Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Právě proto, že tam je zvukař kvůli tobě (a kvůli lidem, aby slyšeli tvoji kapelu), ti snad může slušně říct - prosimtě, nemůžeš si to trochu ztlumit, zvučím na tomhle PA v tomhle klubu 5 let, a když to je takhle moc vokulený, tak mi tady z toho leze akorát bordel a nemůžu s tím nic udělat. A je už na tobě, jak se k tomu postavíš. Samozřejmě nechávám stranou pacienty, který maj problém s každou kapelou.
osobic 3. 12. 2009, 14:50
Bourek: kapela a zvukař - popisovat to jako jednostrannej vztah je podle mě taky blbost
frody frody@post.cz 3. 12. 2009, 14:46
Chyba je většinou už v klubu, kde není adekvátní PA, nebo chybí akustický úpravy. Pak je na řadě promotér, kterej si to místo vybral. Zvukaře bych rozhodně nešetřil, tam se to zmrdama jenom hemží (výjimkám potvrzujícím pravidlo se omlouvám!). Navíc dostanou, narozdíl od kapel, většinou zaplaceno. Ufňukánci v publiku ať si koupí špunty! Kapela má zvuk jakej chce a řešit to je hodně často alibismus zvukařů. Mimochodem, Sade na 007 měli slušnej zvuk řekl bych...
Honza S. 3. 12. 2009, 14:43
to Bourek : přesně tak!A nebo maji curacky PA ktery utahne maximalne nejakou folkarinu, nebo country v malym klubu.Takovy mistri zvuku by to meli zabalit...
Jirka B. 3. 12. 2009, 14:29
A nejhorší je, když se do toho sere ještě publikum.
Radim radim.solc@gmail.com 3. 12. 2009, 14:28
zvukař ti nemá co řikat ať si to dáš potichu. to je největší kravina. zvukař je tam kvůli tobě a ne ty kvůli jemu a musí tě respektovat. v životě se mi nestalo že by dobrej zvukař měl kecy. kecy maj dycky jenom čůráci, který to neuměj a stojí to ve finále za hovno.
Bourek uv@silver-rocket.org 3. 12. 2009, 14:20
kuba: Zvukař to má těžký, protože při špatným zvuku lidi koukaj hlavně na něj. Mele ho očekávání lidí i představy kapely. A někdy to i přes vstřícnej přístup od něj prostě není možný dobře ošetřit, existujou muzikanti, který si prostě nedaj říct... Já bych v tom případě PA klidně vypínal, než dojde na ty pěsti.

Lyssa skvělá, Black Elk taky. Perfektní večírek.
osobic 3. 12. 2009, 14:08
Chtel bych podekovat Silver Rocket a UV zvlast za vcerejsi koncert.
e m 3. 12. 2009, 14:04
já bych si taky přál novou lyssu, protože už mám lys(sin)u na hlavě, a to je známka toho, že už jsem konečně dostatečně velkej a připravenej...
dav 3. 12. 2009, 13:47
Včerejšek byl FANTASTICKEJ jak pro gurmány s vypolstrovanejma ušima, tak pro zvířátka se slabostí pro dunění lebky v náporu decibelů. LYSSA je teď v naprosto famózní formě – textově [ta nová věc Zmetek (?) mě totálně masakruje], nasazením... no prostě všim.
Dokonce sem se přistih' jak mě po ní už BLACK ELK přišli v rámci dramaturgie trochu navíc. Kosmickej žár královský lásky TOTÁLNĚ na dosah s novou deskou. Doufám, že celý album bude k mání příští rok pod jehličnanem! Připojí se někdo k tomuhle smělýmu přání, ať se kluci hecnou?!
Job honza.krejca@gmail.com 3. 12. 2009, 13:42
"mimochodem, Ondra je v Lampe asi ten nejlepsi! mohli byt Sade radi, ze tam meli zrovna jeho, je to profik! znam i takovy, ktery by se nedohadovali a bez vahani mu to sli na podium stahnout! a dokonce znam i cloveka, kterej by byl schopen to PA cely vypnout. budte radi, chlapi, ze tam ten clovek zrovna nemel sluzbu, mozna byste si odvezli i novy ocni stiny..."

kdyby zvukar byl skutecne takovej curak ze by lezl a muzikantum neco stahoval na podiu, tak by spis on mohl byt rad, ze si neodnese ocni stiny, co to zase musim cist za mrdku?
kuba 3. 12. 2009, 13:42
na to, uprime receno, seru stejne, jako oni na nazor zvukare a divaku - ja jim nemluvim do hlasitosti, oni me zase do ochrany zdravi. To je fer, ne. Svoboda.
A jinak super clanek, resp. rozhovor z jineho soudku
http://zpravy.idnes.cz/sv…
Pinto pintolp@gmail.com 3. 12. 2009, 13:36
Pinto: Jen jestli to pány potěší i s těma smotanejma kapesníčkama.
Radim radim.solc@gmail.com 3. 12. 2009, 13:29
ja myslim ze kluci budou mit z ohlasu na svoje plzensky vystoupeni docela radost, he. Btw jsem jednim z tech vymeklejch, ktery si do usi (preventivne na kazdyho chuligana s eletrikou) vrazi smotanej kousek kapesnicku, viz vcera. Jinak Lyssa asi nejlepsi zvuk co jsem kdy slysel (a ze uz jsem Lyssu slyses dostkrat) a proste kult, Black Elk paradni a i pro ne jeden z nejlepsich veceru na turne
Pinto pintolp@gmail.com 3. 12. 2009, 13:22
mimochodem, právě se mi podařilo zprovoznit starou Teslovku, gramec a najednou jsem zjistil, že potřebuju novej zesák, protože ty debilní počítačové 20 wattové pičovinky stojí dost za hovno.
crack 3. 12. 2009, 12:57