Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
čtyřiadvacátýho odpoledne na pumpě.
silver rocket klasika 17. 12. 2009, 10:10
ta pozvánka mě utvrdila v obavách, že v sobotu nepudu asi spát. což znamená, že musim všechnu víkendovou práci zvládnout během soboty, protože v neděli budu jen tupě zírat na bednu a přesvědčovat děti, ať si jdou hrát a nechaj tatínka umřít nebo aspoň vyspat. což znamená, že dárky se budou nakupovat čtyřiadvacátýho dopoledne. svině.
fst | khotzi@dpvju.org 17. 12. 2009, 09:55
V Točníku se nespěchá, no a já jedu do Bárky, takže neuslyšim a neuvidim,
což je taky důležitý DJs kreace v Matrixu. No možná bude v Bárce i DJ Hell.
Wesy 17. 12. 2009, 08:37
a v kolik to začne v pátek na točníku?
landofka 17. 12. 2009, 00:36
drzte hubu a lejte
fakt hele 16. 12. 2009, 23:46
Jo asi jsem si mel vic uvedomit ze je Bourek a ze taky existuje Bonus..
a nechci tady ted rozjet to "hele meli byste vic myslet na lidi co by mohli prijit...blahblahblah.." mas pravdu kazdej "artist" a kazdej "dj"(dosad co chces) si ma hrat co chce...mozna jsem jen mel chut rejpat..a taky sorry ze to treba vyznelo drsnejc nez jsem chtel aby to vyznelo...ale bohuzel internet nema tu moc..tak treba v matrixu na tech nakejch panacich....
strb 16. 12. 2009, 21:49
strb: no vidis voe. tak tomu uz vubec nerozumim. hehe.
Bourek uv@silver-rocket.org 16. 12. 2009, 21:20
jako ja to moc nechapu vlastne. celej ten text je o tom, ze lidi nemaj respekt k DJs, at je to kdokoliv. je tam z nakyho duvodu a snazi se delat tu vec co nejlip - kazdej na to de jinak, nekdo hraje vic pro masy, nekdo jinej zase chce poustet veci, ktery mu pridou zajimavy a chce aby je lidi slyseli. ja treba uz nekolik veceru travim s tim, ze si delam naky remixy, samply a smycky, pripravuju se na to (a delam to tak dycky) a je mi hrozne lito, kdyz pak nekdo pride, ze pust nakou hitovku. chapej, jako me slo jenom o nejakej respekt k tomu vsemu. jako ja bych v zivote nesel za DJem s nicim jinym, nez se zeptat na nejakej track, co me zajima. a dycky se snazim poslouchat a vnimat co a jak ty lidi vybiraj, a je jedno, jestli je to turntablista nebo nakej party selektor.
sorry, jestli to na tebe pusobilo jinak.
Bourek uv@silver-rocket.org 16. 12. 2009, 21:19
Mně je to jedno, ale popisky u Stryikera a Yoze jsou krásný a správný. Krom toho vyhrávaj i nejlepší slogan (Yoz) a fotku (Stryiker).
mty 16. 12. 2009, 21:16
a ted mi vlastne doslo proc se me to tak dotklo...protoze kdyz nekde delam diskzokeje tak taky nesnasim kdyz nekdo prijde s hlaskama zminenejma v ty pozvance..takze jsem porad za toho kokotskyho nymanda..caik...
strb 16. 12. 2009, 21:12
Jo ja vim kurva. Jemnocit jemnocitny..a ten mi prinesl tenhle pocit z tohodle clanku..jo Martine, vim ze cokoli ted napisu bude voda na Tvuj mlejn. a vlastne rad na ty lopatky Tvyho mlejna, budu lejt svou vodu. ale prislo mi ze mel prijit nejakej nega ohlas na tu paradu.
Jo kurva taky bych Vas rad videl..a kdyz si mam nechat dat blbost tak reknu neco jako "nechame to na vsehomiru a na nalade velkyho Tas´ch´i deléééé".
Dyztak se me tam bavte a chovejte se...
strb 16. 12. 2009, 21:07
V8k: odkdy ses tak plamennej advokat?
sam nez hral 16. 12. 2009, 21:01
preboha! tak to je mi sakra lito, ze sem se dotknul tvyho jemnocitu. vazne. jeste nekdo?
Bourek uv@silver-rocket.org 16. 12. 2009, 20:45
že ten smysl nemáš ty, tak cajk. respekt. ale přeci jen bys mohl pochopit, že třeba bour ho má... a navíc bych tě rád viděl, ty stará vojno!
Vikak8nek 16. 12. 2009, 20:41
no ja si rikal ze pojedu.pak jakoze ne..pak jakoze Aranovo pozvanka tak pojedu..pak Bourek..a mrdat..vim ze sem ten menecennej tyhle sceny. takze voe nepotrebuju si to jeste nechat davat nepokryte najevo ze sem dobrej "jen" na placeni vstupu a placani bonusum na rameno..jako respektuju cely UV ale tohle me fakt nasralo..a kdo rika ze nemam smysl pro humor a nadsazku..ma pravdu
strb 16. 12. 2009, 20:37