Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Töhötöm: Samozřejmě truchlím, ale připomenout je nutné i dabéra – Vladimíra Fišera, hlasatele neblahé zprávy o ruské okupaci a ještě před svojí smrtí namlouvající postavy ve hře Mafia 2.
Job honza.krejca@gmail.com 4. 7. 2017, 19:00
než bude někdo pokračovat v rekapitulaci, vzpomeňte spolu s náma na velikána italský kultury, jedinýho pravýho Grande Paola! Fantozzi contro tutti! Jménem pozůstalých: Lyssa
https://www.youtube.com/w…
Töhötöm uv@silver-rocket.org 4. 7. 2017, 13:11
Deska: Oxbow, Dimitar, The Courtneys, Grails, Pontiak, Leto, The Jesus and Mary Chain, Or, Wooden Wand, Arbouretum
Koncert: E, Thalia Zedek, Timber Rattle, Puff Pieces, Lyssa
Pedro 4. 7. 2017, 07:54
Je za náma půl roku, tak si dovoluju nabídnout malou rekapitulaci prvních šesti měsíců...

DESKA ROKU:
P.O.S – Chill, dummy
Leto – Krok pro člověka
Pontiak – Dialectic Of Ignorance
Oxbow – Thin Black Duke
Arbouretum – Song Of The Rose
Roger Waters – Is This The Life We Really Want?
Or – Jaro
Babel Fishh + James P Honey – Shotgun Howling
Pillars & Tongues – An Index
The New Year – Snow
Dimitar – s/t
Grails – Chalice Hymnal
Mount Eerie – A Crow Looked At Me
Jamie Gillett - Gatherings of Frequency

KONCERT ROKU:
Buriers v Kutný Hoře, Andy The Doorbum asi v Břeclavi a v Olomouci, Ceschi + Buriers na Klinice, Pontiak + Or + Bumfrang3 v LMB, Thalia Zedek Band v Potrvá, E na 007, The Black Heart Procession v Brně, Oxbow + Sumac ve Futuru, celej Solo Soulkostel...

OBJEV ROKU:
Air Credits, Closeness, Horní tok, Bask
Aran uv@silver-rocket.org 3. 7. 2017, 21:58
alojs: jsou pryč, ale další kusy zřejmě existujou, až (a pokud) budou k dispoici, link v obchodě obživne a dáme vědět... díky!
Töhötöm uv@silver-rocket.org 3. 7. 2017, 13:27
aktualizace: http://www.silver-rocket.…
admin uv@silver-rocket.org 3. 7. 2017, 13:26
Těch avizovaných pár kusů desky Point - Aquila Bert už je pryč? Link v textu odkazuje na desku, v obchodě ji nevidím ...
alojs alojs79@seznam.cz 3. 7. 2017, 12:00
díky za připomenutí aquilového panáčka - při poslechu se člověk hned vrátil o patnáct let zpátky - placení za desky složenkou typu C, internet vytáčený přes pevnou linku, pozvánky na koncerty od Richarda Kutěje v Moravskoslezském deníku, L´Point v hodně dobré náladě v Bedrunce a pak v lepší formě na nějakém dvoře v Opavě na Krnovské
libor 2. 7. 2017, 20:44
Half: Ten tvůj rozpis nesedí, mají to takhle - 4. srpna Off, 5. srpna Vídeň, 6. srpna už mají bejt v Chorvatsku, 7. srpna festival v Chorvatsku. Takže letos bez šance, Shellac samosebou vždycky, až to půjde...
Aran uv@silver-rocket.org 30. 6. 2017, 16:02
Shellac budou na začátku srpna v Evropě, neuvažujete o tom, že byste jim udělali koncert? Podle rozpisu hrají 5. srpna ve Vídni a potom 7. srpna mají polský Off Festival. Co mezi tyhle dva termíny vecpat Prahu? Vím, že minulý koncert na Dobešce nebyl zrovna vyprodaný, ale 007 by určitě zaplnili a splnil by se mi sen...
Half 30. 6. 2017, 07:55
Pillars & Tongues mají na svým Bandcampu tři věci z nový desky. Pro mě zásadní kapela: https://pillarsandtongues…
Aran uv@silver-rocket.org 29. 6. 2017, 12:54
pro lesbu: prej nakonecstejne nebudou
admin uv@silver-rocket.org 29. 6. 2017, 12:52
Právě jsem uvažoval, že tou sprchou, co se zrovna koná venku, se nechám odradit od večerní návštěvy Sedmičky, protože na to už jsem starej, abych bojoval se živlama, to už jsem si dávno odkroutil. Ale pohled na křivku YrNo (já pořád, a kór teď v létě, koukám jenom po křivkách) mi prozradil, že mám smůlu, protože ty pověstný schody začnou schnout někdy po čtvrtý a nebudu se na ně tudíž moct vymluvit. Tak snad bude pořádně pršet aspoň za čtrnáct dnů při Leto, těm to bude ladit k obalu...
Stryiker uv@silver-rocket.org 29. 6. 2017, 11:02
co to je kapelu ten Convertor? ma to web?
lesba 28. 6. 2017, 12:21
to musis za kapelou s timhle chlape
admin uv@silver-rocket.org 27. 6. 2017, 11:30