Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
"Již dnes se během dne bude oteplovat. Přijde fronta, která rozbije stabilní studený vzduch." Hele: http://zpravy.idnes.cz/rt…
Nejhorší máme za sebou, vybírám na večer nejlepší kraťasy, co vy?

pw: Zjistíme.

Aran uv@silver-rocket.org 27. 1. 2010, 10:09
Tak jaká je aktuální teplota v konírně po tý šílený noci?
pw 27. 1. 2010, 09:45
Peklo: To víš, kdo ty vaše cancy má číst deset stránek zpátky. Každopádně hlasuju pro cejch...
Kejmy 27. 1. 2010, 08:59
dneska to bude v podaní pana Kellyho jedno velký "Remember me"
dav 27. 1. 2010, 08:15
právě jsem se vrátil z trnavy - vystoupení scotta kellyho v synagoze bylo skvělý. opravdu skvělý
frody frody@post.cz 27. 1. 2010, 01:41
já taky poptavám jedno místo v autě na zejtra - stačilo by po koncertě zpátky do prahy... dík
adam iq.defeat@seznam.cz 27. 1. 2010, 00:28
Scott Kelly očima Banána? Od kdy maj banány voči? Se proberte snílci!!
LieBOY 27. 1. 2010, 00:25
kejmy: viz wesy voe. a vzhledem k tomu, ze wesy je muj kun, tak na tom bude nas patent, ze kteryho pak budem mit provizi z vasich akcich.
Peklo pe.klo@centrum.cz 27. 1. 2010, 00:25
Napadá mě, co udělat normálně razítko "Nekuřte na koncertech" a používat ho u vstupu na nekuřáckejch akcích (potažmo na všech)? Sotva se člověk může vymlouvat, že si toho upozornění nevšiml, když to má na ruce. Co vy na to mistři pořadatelé, Arane, Banáne? Bramboru a šup vyřezávat :-) Občas bych si ho s radostí na 7mě půjčil.
Kejmy 27. 1. 2010, 00:04
Teď jsem přišel domu a zejtra to teda bude masakr na Točníku. Byl jsem půl hodiny venku a -20 neni úplně teplota k žití. Ale těšim se jak malej.
pw 26. 1. 2010, 23:37
off topic: s tim kourenim, ono nekdy se na druhou stranu najde i debil - militantni nekurak - kterej ti veme cigara a namoci ti je do vody, zatimco sis je nechal na stole a jdes kourit ven, abys pritomny neobtezoval, a kdyz se vratis, vidis jeho vysmatej ksicht co ti rika "ted jsem ti to osolil, dehtaku"... tomu bych pak jako kurak taky jednu tipnul mezi voci, no fakt se to stalo... omlouva ho jen to, ze posloucha toma kluse...
cyhtrak 26. 1. 2010, 23:17
dekadentní kecy tu zrovna chyběly, dík OHáeSko!
deusex 26. 1. 2010, 22:45
zapal si vlasy !
.o. 26. 1. 2010, 22:42
Tyto nařízení bývají vytvářena na bujarých schůzích tradeskancionalistických hygieniků, které jsou běžným smrtelníkům nepřístupné. V zájmu abnormality a povýšení všeho iracionálního nad očekávatelné dosahujeme výborných výsledků ve vytváření hygienických norem všeho druhu. Dokonce jsem ochotni v zápalu vášně pro správnou věc nechat chodit nakupovat i sousedovic psíka, ten děda už sotva vstane, ale musí mít košíček!
OHS 26. 1. 2010, 21:26
jezis vy jste tak vtipny, uplne se smeju nahlas, fakt. kam na to chodite?
na tyhle fory? 26. 1. 2010, 20:18