nojo vidis, uz sem to nasel
m
2. 2. 2010, 12:54
hledej šmudlo
m
2. 2. 2010, 12:46
kolik je dneska vstup do matrixu? dik
m
2. 2. 2010, 12:22
Hlópé zedník je spíš na Hané. V Havru je to asi Taky hlupý zednik
dialektolog
2. 2. 2010, 11:32
vole, vyzývám všecky, aby remixovali kryštofy do co nejzhovadilejších věcí a posílali to krajčovi... při té příležitosto hledám zpěvota, který mi do toho nachchclá: "jsem jenom hlopé zedník z havířova / mám fousy, sbírám brejle, hraju rád kostky s osudem"
richard krajčo debil
2. 2. 2010, 11:06
klid, treba zas klusak napise petici
nebo jinej picus
2. 2. 2010, 01:20
gaspoda: Nejdřív Lichens, pak Om.
honza, Shrine Builder: I kdyby Shrinebuilder hráli "proti" zreformovanejm Joy Division, udělali bysme to bez mrknutí oka. Taková šance je jednou za život.
Aran uv@silver-rocket.org
2. 2. 2010, 01:04
Ano, ejakulace je skvělá.
turbomasturbátor
2. 2. 2010, 00:37
Steve Albini ejaculates 12AX7s.
věřte nevěřte
1. 2. 2010, 22:52
http://weisswurst.apina.b…
firefox
1. 2. 2010, 21:56
Richard zdá se pokukuje ke sporto: Když jste vydali "Rubikon", zaexperimentovali jste s vydáním singlu v omezeném nákladu, teď se nic takového nechystá?
Richard: Moje vize je ta, že z "Jeviště vzejde remixové album a klasická vinylová deska. Remixy necháme udělat lidi, kteří hudbu cítí jinak než my, a myslím, že by to mohlo být zajímavé, protože ty nové písně s tím tanečnějším zvukem k tomu i vybízí. Sami pozorujeme, jak se mění náš cit. Třeba "Malého prince" jsme chtěli už na "Rubikon", tehdy to byla táboráková věc na kytaru, dnes jsme ji vyndali z šuplíku a vznikla z toho tanečnější verze, takže bychom rádi viděli, jak by naši hudbu cítili jiní. No a krásný vinyl, to je takový můj sen.
Ondřej: To je moc pěkný sen.
http://musicserver.cz/cla…
Bruce Wayne
1. 2. 2010, 19:48
Aran: no ja byl taky nasranej, kdyz sem se dozvedel ze Shrinebuilder se kryjou s Killing Joke.
Ani jednu kapelu sem nevidel nazivo, ale mam dojem ze Killing Joke jeste nekdy dorazi a po poslechu desky Shrinebuilder sem zvedavej jak to bude znit live, navic je to "Megaprojekt" (coz ne vzdy je ku prospechu) dost vyraznejch hudebnich osobnosti, ale tahle kombinace je kurevsky silna, takze ja mam jasno!!
A navic ty uz v budoucnu ani dorazit nemusi (pokud to zamejsleli jako one-album affair)
Shrine Builder
1. 2. 2010, 18:50
zítřejší Om
nevíte náhodou kolikátý budou hrát?
gaspoda fidler13@seznam.cz
1. 2. 2010, 18:49
Aran: tak je otazka nakolik bude ten koncert KJ jak rikas. Kazdopadne ted sou v puvodni sestave a v promo kecech vcelku rikali neco jinyho (ne ze bych tomu daval nakou vahu). Podstatnejsi podle me sou natoceny Duende sessions. Stve me, ze to treba neni v prostorech s ruznym casovym harmonogramem a ze je to zase jako Enon vs DEP (kdy zas oboje koncilo v 10). Tak i tak - ja mam rozhodnuto.
honza. xhu.dbax@gmail.com
1. 2. 2010, 18:49
a nejlepsi stejne budou new model army jak pise samuel
vagabond
1. 2. 2010, 18:00