera, ale vůbec jsem nerozluštil kdo se pod tou přezdívkou skrejvá.
pw
30. 9. 2009, 10:16
Pitrocha je naprostej dement. No Comment.
Peklo pe.klo@centrum.cz
30. 9. 2009, 10:12
Zatímco někteří organizátoři kolem sebe budují téměř fašistické jádro fanoušků, druzí si zakládají na své undergroundové image a presentování vlastních světonázorů. Snaha přilákat spoustu lidí na dobrý koncert, jakoby byla ta tam. Kapely? Je jedno jestli jste kapela formátu Kafka nebo U2, ale má to být pro fanoušky. Jestli někdo říká, že hudbu dělá především pro sebe, tak proč s ní vůbec vystupuje? Nechápu kapely, jejichž image je vystavěna na tom, že neumětelsky hrají na x let staré křápy, které trhají uši nebo které odmítají hrát staré songy s tím, že je to už nebaví, i když je fans chtějí. Proč pak chtějí prachy, když nedokážou (nechtějí) uspokojit jejich potřeby. Musím se smát, když má nějaká kapela v promu „as DIY as possible". Koho to zajímá?! Copak by někdo neposlouchal nějakou kapelu proto, že ji někdo sponzoruje, nebo že je DIY, sXe nebo veganská? Asi ano. Je to ještě o hudbě nebo už jen o společenské události, image, sdružení sub-kultury, o pořadateli a o presentaci subkultury? Vždyť některé kapely nemají ani tak daleko k českému hospodskému big beatu, ale hlavně že mají na svých stránkách odkaz na food not bombs. Někdy si připadám jak na fotbalovém zápase 1. ligy, kde je úplně jedno, jak ten fotbal vypadá, ale důležitý je ten mumraj kolem a výsledek. It's the music, stupid!
Jeff Flashback (6 dBs)
článek roku?
30. 9. 2009, 09:52
Nový Majkl´s v únoru a to se teprve uvidí,kdo vládne!
krum
30. 9. 2009, 09:39
Old: tak trochu uz jo
Pnt
30. 9. 2009, 00:35
Pinto: koukam, že město už máš vybraný, hehe
Old Pilot
29. 9. 2009, 20:53
inzerce: kdyby si chtěl někdo s nákladním vanem vydělat v sobotu nějakou kačku, ať se ozve. Pohovka, matrace, dvě skříně a menší hromada dalších blbostí potřebujou přestěhovat - Praha/Praha.
Pinto pintolp@gmail.com
29. 9. 2009, 19:46
mrdat srnu zmrzlym hovnem
Táta Cíťa
29. 9. 2009, 18:49
na bellini se dost tesim
celan taky makali
29. 9. 2009, 16:22
A kdyby jeste Mother vylepsili zpev/rev, hmmm...
R. Klesla
29. 9. 2009, 16:17
Mother nejvíc, poslali to tam, jak naprostý hovada
verdikt: doom metal
29. 9. 2009, 16:11
Kurva Mother hvězdy večera jako fakt!Doufám že bude více skladeb a bude peklo.
JOOO
29. 9. 2009, 14:25
mother byli úžasný tyvole! nečkal jsem od toho vůbec nic, ale za mě teda ještě lepší než thema!!! zmutovaný sabbath riffy, zvuk jak prase, zlo jaksvině...no nechápal jsem. a celan, nemám slov, po neurosis zatím koncertní zářez roku, kdo nebyl, je debil a prohloupil. checht
já ale vysmátej
29. 9. 2009, 14:13
Mother nejlepší, chce to více songů. Dík. Fotky jsou???
Father
29. 9. 2009, 13:43