Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
taky by si člověk mohl rokenrolové šimpanze poslechnout v cukrárně - věneček, vídeňská káva, začátek ve 13hod., nabízí se třeba Italská zmrzlina ve Vodičkový
wtomášw 20. 10. 2009, 07:47
Nedělní párty bude nekuřácká. Zahulený kluby nemusim, takže jsme vlastně uvítali, že to sokolíci maj jako podmínku pronájmu. I dřívejší akce byly nekuřácký (zase předně kvůli podmínkám vlastníků prostor). Nicméně se to osvědčilo. Většinou se dá rozumně dohodnout, na diskuzích to většinou vypadá jinak, naštěstí jen virtuální realita... http://krhfest.cz
Tomáš tomas.sibek@gmail.com 19. 10. 2009, 22:44
f.: tak jestli si tu nadsazku nerozpoznal a nepochopil, tak to musis bejt HODNE unavenej, hehe.
honza. xhu.dbax@gmail.com 19. 10. 2009, 22:23
honza: Znáš nějakou hospodu kde se sere na zem? Já ne. Znáš nějakou hospodu kde se kouří? Já jo.
Dieter: teď jsem tě opravdu nepochopil

pojďte se dneska nehádat já sem strašně unavenej
f. 19. 10. 2009, 21:36
spravnej pankac podporuje nadnarodni koncerny, jen co je pravda..
vz 19. 10. 2009, 21:13
to jste pankáči?
Philip Morris 19. 10. 2009, 21:09
ach jo, zas ty cigára.. to je taky nekonečné téma. jinak taky si rád bafnu, ale aspoň někde vzadu a nefučím to lidem do gzichtu. a pokud je prostor akce definován jako nekuřácký tak není co řešit. trochu empatie a respektu k ostatním a jde to
huxl 19. 10. 2009, 21:05
Pro f.: Nějak jsi mě nepochopil. Proti kampani (Nekuřte na koncertech) vůbec nic nemám. Spousty věcí mám ale proti jejímu výkladu některými "fanoušky".
Dieter mit Bockwurst bluson@tiscali.cz 19. 10. 2009, 20:54
nerozumim moc lidem, co musi mit bezohlednost zakazanou, jinak...
br 19. 10. 2009, 20:53
V kolik zítra začíná koncík v Mitrilu? A kolik to tak bude stát šušňů?
dě kuju 19. 10. 2009, 20:47
"kdyz je na cedulce, na plakate nebo co ja vim kde uvedeno, ze se na koncerte nema srat na zem, tak tam srat nebudu a pudu na hajzl, ale jinak jo"
honza. xhu.dbax@gmail.com 19. 10. 2009, 20:44
když je na cedulce, na plakátě nebo co jám vim kde uvedeno, že je koncert nekuřáckej tak kouřim venku, defaultně je sedmička imho kuřácká
f. 19. 10. 2009, 20:41
ty wole, nejen pro kapelu. jsem fasista, ze se mi nelibi nechat si nicit zdravi? ze se mi nelibi, kdyz mi druhy den po koncerte je spatne? jista bezohlednost (a ne, nevolam po nasili) vuci kurakum je na miste, vzdyt je to jejich AKTIVITA (koureni), ktera ostatni omezuje a ohrozuje, zasahuje do jejich svobody. konecne jsou to prave SRR, co stoji za kampani NEKURTE NA KONCERTECH, a ja nechapu, proc zrovna tady se tohle setkava s takovym nepochopenim.
br 19. 10. 2009, 20:30
Jasně, kouření je svinstvo, a na koncertech pro kapelu zvlášť. Ale tím, že to takhle dáváte najevo, tak vytváříte další dogma. Nevím, co si o tom mám myslet. Akorát vychováváte fašizující publikum, který se vám chce zalíbit. "Kdo to tady s tím smrdí, ven s ním." Sám jsem to slyšel na koncertě Sporto v pátek v Ústí nad Labem.
Dieter mit Bockwurst bluson@tiscali.cz 19. 10. 2009, 19:53
to je hnus
huxl 19. 10. 2009, 19:05